Selam kızlar, ilk kontrolde doktor bir takım kan testleri istemişti be de 2 gün önce yaptırdım. Genel olarak değerlerim iyi fakat CMV ıgG değerim pozitif çıkmış ancak negatif olması gerekiyormuş.Biraz araştırdım baya olumsuz yorumlar görünce beni bir korku sardı.Doktor randevum haftaya 1 hafta nasıl beklicem bilemiyorum.Bu değerle ilgili bilgisi olan var mı?
Kızlar benden dün hafif bi yerleşme kanaması gibi pembemsi bi kan gelmişti bu gün kendi doktorumdan başka bi doktora gittim bişiy gözükmüyo şuan dedi ama her ihtimale karşı bi hafta yat dinlen dedi rapor aldınim. Bide tehlikeyi önlemek için progeıtan yazdı günde 3 kere
Kızlar benden dün hafif bi yerleşme kanaması gibi pembemsi bi kan gelmişti bu gün kendi doktorumdan başka bi doktora gittim bişiy gözükmüyo şuan dedi ama her ihtimale karşı bi hafta yat dinlen dedi rapor aldınim. Bide tehlikeyi önlemek için progeıtan yazdı günde 3 kere
Selam kızlar, ilk kontrolde doktor bir takım kan testleri istemişti be de 2 gün önce yaptırdım. Genel olarak değerlerim iyi fakat CMV ıgG değerim pozitif çıkmış ancak negatif olması gerekiyormuş.Biraz araştırdım baya olumsuz yorumlar görünce beni bir korku sardı.Doktor randevum haftaya 1 hafta nasıl beklicem bilemiyorum.Bu değerle ilgili bilgisi olan var mı?
Sagol canım inşallah allah onları bizlere bağışlasınÇok geçmiş olsun canım. Bişeycik olmaz Allahın izniyle. Bol bol dinlen.
Aynen öyle cnm nu gün ve yarına verdi cuma için vermedi ama yine de idare eder. İnş bişiy olmaz sağlıkla kucağımıza alırız bebejlerimizirapor almakla iyi yapmışşsın canım dinlet yat , bir yere uzanma, iş falan da yapma yorma kendini, hiç bir şey olmaz inşallah
Merhabalar.. :)
Öncelikle herkesi tebrik ederim, Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimize..
Ben de Ocak 2018 anneleri arasında olabilirim sanırım... Yani Ocak sonu, Şubat başı gibi görünüyor..
benim saclarda zati beyazlar vardı bu korkularla kesin benimki ak beyaz olur9 ayın sonunda bizim saçlar bembeyaz olur ben size söyleyim :)
bu testleri ne zaman verdi dr. yaptırmanızı istedi acabaCanım benim de sonuçlar geldi şimdi.
Cmv Igg nin pozitif olması, bağışıklığın olduğu anlamına geliyormuş.
Önemli olan Cmv Igm'nin negatif olmasıymış.
Sağlık ocağından da sonuçlar normal demişler.
Senin değerlerin tam kaç?
rapor alman iyi olmus dinlenmek iyi gelecekdirKızlar benden dün hafif bi yerleşme kanaması gibi pembemsi bi kan gelmişti bu gün kendi doktorumdan başka bi doktora gittim bişiy gözükmüyo şuan dedi ama her ihtimale karşı bi hafta yat dinlen dedi rapor aldınim. Bide tehlikeyi önlemek için progeıtan yazdı günde 3 kere
su coklu alıntılar nasıl yapılıyor kesfetsem hic fena olmicakzira birine yazıyorum baska kime yazcakdim derken kafam gidiyor yahuu oldum olası iyi degildim zati cevapla kısmını biliyorumya buda bisey
dr.um baslamak isterdi eminim ama ben ilaç alamıyorum malesef eskiler usulü hamilelik diyeyim benimkine eskilerde kullanmazmısya birseyKızlar doktora uğramıştm 2 gün gecici olarak gittigim yoruldugumdaki kasık agrimi söyledim magnezyum verdi bugünde folikasite başladım sizlere birsey dedimi doktorlariniz baska bilgiler falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?