2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Canım çok çok geçmiş olsun, benim doktor bana kabız olursan asla ıkınmayacaksın demişti, hemen beni ara demişti, bir iki zorlandığım oldu ama o raddeye hiç gelmedim. Tekrar geçmiş olsun, umarım bir daha olmaz,

Selam canım, ben ikili testleri yaptirmadan direk amerikaya giden testi yaptırdım, 12. Haftada verdim kanımı, en ideali 10.hafta bittikten sonra yapılmalıymıs. Ama.ileri tarih sınırlanamasinin ne oldugunu bilmiyorum. Henüz almadım sonucumu, bu hafta çıkacağını söylediler, okadar tedirginim ki anlatamam. Rabbim hepimizin yavrularını korusun..

Bugün ebebege girdm indirime girmis gobegime bundan sürecm denedim kokusu falanda güzel

Canim bilgi icin tesekkurler, ben ikili test yatırmamıştım, o zaman bu konuyu konusayim doktorumla

Canım 2li testte Hem ultrason ölçümü hem de kan veriliyor

Onun disinda senin tüm değerlerin ilk hamile kalıp doktra gittiğinde bakılıyor

Hormon kan idrar vs vs

Mesela tsh ft3 ft4 falan ben ilk defa hamileyim diye gidince kan verdim o zaman bakıldı

Canim bilgi icin tesekkurler, ben ikili test yatırmamıştım, o zaman bu konuyu konusayim doktorumla
Yalniz dr um 2 li testin sadece ultrason olcumleri ve inceleme kismini yapti "harmony test yapacagimiz icin 2 li testin kan testini yapmaya gerek yok" dedi.
O da aklinda olsun yanlis bilgilendirmeyeyim

KUMKUM06 canım selam, Gebe mağazasına gittim dün, kendime yastık aldım, dün gece onunla uyudum, çok rahat ettim, hatta sabah ben kalkıp kahvaltı hazırlarken bir baktim ki eşim sarılmış yastığa bir güzel bacağının arasına da almış mis gibi uyuyor, yatarken sırt desteğini cikarttim. Şuanda gerekmiyor, Gebe de sadece 1 çeşit var. Internetten bakabilirsin. Buarada emzirme yastığı olarak ta kullanılabiliyor. Mağazada %20 indirim vardi. 109tl lik ürünü 88 tl gibi bir rakama aldim. Genede pahalı aslında ama görmeden dokunmadan almak istemedim acikcasi. Yoksa internette çok daha uygun fiyatli hatta belki daha konforluları da vardir. Hatta yorganciya diktiren arkadaşlar da var. Buarada belki bu yastık karnım coooook büyüdüğünde ince bile gelebilir, belki ozaman bende yorganciya diktiririm :)

Çok merak ettim resim paylaşsana:)

İyi uykularda kullan inşallah

Ben su an uyuyorum bayaa fosur fosur ama ilerleyen zamanlarda ne olur Allah bilir :)

Yalniz dr um 2 li testin sadece ultrason olcumleri ve inceleme kismini yapti "harmony test yapacagimiz icin 2 li testin kan testini yapmaya gerek yok" dedi.
O da aklinda olsun yanlis bilgilendirmeyeyim
Ay tamam o halde, ultarason ölçümleri ve incelemeyi yaptı :) sadece kan almadı, oh rahatladım

Yeni olduğum için alıntı yapmayı tam bilmiyorum uğurlukedi ve Serpilzorlu cevap için tşk ederim benim dr um da ense ölçümü ve burun kemiği ölçümlerini yapalım harmony yaptıracaksan ikili test için kan vermene gerek yok dedi. Ben de harmony yaptırmaya karar verdim Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı sonuçlar göstersin

Çok merak ettim resim paylaşsana:)

İyi uykularda kullan inşallah

Ben su an uyuyorum bayaa fosur fosur ama ilerleyen zamanlarda ne olur Allah bilir :)
Sağ ol canımmmm :) koyuyorum fotoları :)

Eklentiler

• 20170705_213657-1200x1600.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 70
  • 20170705_213711-1200x1600.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 75
  • 20170705_213756-1200x1600.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 75
Amin canım, umarım hepimiz sağlıkla alırız kucaklarımıza yavrularimizi : )

Kızlar buarada ben artık fındık kurdumun hareketlerini hissediyorum :) önceden doktorum bağırsaktır diyordu, yok canım kesin bebek diyordum ama gene de içime kurt düşmüştü, ama şimdi öğle değil :) öne doğru eğildiğimde, yan yattığımda, hatta bugün otururken hep hissettim :) ne yaptığını tabiki anlamıyorum :) buarada ben 1 hafta ileriden gidiyorum, 15. Haftanın içindeyim yani, önceden ilk gebelikte en erken 20. Hafta yazıyordu, ama araştırdıkça ogrendim 13. Haftadan itibaren hissetmeniz mümkünmüş, özellikle de zayıfsanız,

İyi geceler canlarım idrar yolu enfeksiyonundan suphelendigimden yarın doktora gidicez. Bu arada artık 3 ay doldu ben hamile pilatesi veya dogum koçluğu vs var ya onlara mı gitsem diyorum siz ne düşünüyorsunuz Ankaradan var mı gitmeyi dusunen veya giden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…