Mesajina denk gelmis canim. Ben dun ilk deneme dersine gittim dr um siddetle tavsiye etmisti. Ben de bel fitigi boyun duzlesmesi vs var hatta dr lar bel fitigim icin istesen ameliyat olabilirsin diyorlar.
Oldukca zorlandim kendi kutuklugumden dolayi derste, yeni dogmus kuzu gibi titriyorum
Ama ozellikle erken basladim ki erken acilayim. 1 ay sonra tam artik zorlanmazmisim hatta omurga problemlerimden dolayi hamilelikten sonra da devam etmeyi dusunuyorum. Ders veren kisi zaten omurga terapisti yoga ve pilatesi karisik kullaniyor derslerde.
Dersten sonra cay icmeye gittik. Cok insan vardi artik dogum zamani gelip sancisini bekleyen herkes cok memnundu herkes fıkır fıkır hareketli valla son gunleri gelmesine ragmen demek ki ise yariyo :).
Hamileliklerini rahat gecirdiklerini soylediler. Benim bugun her yanim agriyor olsa da yarin kaydimi yaptirip ilk dersime basliyorum.
Normal ya da sezaryen ne dusunuyorsan normali kolaylastiriyor sezaryenden sonra daha cabuk toparlamani sagliyor ve kaslarin daha kuvvetli oluyor. Ayni zamanda nefes egzersizleri de cok yararli oluyor ileride. Zaten insta hesabinda bebeklerini kucaklarini alanlar dogum oykulerini paylasmis ve hepsi derslerin cok islerine yaradiklarini belirtmis.
Ben Istanbulda oturuyorum ama Ankarada da hayli hayli vardir. Imkanin varsa git derim