2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Mesajina denk gelmis canim. Ben dun ilk deneme dersine gittim dr um siddetle tavsiye etmisti. Ben de bel fitigi boyun duzlesmesi vs var hatta dr lar bel fitigim icin istesen ameliyat olabilirsin diyorlar.
Oldukca zorlandim kendi kutuklugumden dolayi derste, yeni dogmus kuzu gibi titriyorum
Ama ozellikle erken basladim ki erken acilayim. 1 ay sonra tam artik zorlanmazmisim hatta omurga problemlerimden dolayi hamilelikten sonra da devam etmeyi dusunuyorum. Ders veren kisi zaten omurga terapisti yoga ve pilatesi karisik kullaniyor derslerde.
Dersten sonra cay icmeye gittik. Cok insan vardi artik dogum zamani gelip sancisini bekleyen herkes cok memnundu herkes fıkır fıkır hareketli valla son gunleri gelmesine ragmen demek ki ise yariyo :).
Hamileliklerini rahat gecirdiklerini soylediler. Benim bugun her yanim agriyor olsa da yarin kaydimi yaptirip ilk dersime basliyorum.
Normal ya da sezaryen ne dusunuyorsan normali kolaylastiriyor sezaryenden sonra daha cabuk toparlamani sagliyor ve kaslarin daha kuvvetli oluyor. Ayni zamanda nefes egzersizleri de cok yararli oluyor ileride. Zaten insta hesabinda bebeklerini kucaklarini alanlar dogum oykulerini paylasmis ve hepsi derslerin cok islerine yaradiklarini belirtmis.
Ben Istanbulda oturuyorum ama Ankarada da hayli hayli vardir. Imkanin varsa git derim

Zorbuisler selam canım ben de ankaradayım tek bildiğim cukurambar tarafında bir yer

Ben Batıkent tarafındayim bulsam yazılır giderim eğer sen denk gelirsen bu taraflarda yazarsan çok sevinirim.

Zorbuisler selam canım ben de ankaradayım tek bildiğim cukurambar tarafında bir yer

Ben Batıkent tarafındayim bulsam yazılır giderim eğer sen denk gelirsen bu taraflarda yazarsan çok sevinirim.

Cukurambar biraz uzak olur gerci haftada kac kez gidiliyo acaba 1-2 kez ise gidilebilir bi an once tanışıp başlayalım derim ben bi fiyat araştırması yapalım

Yaa ne guzel ben hem spor yapmadığım icin hem de moral bulmak korkudan arınmak icin istiyorum :) haftada kac gun gidiyosun canımm

Hoşbulduk canım birbirimize destek olarak, bilgilerimizi paylaşarak huzurlu bir hamilelik geçireceğiz inşallah Bu arada herkese günaydın keyifli günleriniz olsun :)

Yaa ne guzel ben hem spor yapmadığım icin hem de moral bulmak korkudan arınmak icin istiyorum :) haftada kac gun gidiyosun canımm
Standart haftada 3 gun gidicem, 2 gun gitmek istiyordum ama hem yokmus hem de sen anca toplarsin dedi hoca :).
Ben de uzun zamandir spor yapamadim.
Bi de su an evdeyim calismiyorum yaz aylarinda evde hareketsiz kalmamak icin bir motivasyon olur diye dusundum, yeni insanlar tanimak hem de bunlarin hamis olmasi fln pozitif enerji yuklemesi yaparim hem.
Dun son gunleri gelenler de dahil herkesin enerjisi cok pozitifti. Cuma derse kadar dogumu bekleyen bir kizi butun hamilelerin gazlamasi cok tatli geldi bana. Aslansin sen, kaplansin sen bak hemen dogurucaksin diye diye gule oynaya gonderdiler hatta giden kisi herkesten daha neseliydi :))
Ben iyi gelecegini dusunuyorum canim hem de moral olacagini. Insallah sen de guzel bir yer bulursun sana da cok iyi gelir

Cok hos gercekten guzel bir yer bulmuşsun canım insallah sen de o gülerek çıkanlardan biri olacaksın :) umarım bulurum ben de. Bu arada fiyatı nasıl canım ne kadara gidiyorsun

Cukurambar biraz uzak olur gerci haftada kac kez gidiliyo acaba 1-2 kez ise gidilebilir bi an once tanışıp başlayalım derim ben bi fiyat araştırması yapalım

aynen canım cukurambar bana da uzak

gönlüm batıkent eve yakın olması :)

aynen biraz araştıralım paylaşalım burada :)

Doktorumu degsıtırmeye karar verdim esımle anlasamıyorum habıre onu dusunuyorum

Ben Ilk gebelikte hem badem yagi hem kakaolu vazelin kullandım yine de catladım

Bu arada bugun hastanede yenidoganları gordum uzaktan Bi tanesi vardı ki mini minnacık en ufak bez bile kocaman gelmis acayip tatlıydı yaa kucucuk tipine bakmadan kıpır kıpır hic durmuyodu

andora batıkent spor salonunda malesef hamile pilatesi yokmuş

ikra spor kulubunu aradım hocamıza sormamız lazım dediler akşam 18 gibi arayacagım

Zorbuisler :)

Cok hos gercekten guzel bir yer bulmuşsun canım insallah sen de o gülerek çıkanlardan biri olacaksın :) umarım bulurum ben de. Bu arada fiyatı nasıl canım ne kadara gidiyorsun
Insallah hepimiz gule oynaya gidicez dogumlara gule oynaya cikicaz
Ayda 12 ders 350 tl canim. Burasi bana nispeten yakin oldugu icin bi de doktoruma sordugumda o da taniyorum iyilerdir dedigi icin baska yer arastirmadim.

angelicna ile gobekleriniz ve siz cok tatlisiniz hanimlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…