2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Hepimizin ihtiyacı bol temiz hava doğa kokusu

Ben ilk hamile kaldığım zamanda bakilmadi degerlerime...

Dahiliye doktoruma hamile oldugumu soyledim. İlaç kullandığımı sandığı için kadin çok korkmustu.
Ama ben onceden hissettiğim için hiç ilaç tedavisine baslamadiydim.
Hamileligimin en son sanırım 8. Haftasinda dahiliye doktoruma gittim.
Zehirli guatr için.
O zaman sonuçlar normal çıkmıştı.
Ama 2 kez kadın doğuma gittim ve her 2 sinde de herhangi bi kan testi fln istemedi.
2 li testi de yapamadiydim. İnşaallah herşey yolundadır ya aklım kaldı...

Hayırlı olsun , aramıza hoşgeldiniz.
Rabbim saglikli bir hamilelik geçirmenizi nasip etsin.

Canım sağlık ocağına kayıt yaptırdın mi

Eger yaptirmadin san hem onun için gitmiş ol hem de kan idrar her şeye baksınlar :)

Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı mutlu huzurlu canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu bol mu bol güzel haberli bir gün geçirmemiz dileğiyle Günaydın Günaydın size

Günaydın güzel anneler, bebişlerimiz enerji dolsun bugün daha da büyüsün :)

Herkese güzel bir gün geçirmesiyi diliyorum :)

Günaydın kızlar :) bugün Perşembe olması süper çünkü yarın Cuma ve kontrolüm var :) 1 ay nasıl geçecek diyordum zor oldu ama geçti ,hayırlısıyla yarın ben de görürüm inşallah bebişimi

Günaydın canım evet geçiyor benimde kontrolüm pazartesi benim daha 4 günüm var yarın güzel haberlerle gel canım

günaydın kızlar hayırlı sabahlar
hergun bebislerimiz büyüyor hayırlısı ile sağlığıyla inşallah kucagimizada aliriz inşallah

banada uyuyor türkün canim geceye kadar kustum sabah gözümü actim yine kustum suan midem dönüyor yine gelmek üzere vay vay vayda viy viyyy yar

Ay ben gidicem galiba. Henüz randevu almadım ama ayın on dördüne gitmeyi planlıyorum:)))

Ayın 14u kaç haftalık olursun canım

Benim de ayin 14une randevu var ama devlet hastanesi 2li test söylemez onlar cinsiyeti :)

Son düzenleme:
canım gule gule kullan nerden aldın bende bakayım bı gecelerı uyuyamıyorum cunku bende ,:)

ben arada çok aşağıda anlık bişeyler hissediyorum ama bebek mi emin değilim. orda bağırsak olur mu onu da bilmiyorum inşallh bebişimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…