2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
74,03 çıkmış canım
Demekki tutmuyor canım benim oğlumda tutmuştu 50 ve altı erkek 50 üstü kız diyorlar yaa benim oğlumda 37 idi bende pazartesi öğrenecem bakalım hayırlsıyla ikili test yapılacak

o büyüyor içinde annesi, benim hiçbişey yoktu daha son 1 hafta içinde büyümeye başladı gözle görülür şekilde
maşallah sübhanallah allahim kucağına almayi nasip etsin inşallah canım benim inşallah hayirlisi ile sağlıkla kucagimiza almak nasip olur bebislerimizi

bende pilatese başlamak istiyorum , artık yorgunluk halsizlik hissimde azalmaya başladı
hem doğumdada faydası olucak , sen anadolu yakasında mı gidiosun canım

Bulantılar tam geçti diyorum bu sabah yine bulantıyla uyandım yaa sanki hiç geçmeyecek gibi

Aaaaaaaa aynı ben :)

Testler devlet muayene doğum özel

Güzel. Çıkmış canım 3un altı güzel derler

Canım senin ikili testteki free betahcg kaç çıktı kuzum

Sonuçları pazartesi günü sayısal olarak alıcam doktordan, herhangi bir sorun olmadığını söylemişti şuanda.

Sadece kız a benzediğini söyledi , bu pazartesi kesin söyleyecekmiş :)

@ melodi
Demekki tutmuyor canım benim oğlumda tutmuştu 50 ve altı erkek 50 üstü kız diyorlar yaa benim oğlumda 37 idi bende pazartesi öğrenecem bakalım hayırlsıyla ikili test yapılacak

Benimkine de erkek dedi dr değişmesse tabiki benim sonucumu atıyım cnm sana ben pek bişey anlamadım gerçi

Canım benim minigin ense kalınlığı 1.5mm idi. Doktorum 3mm ve üstü risk kabul edilir demisti. Buarada yurtdışına gönderdiğim kromozom testleri temiz cikti. Yani sende de her şey yolunda gibi gözüküyor. Bir de burun kemiğine baktı, ona da sayısal bir değer vermeden sorun yok demisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…