2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı Cumalar hayırlı mutlu huzurlu canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu musmutlu bol bol güzel haberli bir Cuma günü olması dileğiyle Günaydın Günaydın size

günaydın herkeseee
geçen hafta yaptırdığım ikili test sonucu çıktı.
neyseki risk oranı çok düşükmüş, rahatladık
bir de cinsiyetimiz belli oldu , oğlumuz olucakmış inşallah
ayy hayırlı olsun canım.. biz de 2 hafta sonra gidicez cinsiyet için..bu aralar herkesin oğlu oluyo sanki ... çok heyecanlıyım ben de acaba neyimiz olacak bizim

günaydın herkeseee
Canım çok şükür maşallah ben bişi soracam ikili test yaptırdın yaa orda free betahcg değerin kaç çıkmış canım

Merhaba günaydın arkadaşlar, ben ikili testimi pazartesi günü devlette yaptrdım, sonucum önümüzdeki salı çıkacak, ben testleri devlette muayeneleri özelde olacak şekilde ilerliyorum, testi devlette yaptırdığım için ense kalınlığının 1.2 olduğunu öğrenebildim sadece yorum yapmaya vakitleri dahi yoktu, sizin yorumunz var mı arkadaşlar

günaydın herkeseee

Hayırlı olsun cnm
bu yıl erkek senesi mi yada ocak annelerinin erkek senesi:)

1.2 mm normal bir ense kalınlığı sıkıntı yok yani
Benimkide 1,2 mm çıkmıştı

ayy hayırlı olsun canım.. biz de 2 hafta sonra gidicez cinsiyet için..bu aralar herkesin oğlu oluyo sanki ... çok heyecanlıyım ben de acaba neyimiz olacak bizim

teşekkürler canım , erken haftalarda erkekler gösteriyo kendini :)
ama çok buyuk merak konusu , ailecek rahatladık :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…