2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Bulantılar tam geçti diyorum bu sabah yine bulantıyla uyandım yaa sanki hiç geçmeyecek gibi
Malesef aynı durum bende de var, her sabah ve her gece uyumaya yakiñ bulantim başlıyor, sadece öğlen saatlerinde rahatım, burada 2gun üst üste bulantim olmadı, 3. Gün bir başladı tekrar, geçmeyecek sanki benimki de.

Sonuçları pazartesi günü sayısal olarak alıcam doktordan, herhangi bir sorun olmadığını söylemişti şuanda.

Sadece kız a benzediğini söyledi , bu pazartesi kesin söyleyecekmiş :)
Tamam canım sonucu alınca yazar mısın zahmet olmassa bende pazartesi kan verecem 13+0 olacam bakalım cinsiyet tahmin edecek mi inşallah güzel çıkacak sonuçlarımız

Cok hevesleniyorum herkes yavastan cinsiyeyleri ogrendi. Ayin 19u bi gelseydi bende ogrenecegimi umuyorum

Canım maşallah senin kızçen olacak değil mi ilk çocuk muydu senin benim oğlumda hiç böle olmadım doğru düzgün beslenemiyorum

salı gelsin hepten rahatlıcam :)

Tamam canım sonucu alınca yazar mısın zahmet olmassa bende pazartesi kan verecem 13+0 olacam bakalım cinsiyet tahmin edecek mi inşallah güzel çıkacak sonuçlarımız

Tabiki yazarım :)

Hepimiz güzel haberlerle dönelim doktorlardan inşallah

Pazartesi akşam 6 da randevum,
Kızım olacağı tescillenecek ayrıca :)

Nasıl geçecek bakalım bu aylar
Vallahi canım bende de tahmin yapar merak içindeyim benim 2.30 da randevum senin ilk çocuk muydu beni hala zorluyor hiçbir şey yemek istemiyorum

Vallahi canım bende de tahmin yapar merak içindeyim benim 2.30 da randevum senin ilk çocuk muydu beni hala zorluyor hiçbir şey yemek istemiyorum

Benim ilk çocuk, 2.gebelik.

geçen sene ekim ayında 6+5 te kalbi durmuştu.

Benim de ara ara bulantılarım var,ama ilk haftalar kadar değil.
Daha çok yanma var diyebilirim artık

Kizlarr selamun aleykum hayirli cumalar olsun.
Bulantilariniz kesildimi ben hala yiyemiyorum kusma hissim hic gitmedi midem hep yaniyor korkuyorumda yarin kontrolum var insallah cinsiyetini gosterir yavrum :)

Benim ilk çocuk, 2.gebelik.

geçen sene ekim ayında 6+5 te kalbi durmuştu.

Benim de ara ara bulantılarım var,ama ilk haftalar kadar değil.
Daha çok yanma var diyebilirim artık
ya benimde bulantidan haric yanma var midemden bogazima kadar yanma var gogsum daraliyor nefesim daraliyor buda ayri birsey
allahim yardimcimiz olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…