2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

Gözün aydın canımmm bir oh çekmişsindir endişeyle bekliyordun
İnş devamı da böyle gider

Oooooo nub için foto çok severim :)hahaha
ben örnek olsun diye nub topiginden kaydettim karsilastirma yapmak için gecen gittigimde verseydi çıktı belki bir tahminde bulunurdk pazrtesiye artık senin gittigin zamandada net bir çıktı olursa anlaşılır belki canım kac olucakti haftası o zaman

12 arti 3 olacağım canım ama devlet görse de söylemez bence :)

Kendi doktorum 16. Haftaya alırım heralde :)

12 arti 3 olacağım canım ama devlet görse de söylemez bence :)

Kendi doktorum 16. Haftaya alırım heralde :)
Soylemesede güzel anlasilir bir çıktı versin yeter bize tahmin yüruturz en azından

pazartesi yeni bir doktora başlıcam kismetse ve konusucam bilgi alicam yaptirmayi dusunmuyordum fikrim degisti aslında ama eşim hala istemiyor bakalım o günu belli olucak canım sen yaptirdin mi
ben yaptırdım canım
ultrasyon sonucu iyi kan sonucu haftaya çıkacak

Gozun aydin canim hangi marka yaptirmistin

Kızlaaaaarrr hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim
Canım bi de zahmet olmazsa foto paylaşabilir misin zaten paylasmissindir ama nub için kesin kız belli ya merak ettim :)
Teşekkür ederimm caniiiimmmmm, darısı hepinizin başına insallahhh, krem için 2 tane önermişti, diğerini adı aklımda değil ama ben mustela aldim. Buarada hareketliyken gördü cinsiyetini, yani o karenin fotosunu almadı, oyuzden paylaşamadım aslında

Eşimin daha sevimli daha belirgin bi gamzesi var belki bebegimizde de olur :) ve tesekkur ederiz teyzoşu :)
Ayy ne tatlı, hakikatten çok güzel bir gamzen varrrrr, bende belli belirsiz sol yanağımda var, oda zoraki gümrüğünde çıkıyor :) benim de eşimin her iki tarafta da belirgin gamzeleri var, umarım ona çeker :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…