Kızlar mutluluğumu sizinle paylaşmak istedim.. sanırım beklemek germiş beni biraz, sonucu öğrenince ağladım :) yurtdisi testin sonucu için aradılar azonce, herhangi bir genetik hastalık görülmedi Rabbim şükürler olsun, tabi kromozomlara da bakıldığı için cinsiyeti de %100 cıktı. Kız bekliyoruz, demekki doktorumuz nub teorisinde yanilmamis. Devamı da böyle güzel gider ınşallah hepimiz için
Pazartesi gittigimde 12+2 olucaz doktor cinsiyet tahmini yapmaz diye düşünüyorum güzel bir çıktı verirse nubtan tahmin yürütürz belki atarm buraya fotosunu ay cok heyecanliym ya
Pazartesi gittigimde 12+2 olucaz doktor cinsiyet tahmini yapmaz diye düşünüyorum güzel bir çıktı verirse nubtan tahmin yürütürz belki atarm buraya fotosunu ay cok heyecanliym ya
ben örnek olsun diye nub topiginden kaydettim karsilastirma yapmak için gecen gittigimde verseydi çıktı belki bir tahminde bulunurdk pazrtesiye artık senin gittigin zamandada net bir çıktı olursa anlaşılır belki canım kac olucakti haftası o zaman
ben örnek olsun diye nub topiginden kaydettim karsilastirma yapmak için gecen gittigimde verseydi çıktı belki bir tahminde bulunurdk pazrtesiye artık senin gittigin zamandada net bir çıktı olursa anlaşılır belki canım kac olucakti haftası o zaman
pazartesi yeni bir doktora başlıcam kismetse ve konusucam bilgi alicam yaptirmayi dusunmuyordum fikrim degisti aslında ama eşim hala istemiyor bakalım o günu belli olucak canım sen yaptirdin mi
Kızlar mutluluğumu sizinle paylaşmak istedim.. sanırım beklemek germiş beni biraz, sonucu öğrenince ağladım :) yurtdisi testin sonucu için aradılar azonce, herhangi bir genetik hastalık görülmedi Rabbim şükürler olsun, tabi kromozomlara da bakıldığı için cinsiyeti de %100 cıktı. Kız bekliyoruz, demekki doktorumuz nub teorisinde yanilmamis. Devamı da böyle güzel gider ınşallah hepimiz için
Ayyyy canimmm çok sevindim senin adına :) Sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah
Doktorun krem.önerisi neydi bi de ?
Bana 2 tane krem önermisti, ben mustela yı aldım canım cokkk teşekkür ederim hepimizinki sağlıkla gelsin insallahhh
Teşekkür ederimm caniiiimmmmm, darısı hepinizin başına insallahhh, krem için 2 tane önermişti, diğerini adı aklımda değil ama ben mustela aldim. Buarada hareketliyken gördü cinsiyetini, yani o karenin fotosunu almadı, oyuzden paylaşamadım aslında
Ayy ne tatlı, hakikatten çok güzel bir gamzen varrrrr, bende belli belirsiz sol yanağımda var, oda zoraki gümrüğünde çıkıyor :) benim de eşimin her iki tarafta da belirgin gamzeleri var, umarım ona çeker :)
Kizlaaar beceremedim hepinize ayrı ayrı teşekkür etmeyi, çok teşekkür ederim, geecekten buyuk bir yuk kalkti uszerimden, umarım hepimiz hep güzel haberler alırız, :***