2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Benim de migrenim var. Ara ara zorluyo beni. Geldigini hissedince enseme buz koyuyorum ben. Once bicak sapliolarmi gibi oluyo nefesm falan hizlaniyo ama kesiyo agriyi
Onu yapiyim bende canım sagol buna şükür diyelim ben cok korkmustm hamilelikte bas ağrısı cok olur diye okumustm önceden o zaman degildim daha eyvah dedim migrende var yandım ben diye hamd olsun 2-3gune kadar yaşamadım ağrı bundan beterinide yasamayiz insaAllah

Medicalparka giden var mı kızlar?

Ben doktoruma sormustum migren icin napicaz die. Bizi migrene surukleyen kisilerden uzak durucaz diye gulmustu. Sakin kalirsan cok su icersen yeteri kadar uyursan migrenin tutmaz demisti

Bende bi ck yemisim de siginamiyomusum hissi var. Ama bu hazimsizlik diilmis. Genislemeye baslamisiz ondanmis
cok yemisim gibi degil canim. midem de tas var sanki rahatsizim. genişlemeye basladik. ozellikle ben kalcalardan sonum.nolxak bilmiyorum.

Gülücük yanlıklikla olmus kusura bakmayın

Ben doktoruma sormustum migren icin napicaz die. Bizi migrene surukleyen kisilerden uzak durucaz diye gulmustu. Sakin kalirsan cok su icersen yeteri kadar uyursan migrenin tutmaz demisti
Ben bugün pek düzgün uyumadim parca parça uyudm ondan oldu galiba canım

Biraz geçmi kaldımm neee ocaak annesi olarak bende yerimi alayım herkese merhabalar ..Bu süreçte yalnız olmamak önemmli...11.haftamızı bitirmek üzereyiz haftaya ikili taramamız var bu sürecten geçen varmı aramızda ?

bende pilatese başlamak istiyorum , artık yorgunluk halsizlik hissimde azalmaya başladı
hem doğumdada faydası olucak , sen anadolu yakasında mı gidiosun canım
Evet Anadolu yakasinda Sahray-i Cedit in oralarda. Yalniz bugun odemeyi yaparken yanlis anladigimi farkettim.
Haftada 3 dersten aylik 12 ders 450 tl imis ben 350 demistim yanlis soylemis olmayayim.
Dun her tarafim agriyordu ama bugun daha az zorlandim derste ve bilmiyorum ama bana iyi geldi daha da iyi gelecegini dusunuyorum. En son istedigim seylerden biri hareketsiz bir hamilelik gecirmek insallah hepimiz saglikla atlatalim bu sureci, hareketli kipir kipir hamileler olalim

Ben de çok istiyorum hamilelik pilatesini inşallah 12.haftayı atlattıktan sonra. Keyifli geçeceğine eminim çok iyi yapmışsın canım enerjik hamile olalım inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…