2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Canım bende hayatım boyunca baş ağrısı nedir bilmedim ama 2 haftadır zaman zaman bir vuruyor 5 dk kesintisiz ama çok şiddetli bir agri. Bu sebeple hatta gecen hafta doktoruma bile gittim tansiyonumu ölçtü gerci gidene kadar geçmişti agri. Öyle bir vuruyor ki beyin kanaması mi geciritorum diye korkuyorum

Bende bi ck yemisim de siginamiyomusum hissi var. Ama bu hazimsizlik diilmis. Genislemeye baslamisiz ondanmis

Ya o ondan miymiş bende ilk zamanlar oluyodu cok fena ya karnım sisiyodu sıgınamıyodum derdimi de anlatamıyorum kimseye :) bisey yemedin nası şiştin diyolardı bazen agrısı bile oluyodu karnımda iyi bari normalmiş insallah ilerde yine olmaz

Bu arada benim hic ummadığım sekilde bacagımda alt baldırda kırmızı yırtıklar oluşmaya başlamış şok oldum ya orda da mı oluyomuş yıkıldım kac gundur ((((( hindistan cevizi yağı sürüyorum artık sabah bebe yağı aksam h.cevizi yağı surucem belki kakao yağı da eklerim cok mutsuzum daha simdiden yırtılıyosam

Herkes vazelin dio etrafimda. Doktoruma sorucam gittigimde. Bende henuz baslamadi insallah baslamaz.

Herkes vazelin dio etrafimda. Doktoruma sorucam gittigimde. Bende henuz baslamadi insallah baslamaz.

Canım vazeline güvenemiyorum cunku gittigim bi kuaför bi kadının kaşlarını güçlendirmesi icin vazelin sürmesini söylemişti ondan cesaret edemiyorum yoksa vazelin de var evde sürsem mi

Kızlar bütün gün koşturmaktan ancak yazabiliyorum, bugün kontrole gittik bebişimizi gördük çok şükür doktor iyi olduğunu söyledi , haftaya 2li taramayı yaptır sonuçlar çıkınca hemen gel dedi, 1 ay sonraya da randevu verdi. Kolunu bacağını görünce çok duygulandım , çok şükür yarabbim , Allah kucağımıza almayı nasip etsin

Kizlarr selamun aleykum hayirli cumalar olsun.
Bulantilariniz kesildimi ben hala yiyemiyorum kusma hissim hic gitmedi midem hep yaniyor korkuyorumda yarin kontrolum var insallah cinsiyetini gosterir yavrum :)
Benimde hala devam ediyor hatta bazen bulantı olmadan bi anda kusuyorum yada bulanıyorum ben hissetmiyorum sürekli olduğu için ama ilk zamanlarki gibi yatakta sürekli yatmıyorum bütün gün hareket halindeyim

Canım çatlamaya meyilli bölgeleri yazıyorum:)

Göbek ,göğüs,baldır,üst bacak iç kısmı popo,kolların üst kısmı,bel arkası

Yine de çatlayan bölgelerine sür enaza indirgersin

korkma canım benim ilk gebeligimde aynisi oldu ve okadar kaldi telaş yapma sen

merhaba ,
bendede yanma , mide sıvısının ağza gelmesi gibi durumlar yaşandı
gebelik reflüsüymüş
canım yaa cok kötü birsey bu ölüyorum sandim aksam kustum geçti sabirla günleri bekliyorum geçecek inşallah

maşallah sübhanallah allahim kucağına almayi nasip etsin inşallah kardeşim, hamdolsun şükürler olsun rabbime

Canım çatlamaya meyilli bölgeleri yazıyorum:)

Göbek ,göğüs,baldır,üst bacak iç kısmı popo,kolların üst kısmı,bel arkası

Yine de çatlayan bölgelerine sür enaza indirgersin

Aklımda canım sagol :) umarım olursa da en gorunen yerlerde olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…