2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Hormonlarin vücudun degismesinin etkisi galiba canım buna şükür dikkat et kendine

kızlar ben bugün biraydan beri ilkdefa calistim saat 10 da gittim bundan sonra calismaya devam inşallah , esimin yüzü bugun gülmüş , ablam dedi ben yokken o şekilde gülümsememiş hiç , çok duygulandim bu duruma yillardir beraber çalışıyoruz alışkanlık var

İkili tarama için doktorum 12 . Hafta başlangıcına randevu vermişti ben 11+3 e çektirdim ağrılarım oluyor diye aslında bebeciğimi meraktan çektim sizce 11+3 de ıkılı tarama yapar mı
11+3 12.hafta içinde sayılıyor bence yapılır.Zaten ikili testin adı 11-14 testleri diye geciyor yanlış bilmiyorsam.Yani o haftalarda yapılır. Bende 12+1 olduğum güne randevu aldım hayırlı sonuçlar çıkar inşallah hepimize

Canım çatlamaya meyilli bölgeleri yazıyorum:)

Göbek ,göğüs,baldır,üst bacak iç kısmı popo,kolların üst kısmı,bel arkası

Yine de çatlayan bölgelerine sür enaza indirgersin

Bu arada yag sürdükten sonra nasıl oturuyorsunuz bisey giymeden olmuyor giyince de hep ona bulaşıyor sürdüğüm bosa gitmis gibi hissediyoruuum

Bu arada yag sürdükten sonra nasıl oturuyorsunuz bisey giymeden olmuyor giyince de hep ona bulaşıyor sürdüğüm bosa gitmis gibi hissediyoruuum

Ben henüz başlamadım canım bişey sürmeye
Ama üstünü giy ne olacak vucut onu çeker merak etme
İlk hemileliğimde kakao yağı kullandım bebe yağı sürdüm 34.haftada karnımda azda olsa catlak oluştu diğer yerlerimde bir sıkıntı olmadı

Bende esra cebiye girmiştim 4.aya kadar sonra eve uzaklığı sebebiyle bıraktım
Şimdi hala orada mı bilmiyorum
Ayşegül hnm ın çok hastası var cok övüyorlardi

Doğum ücreti ve muayene ücreti hk bilgi aldınız mı

Listede adı var canım hala orda demek ki ben ilk gidicem daha hiçbir bilgim yok pzt ogrenicem kısmetse

Kızlar başımın ağrısı gecmedi daha saatlerdir buz torbasi koydum fayda etmedi minoset var evde ama icesim gelmiyor ilac sonucta hafif mg olsada napabilirm baska

Kızlar başımın ağrısı gecmedi daha saatlerdir buz torbasi koydum fayda etmedi minoset var evde ama icesim gelmiyor ilac sonucta hafif mg olsada napabilirm baska
Uyumaya calış canım
Parol ve mınoset ıçılebılıyor ama zorda kslmadıkca tercıh etmıyorum
Tulbent sarsan basına bıraz agrısını alıyor o
Baska aklıma bışey gelmıyor

Ben migrenim tuttugunda sakaklarima vicks ve kas gevsetici kremi karistirip suruyorum iyi geliyor. Bir de esime masaj yaptiriyorum iyice sakaklarima bastirmasini soyleyerek.
Bu haftalarin ortak ozelligi galiba benim de su aralar basim cok agriyor

Ben migrenim tuttugunda sakaklarima vicks ve kas gevsetici kremi karistirip suruyorum iyi geliyor. Bir de esime masaj yaptiriyorum iyice sakaklarima bastirmasini soyleyerek.
S selifor vicks ve krem karisimini ense koklerime de suruyorum canim bu arada

Uyumaya calış canım
Parol ve mınoset ıçılebılıyor ama zorda kslmadıkca tercıh etmıyorum
Tulbent sarsan basına bıraz agrısını alıyor o
Baska aklıma bışey gelmıyor

Uyumaya calisym en iyisi kızlar sagolun kulagimi tikayip gozlerimide kapadimmi ses ve isik migren düşmanı belki ise yarar gecmezse yarım minoset icicem son care birde nane yagi iyi gelmişti simdi aklıma geldi bakaym varsa onla masaj yapiym uyumadan teşekkur ederim Allah yardimcimiz olsun saglikla atlatalim insaAllah hamileligimizi

Tanıdığım memnun kalıp yonlendirdi beni canım sevindim bir kişiden daha böyle duyduguma icim rahatladı da neden degistirdin peki sonradan sorun mu çıktı

Yok canım sorun değil kadın çok tatlı ilgili bir kadın , Ramazan ayında gittim kadına 1-2 gün sonra rakı sofrasında resmini gördüm. Soğudum.
Ayşegül hanımı da herkes öneriyordu bide onu deneyim dedim. Doktorluğuna lafım yok ilgisine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…