2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

Sen hangi doktora gidiyorsun şuanda

Sagol canm ben de kakao yağı alayım diyorum hindistan cevizi, kakao ve bebe yağını karıstırsam sıkıntı olmaz herhlde etkilerii kaybolmaz degil mi millet ne karışımlar yapıyorr :)

SGK 2500 normal 3500 sezeryan
Hmm şuan bende bunu duyunca soğudum doğrusu öneren insan bunlara dikkat eden biri değil ama ne biliyim bana şey geldi neyse bir gidip tanisayim olmadı diğerlerine bakarım fiyat iyi gibi sanki daha uygunlarida vardır elbet ama doktor ve hastaneyle uyum saglaninca verilebilir sen bu doktrdami dogum yapicaksin kısmetse canım

Normalde böyle bir şeye takılmam.
Ama Ramazan olunca garip geldi rahatsız oldum. Yıksa bir resimle doktor mu değiştirilir diyende çok oldu.
Benim işim biraz karışık eşimin bankası bu hastaneyle özel anlaşması var ama şimdi iş değiştiriyor.
Fiyatları bilmiyorum ama Acıbadem e de geçebilirim. Orası sigorta ile bile uçuk kalırsa yine bu hastaneye söylediğim para ile Doğum yapabilirim: son dakika gelişmelerinden net bir şey diyemiyorum kısmet bakalım.
Ay sonunda kontrole gideceğim ama.
Muayene ücretleri 100 kusur gibi sanırım.

speedy-gonzales Canım doktorn tam adı soyadı ne medical parkin sitesinde sadece Ayşe Gül diye yazıyor da

Evet burda gecmisti o konu kisinin fikri herkes istediğini secebilir pekala hakkımizda hayırlısı canım insaAllah gönlüne göre olur ve muayene ucretini soyledigin iyi oldu o konuda net bir bilgi edinemedim çünkü ona göre temkinli gidicem

Başım hafifledi baya hamd olsun uyuyamadim ama buz torbasini baya bir beklettim az bekletmistm ondan yetersiz gelmişti demek ki akşamüstü Allahim beterinden korusun hepimizi
Ve bugün 12.haftamiza girdik büyüyor bebeğim ve ben cok mutlu oluyorum şükür bugunleri gosterene kucağımda onu kokladigim emzirdgim öptügm gunleride goreyim insaAllah

100 den fazla olduğunu biliyorum bizim özel sigortadan epey uygun ödüyoruz.
Tam fiyatta emin olamadım ama ararsan da söylerler.

Baktım canım tipindende belli sevecen bir kadın Tülay hanima gidicem pzt mecbur çünkü ayarladi araci olan kişi mahcup etmis olurm olmadı degisim yaparım şuan cokca kararsiz kaldım çünkü

100 den fazla olduğunu biliyorum bizim özel sigortadan epey uygun ödüyoruz.
Tam fiyatta emin olamadım ama ararsan da söylerler.
ben bir 200-300 gotureyim en iyi yanımda

Tülay hanımı da beğeneceğini düşünüyorum.
Sevecen bir yapısı var ilgisi de güzel tabi bide çok sıra beklememek iyi:

Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı haftasonları hayırlı mutlu huzurlu canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu bol bol güzel haberli bir haftasonu geçirmeniz dileğiyle Günaydın Günaydın size

Günaydın canım sanada beni de ekleyebilir misin listeye? 31 yasındayım ilk gebelik sat 30mart izmir

Günaydın canım sanada beni de ekleyebilir misin listeye? 31 yasındayım ilk gebelik sat 30mart izmir
Canım özelden msj atarsan pcden girince düzenleyim böle kaynıyor arada

günaydın kızlar hayırlı sabahlar ben kahvaltimi yaptim biraz uzandim ise gitmek için hazırlanacagim hepimizin de allahim işlerimizi rast getirsin ... bu arada ucgundur kahvaltida haşlama yumurta yemeye basladim ..

günaydın kızlar hayırlı sabahlar ben kahvaltimi yaptim biraz uzandim ise gitmek için hazırlanacagim hepimizin de allahim işlerimizi rast getirsin ... bu arada ucgundur kahvaltida haşlama yumurta yemeye basladim ..
Benim de bulantilarim azaldi hatta dun ilk defa balik bile yemeye cesaret ettim(bu arada sardalyanin tam mevsimi aklinizda olsun)
Ama yumurta yemeye cesaret edemiyorum. Normalde de yumurta konusunda cok seciciyim yok icinde kirmizi benek olmayacak, yok su yayimsi seyler onceden ayiklanacak, kokusuydu suyuydu buyuydu derken hamileligimde beri hic yumurta yiyemedim.
Bu sabah kahvaltida deniycem insallah midem allak bullak olmaz

Ayy ayni ben. Bizim evimizde esim de bende hic yemiyoruz. Annem sahanda yaparsa ancak. Yoksa haslanmis yumurtaymis falan hayal

Herkeslere günaydın kocaman kocaman,
İşte olanlara Allah kolaylık versin, ben bugun bile çalışanlardanım

Denize gitmek istiyorum, deniz aşerdim bugun resmen

Bütün annelere mutlu haftasonlarıııııııı <3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…