2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

Canım bulantın falan yoksa folik asiti neden kullanmadin. Doktorlar çok onemsiyorda ondan sordum ben toplasan 1 hafta kullanmadım bulantı ve istifradan

Aile saglik merkezinde yaptirmis canim. Devletin yaptigi test yani. Kzin gozunu baya korkutmuslar bebek dusecek falan die
hic korkmasin canim. uzulmesin ayni seyleri yasadim ben gecen sene. bir test yapilacak. o testin sonucuna gore islem yapilacak. genellikle de o virüs onceden geceriluyomus.

hic korkmasin canim. uzulmesin ayni seyleri yasadim ben gecen sene. bir test yapilacak. o testin sonucuna gore islem yapilacak. genellikle de o virüs onceden geceriluyomus.
Peki surec nedir nasil ilerler. Testin sonucunda yapilacak islemler nedir

Özele gitmedim arkadaşlar kaldığım yerde özel yok ben aslında yurt dışında kalıyorum buraya annemlere geldim orda cok farklı hayal kırıklığına uğradım resmen

Özele gitmedim arkadaşlar kaldığım yerde özel yok ben aslında yurt dışında kalıyorum buraya annemlere geldim orda cok farklı hayal kırıklığına uğradım resmen

Canım. Hic canını sikma zaten geçici

Varsın resim vermesin varsın detaylı açıklama yapmasın insan istiyor ben seni anlıyorum ama bebegin iyi olduğunu bilmek bunların içinde en güzeli

Kızlar selam iyi akşamlar . Nasılsınız , nasıl gidiyor bebişler ? Burun tıkanıklığı bende de had safhada . Doktorum Deniz suyu önerdi . Burun fısfısladı olarak bunu kullan dedi . Öneririm çok rahatlattı beni .

Canım bulantın falan yoksa folik asiti neden kullanmadin. Doktorlar çok onemsiyorda ondan sordum ben toplasan 1 hafta kullanmadım bulantı ve istifradan

Ben kullanmamıstım hamilelik oncesinde, doktorum da o depo onceden dolmalıydı simdi bisey ifade etmez bebek zaten depon varsa ordan kullanacak bu saatten sonra onemi yok dedi kullanmamı istemedi

Ben kullanmamıstım hamilelik oncesinde, doktorum da o depo onceden dolmalıydı simdi bisey ifade etmez bebek zaten depon varsa ordan kullanacak bu saatten sonra onemi yok dedi kullanmamı istemedi

Değişikmis. hamile kalmadan önce kullanılması tavsiye edilir hamile kalınca da ilk 3 ay folik asit şart diyor hep benim doktorda

Çok farklı farklı ya bu doktorlar her konuda fark var neredeyse

kizlar herkese merhaba,sabah yazmistim.doktor kontrolum var diye,sukur cinsiyetimiz belli oldu 12.haftada hic ipucu bile vermemisti.etrafimdaki herkes erkek derken babasi bile kazanan ben oldum.kiz hissediyodum gonlumden gecende oldu.kizimiz olacak.saglikla gelsin insallah.hepimizin ki.cinsiyeti ogrenincede baya rahatladim acikcasi.bu kez ultrasonda digerlerine gore uzun surdu.ense kalinliginda bile bu kadar kalmamistim.butun uzuvlarini tek tek olctu.sukur bi sikintimiz yok.demir kullaniyodum zaten magnezyum verdi ona baslicaz.135 grammis bebegimiz.butun vucuduyla ultrason kagidina sigmiyo artik.nasil buyumus nasil guzel.

Maşallah canim.benim sağlıkla gelsin :)

Değişikmis. hamile kalmadan önce kullanılması tavsiye edilir hamile kalınca da ilk 3 ay folik asit şart diyor hep benim doktorda

Aynen bende çok şaşırdım.benim doktorda her gidişimde ısrarla içmek için kendimi zorlamami istedi. Gerçekten özellikle kadın dogumcu doktorlar her konuda birbirlerinden çok farklı

Evet aynen benim doktor biraz ilac karşıtı sanıyorum olabildigince dogal yoldan ilerlemek istiyor en azından simdilik bana oyle geldi. Ben de öyleyimdir zaten vitamin flan da doktor demeden kullanmak istemiyorum bana herkes aman balık yağı aman multivitamin al falan filan ben hicbi sey istemedim de almadım da. Bişeye olan ihtiyacı zaten vucut hissettiriyor alarm veriyor ağrım sızım yok hamdolsun ama bu sıra biraz dişlerim hassaslastı mesela süte yoğurda yumurtaya ağırlık vericem. Meyve zaten gırla :) Boyle rahat ediyor icim.

Aynen bende çok şaşırdım.benim doktorda her gidişimde ısrarla içmek için kendimi zorlamami istedi. Gerçekten özellikle kadın dogumcu doktorlar her konuda birbirlerinden çok farklı

Aynen Bende okudukça şaşırıyorum

Bir arkadasa çiğ meyve sebze yemë demiş bir değer pozitif diye biber domates falan mesela

Bende de aynı değer pozitif bana çok iyi yıka sirkeli suda beklet dışarıda yeme dedi
Ben kutür kuTur biber yiyorum diğer doktor olsa zor olurdu durumum:)

Anladım canım. O zaman hiç sıkıntı olmaz ins:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…