Ben ilk hamileligimde o kadar sagliksiz beslendim ki. Bulantim da coktu ve bircok seyden tiksindim. Vitamin, demir, balik yagi ,kalsiyum vs. Ilaclarinin hicbirini de icemedim. Butun bunlara ragmen bebisim de guzel bir kiloda dogdu, bende de kansizlik vs. cikmadi dogum sonrasi. Yani demem o ki kendinizi cok da kotu hissetmeyin. Saglikli beslenebiliyorsaniz elbetteki cok guzel ama olmuyorsa da bebisler bir sekilde besleniyor.
Haa yok yok o bendim dogru hatırlamıssın Ikıncı gıttıgımde 4 gun ondeydı sonrakinde yine ondeydı ama kac gun onde sımdı bilmiyorumCanım yanlış mı hatırladım ki
Sen 12 arti 1 beklerken 12 arti 5 falan mı çıkmıştı sanki onden gidiyordu bebişin. Ama yanılıyor da olabilirim :)
Devletse oyle yapıyorlar bende gıttım gecen haftaSlm arkadaşlar doktordan geldim sinirlerim bozuldu bir dakika bile bakmadı gelişimi iyi tamam dedi ne foto verdi ne bana gösterdi cinsiyeti belli mi dedim bacakları kapalı dedi baştan savdı resmen
evet izledm baya oldu. Cok guzel bi diziÖzele mi gidiyorsun canım özelse hemen değiştir bence
İzledinmi sen diziyi bende öyle ya bır ara tum hayatım onlardı
Canım testi nerede yaptırmıs? hiç özel laboratuvar a falan güvenmesin mümkünse bu üniversite hastanesinde yaptırsın.Benm arkadasin cmv igm si pozitif cikmis. Normal deger 1in altiyken onunki 12 lerde. Nolcak smdi
Kesinlikle canim. Tetikte bekliyorum resmen hareketleriniBi de hareket etmeye baslasalar ah en guzel gunler geliyor cok sukur
Hosgeldin canım tekrardan. Merak etme bende sen gıbıydım kendını sakın zorlama suda bıle doktorum o herseyı senden alıyor zaten dedi su daha cok mıdenı bulandırır dedı bulantın ne zaman gecer ozaman duzenlı beslenıp suyunu içersin dedi benım gecıyor gıbı kac gundur hapımı ıcmıyorum bende hergun zofran ıcmek zorunda kaldım yoksa hastaneden cıkamazdık. sımdıde cok yersem yada mıdemı bos bırakırsam mahvedıyo az ve sık bır seyler yemek gerekıyoMerhabalar annecikler :))
Çoook zaman oldu giremedim buraya..Bi cee deyip kaçmış gibi oldum ki muhtemelen hatırlanmıyorumdur bileArada okumaya çalıştım yazdıklarınızı ama pek yetişemedim.. Bulantılı dönem bayağı ağır geçiyor bizde de.. 8 hafta civarı şiddetli kusmalar başladı, bir geceyi acilde geçirdik, ertesi gece hastanede yattım, serum vs..O günden beri de bulantı ilacı kullanarak idare ediyorum.. Ama çok şükür yine de, en azından ilaç içtiğimde bir iki lokma bir şeyler yiyebiliyorum.. Tek sıkıntı su pek içemiyorum(neredeyse hiç), kendimi zorlarsam da fazlasıyla çıkıyor..
Şimdi 12+5 günlük olduk.. İnşallah bir kaç haftaya geçecek bulantılar diye kendimi teselli ediyorum.. Yoksa ben de sağlıklı beslenemiyorum diye vicdan azabından öleceğim..
Bu arada 2 li testimiz geçen hafta yapıldı, çok şükür sıkıntılı bir durum yok.. Cinsiyetimiz henüz belli değil..
Bizde haberler böyle..
Umarım tüm annelerin, bebişlerin keyfi,sağlığı yerindedir.. Rabbim hepimize hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..
Evet bende sımdı 3 e gectım sardırdıevet izledm baya oldu. Cok guzel bi dizi
Aile saglik merkezinde yaptirmis canim. Devletin yaptigi test yani. Kzin gozunu baya korkutmuslar bebek dusecek falan dieCanım testi nerede yaptırmıs? hiç özel laboratuvar a falan güvenmesin mümkünse bu üniversite hastanesinde yaptırsın.
Bilmiyorum kii:))))
Hosgeldin canım tekrardan. Merak etme bende sen gıbıydım kendını sakın zorlama suda bıle doktorum o herseyı senden alıyor zaten dedi su daha cok mıdenı bulandırır dedı bulantın ne zaman gecer ozaman duzenlı beslenıp suyunu içersin dedi benım gecıyor gıbı kac gundur hapımı ıcmıyorum bende hergun zofran ıcmek zorunda kaldım yoksa hastaneden cıkamazdık. sımdıde cok yersem yada mıdemı bos bırakırsam mahvedıyo az ve sık bır seyler yemek gerekıyo
Merhabalar herkese bende uzun zamandır girmiyorum şimdilerde 13 haftalık gebeyim yarın 2li teste gitcez. Mide bulantılarım hala devam ediyo. Göbülüm daha çıkmadı benim
Öyle valla canım ama tamamen gecmıyor sımdı taze cıkardım ama meyveyı fazla kacırdım galıbaSağol canım, her ne kadar bilsek de yine de böyle şeyleri bir başkasından duymak iyi geliyor.. Dramamine kullanıyorum ben de.. İnşallah yakın zamanda ilaçtan da kurtulacağız.. Dediğin gibi aç kalınca da çok kötü, çok yiyince de çok kötü.. Dengeli yiyebilmek lazım.. Bu arada, önceden hiç hiç sevmediğim şehriye çorbası birazcık iyi geliyor gibi.. Bol limonlu tabi.. Onu da sanırım burada birisi yazmıştı onu görüp deneyeyim demiştim.. Çok ilginç bir süreçmiş gerçekten hamilelik.. Önceden çok sevdiğim şeylerden tiksindim, hiç sevmediğim şeyleri yemeye başladım.. :) Bu minikler şimdiden hayatımızı değiştirmeye başladılar
Canım iyi bir enfeksiyon doktoruna gitsin gerekirse hamilelikte kullanılacak antibiyotik başlıyorlar. Bende yakın zamanda bu toksoplazma için uğrastım duymus olabilirsin. Hangi ildeyse oranın üniversite hastanesinin prof una gitsin enfeksiyon bölümünün. Ege üniversitesinde ben 110 tl fark ödeyip girdim prof a. Ama sakın kadın dogumcunun dediğini yapmasın enfeksiyoncunun dediğini yapsın çünkü uzmanı o. Belki başka tetkikler de isteyebilirler ama zaman kaybetmeden gitsin çok geçmiş olsun Allah şifa versin bebeğini korusun.Aile saglik merkezinde yaptirmis canim. Devletin yaptigi test yani. Kzin gozunu baya korkutmuslar bebek dusecek falan die
Ben ilk hamileligimde o kadar sagliksiz beslendim ki. Bulantim da coktu ve bircok seyden tiksindim. Vitamin, demir, balik yagi ,kalsiyum vs. Ilaclarinin hicbirini de icemedim. Butun bunlara ragmen bebisim de guzel bir kiloda dogdu, bende de kansizlik vs. cikmadi dogum sonrasi. Yani demem o ki kendinizi cok da kotu hissetmeyin. Saglikli beslenebiliyorsaniz elbetteki cok guzel ama olmuyorsa da bebisler bir sekilde besleniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?