2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
sıkıntı yapma canim. su an karnindakini düşün. esinle de duzelir insallah.

aynen oyle altan alması gerekir zaten evliliğimizin başından beri alilesi yüzünden hiç hayatımızı yaşıyamadık ama yinede bişiy değişmiyo dün baya kavga ettik cocugum olmasa bende bi ara evden gitmyyi düşündüm tabi şuan duygular tavan yaptıgı için . amaçocugum benim için herşeyden herkesten önce ona bişiy olmasından onu etkilenmesinden korktum. Allaha şükür şuana kadar sağlıgında hiçbir sıkıtı yok dunku tartısmalardan etkilenmesini istemem oyuzden korktum

Günaydın günaydın güzel anneler
Günler su gibi akıyor az kaldı bebişlere kavuşmamıza çok heyecanlıyım tecrübe kazandığım içinde havalıyım kimseye ihtiyacım yok artık
ay gelseler de sağlıklı bir sekilde kucaklarimiza alsak. ikinci olunca tecrubeli oluyoruz. ama yone de gözüm korkmuyo degil.

sıkıntı yapma canim. su an karnindakini düşün. esinle de duzelir insallah.
sağol canım en cok on düşünüyorum zaten aslında bizi rahat bıraksalar sorunumuz yokta sagolsun hersete karısıyo alılesi ve eşimi etkilemeyi de basariyorlar. Yoruldum gerçekten ben ailemden onun ailesinin yaptıgı gibi şeyler görmediğim için cok garıp geliyo bana üstüne üslük ailesi de kendini mükemmel sanıyo.duru durup kayınvalide benim gibi anneniz oldugunuz için çok şanslısınız allah beni cok güzel yaratmış dıyor. varmı böyle bir insan yaa

Canım hiç takma sağır ol hepsi geçecek ben kurtulduysam sende kurtulursun Allah onların şerlerinden korusun bizlere uzak etsin her şeyin hayırlısı inşallah hiç üzülmene bile değmez

valla canim Allah boylelerine merhamet duygusu versin. nedir yani alip veremedikleri. is esinde bitiyor canim. ama emri vaki yapar gibi anlatma bazi seyleri. birak esinin kendisi görsün. ve bazen susmak inan daha iyi sonuc veriyo. su an kulaklarini tıka. hic birseyi duyma. duyman gerekenleri duy gerisini salla. su an sorumlu oldugun sana emanet verilmis bir kuzun var. ona saril sıkı sıkı.

Canım hiç takma sağır ol hepsi geçecek ben kurtulduysam sende kurtulursun Allah onların şerlerinden korusun bizlere uzak etsin her şeyin hayırlısı inşallah hiç üzülmene bile değmez
seninde mi sorunların vardı canım . nasıl kurtuldun .ben Eşim için bi çok lafa katlandım göz yumdum ama dün aksam kavga edince herşey bosunaymış dedim. yoruldum bi çok şey yutttum hemde cok byük şeyleri ailesiyle igligi ama dunku kavgada ben sınırlenınce ailem sana ne yaptı kı deyince sok oldum. erkeklerin sinirlenince agzından ne cıktıgını duymuyolar. Sonradan pişman oluyolar ama ne fayda.tek korkum cocugum insan anneolunca anlıyo herşeyin boş en değerlinin onlar oldugunu. Babalıkla annelik arasında dağlar kadar fark var geçekten

ben cok gaz cekmedim ilkinde. sakin bir bebeklik cocukluk gecirdik..umarim kardesi de ogluma benzer annesini hic yormaz.
İlki yaramaz olanlar ikincide rahat edermiş diyorlar inş sana tersi denk gelmez güzel güzel büyütürsün iki oğlan anası mı oluyon oyy yerim ya

Aynen senin yaşadıklarını yaşadım canım kv elti görümce birlik olup kocayı etkiliyorlardı ben her şeye göz yumdum kocamın ardından gittim işime baktım şimdi koca hiç birinin yüzüne bakmıyor kendi tuzaklarına düştüler sen sabret dua et en etkilisi inan kocanıda duyma söylenir söylenir pişman olur anlar yakında hepsi boş diye yine kıymetini anlar
Rabbim kimsenin huzurunu bozmasın bozmak isteyenlerinkini bozsun inş

aynen oyle yapıyorum canım eşim bişiy soylerse sen cevap verme ben konusurum diyo ve bicok şeyi şoyle dmeiştir bunu kastetmiştir diye kapatmaya calısıyo ama kadın değişmiyo ve eşimin annesiyle konusup konusmadıgından bile emin deyilim. Diğer torununu annesinin elinden almış o bakıyo benim cocugumu da sahiplenme cabasında . bana hamilelik bunalımına girmişsin sen diyo geçenlerde sen çocuk dogunca nasıl bakacaksın diyo ben buna nasıl cevap vermiyim ama vermedikce insan patlıyo gerçekten.Nasıl insanlar bunlar hiçmi vicdan kalmamış anlamadım .benim kayınvaldiem sadece ama sadece kendini düşünen bi insan ama etrfa aile için kendimi siper ettim diye reklam yapıyo anlamıyorum ben bu insanları allaha şukur i boyle ailelerde yetişmedik

nasıl başardın canım inşallah bende başarabilrim bunu eşim yüzüme ailesinin sorunl oldugunu söylemiyo kabul etmiyo ama ailesile konusuyomu onuda bilmiyorum bi türlüde düzelmiyo kadın hiç susmuyoyaptıklarını soyleiklerini anlatsam roman olur valla en son eşimin doğum gününde ayrı kutladık diye eş heryerde bulunur onemli olam ailendir annenn baban kardeşindir diyo. ama insanlar içinde onlar benim gelinleri deyil kızlarım diye reklam yaaaapıyo ben bu iç ikotu insanları anlamıyorum. Gerçkten . bende başarabilrmiyim bunlardan kurtulmayı eşimle beraber bilemiyorum. benim anneminde gelini var ama hiçbir zzman bir lafını görmedim ona karşı hep onun yanında olup abimi karsına almıstır. nasıl başarıcam valla bilmiyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…