- 3 Ekim 2016
- 890
- 1.619
- 113
- 32
Anladım canım. O zaman hiç sıkıntı olmaz ins:)
Evet 3 ay onceden kullanima baslayin diolar ama 8. Haftaya kadar takviye alinmasi da gayet onemli die biliyorum ancak akdeniz mutfagi beslenenler marul yesillik vs.. folik asit eksikligi yasamiyormus genelde ....onlem olarak veriliyormus yani cok ekstrem bi durum yoksa zaten cogumuzda folik asit eksikligi yok akdeniz mutfagi beslenmeyenler esi ya da kendisi alkol kullananlarda folik asit eksikligi oluyormus babalar icinde don yillarda gebelik planan ayda tavsiye eden doktorlar varBen kullanmamıstım hamilelik oncesinde, doktorum da o depo onceden dolmalıydı simdi bisey ifade etmez bebek zaten depon varsa ordan kullanacak bu saatten sonra onemi yok dedi kullanmamı istemedi
Evet 3 ay onceden kullanima baslayin diolar ama 8. Haftaya kadar takviye alinmasi da gayet onemli die biliyorum ancak akdeniz mutfagi beslenenler marul yesillik vs.. folik asit eksikligi yasamiyormus genelde ....onlem olarak veriliyormus yani cok ekstrem bi durum yoksa zaten cogumuzda folik asit eksikligi yok akdeniz mutfagi beslenmeyenler esi ya da kendisi alkol kullananlarda folik asit eksikligi oluyormus babalar icinde don yillarda gebelik planan ayda tavsiye eden doktorlar var
kizlar herkese merhaba,sabah yazmistim.doktor kontrolum var diye,sukur cinsiyetimiz belli oldu 12.haftada hic ipucu bile vermemisti.etrafimdaki herkes erkek derken babasi bile kazanan ben oldum.kiz hissediyodum gonlumden gecende oldu.kizimiz olacak.saglikla gelsin insallah.hepimizin ki.cinsiyeti ogrenincede baya rahatladim acikcasi.bu kez ultrasonda digerlerine gore uzun surdu.ense kalinliginda bile bu kadar kalmamistim.butun uzuvlarini tek tek olctu.sukur bi sikintimiz yok.demir kullaniyodum zaten magnezyum verdi ona baslicaz.135 grammis bebegimiz.butun vucuduyla ultrason kagidina sigmiyo artik.nasil buyumus nasil guzel.
günaydın,gerçekten de öyle :)bende seni tebrik ederim yaşlarımızda yakın:)seni takipte kalıcam,ilk çocuk mu?Merhaba canim hayırlı olsun..seninle günümüz aynı. .ve benimde kızım olacak inşallah. .çok garip bi duygu..tebrik ederim tekrardan
İnşAllah canım benim moral verdin bana :)Ben ilk hamileligimde o kadar sagliksiz beslendim ki. Bulantim da coktu ve bircok seyden tiksindim. Vitamin, demir, balik yagi ,kalsiyum vs. Ilaclarinin hicbirini de icemedim. Butun bunlara ragmen bebisim de guzel bir kiloda dogdu, bende de kansizlik vs. cikmadi dogum sonrasi. Yani demem o ki kendinizi cok da kotu hissetmeyin. Saglikli beslenebiliyorsaniz elbetteki cok guzel ama olmuyorsa da bebisler bir sekilde besleniyor.
Kızlar dün aşırı bulantı ve baş ağrısı ile doktora gittim rahimde kasılma başlamış serumla ilaç vericem 2 saat bekleticem eğer devam ederse hastaneye alıcam dedi Çok Şükür kasılma durmuş doktor vücut susuz kaldığı için baş ağrısı ve rahim kasılması yapmış dedi aman dikkat edelim havalar çok sıcak ben içiyorum sanıyordum ama yetterli olmuyormuş demekki Hatay ın sıcağına: ( bı arada cinsiyetimizi öğrendik tam göremedim bacaklarını topladı hep ama kız bebek dedi.: ))
canim devlette verdiyse verdigi yerde gitsin avidite testi diye bir test var. kan verecek o testin yuksek cikmasi gerekli 100e ne kadar yakinsa o kadar iyi anlamina geliyo demek. bana da ayni sensryolar cizildi. yok kurtaj olman gerekli yok duser aldirmazsan diye. test 97 cikti cok onceden gecirmisim bagisiklik kazanmis vucut anlamina geliyormus.Peki surec nedir nasil ilerler. Testin sonucunda yapilacak islemler nedir
masallah canim sana da kizina da sag salim kucaklarimiza aliriz insallah.kizlar herkese merhaba,sabah yazmistim.doktor kontrolum var diye,sukur cinsiyetimiz belli oldu 12.haftada hic ipucu bile vermemisti.etrafimdaki herkes erkek derken babasi bile kazanan ben oldum.kiz hissediyodum gonlumden gecende oldu.kizimiz olacak.saglikla gelsin insallah.hepimizin ki.cinsiyeti ogrenincede baya rahatladim acikcasi.bu kez ultrasonda digerlerine gore uzun surdu.ense kalinliginda bile bu kadar kalmamistim.butun uzuvlarini tek tek olctu.sukur bi sikintimiz yok.demir kullaniyodum zaten magnezyum verdi ona baslicaz.135 grammis bebegimiz.butun vucuduyla ultrason kagidina sigmiyo artik.nasil buyumus nasil guzel.
sirkelu su da beklettilten sonra sikinti olmaz canim. ben tamamen yesillige döndüm. iki gunde bir yesillik aliniyo nerdeyse eve. gecen iki gun tere ve roka aradim il genelinde. resmen aserdim diyebilirim.Aynen Bende okudukça şaşırıyorum
Bir arkadasa çiğ meyve sebze yemë demiş bir değer pozitif diye biber domates falan mesela
Bende de aynı değer pozitif bana çok iyi yıka sirkeli suda beklet dışarıda yeme dedi
Ben kutür kuTur biber yiyorum diğer doktor olsa zor olurdu durumum:)
gecmis olsun canim. dikkat etmek gerekli burada ayni sicak. gunde 3 litreyi dusurmemeye ozen gosteriyorum. bu arada cinsiyet te belli olmus gozun aydin.Kızlar dün aşırı bulantı ve baş ağrısı ile doktora gittim rahimde kasılma başlamış serumla ilaç vericem 2 saat bekleticem eğer devam ederse hastaneye alıcam dedi Çok Şükür kasılma durmuş doktor vücut susuz kaldığı için baş ağrısı ve rahim kasılması yapmış dedi aman dikkat edelim havalar çok sıcak ben içiyorum sanıyordum ama yetterli olmuyormuş demekki Hatay ın sıcağına: ( bı arada cinsiyetimizi öğrendik tam göremedim bacaklarını topladı hep ama kız bebek dedi.: ))
Saolasın canım daha önce böyle bir durum yaşayanınız oldu mu bu kasılmalar tehlikeli micanim devlette verdiyse verdigi yerde gitsin avidite testi diye bir test var. kan verecek o testin yuksek cikmasi gerekli 100e ne kadar yakinsa o kadar iyi anlamina geliyo demek. bana da ayni sensryolar cizildi. yok kurtaj olman gerekli yok duser aldirmazsan diye. test 97 cikti cok onceden gecirmisim bagisiklik kazanmis vucut anlamina geliyormus.
masallah canim sana da kizina da sag salim kucaklarimiza aliriz insallah.
sirkelu su da beklettilten sonra sikinti olmaz canim. ben tamamen yesillige döndüm. iki gunde bir yesillik aliniyo nerdeyse eve. gecen iki gun tere ve roka aradim il genelinde. resmen aserdim diyebilirim.
gecmis olsun canim. dikkat etmek gerekli burada ayni sicak. gunde 3 litreyi dusurmemeye ozen gosteriyorum. bu arada cinsiyet te belli olmus gozun aydin.
kasilmalar kesildiyse sıkıntı yok dmeektir canim. ama dikkat et bu aylardan sonra bizim.icin en.onemli sey su. ne bebegi.ne de kendimizi susuz birakmamiz gerek. suyu eksik icersek odem olusuyo. odeme de dikkat etmek gerek artik.Saolasın canım daha önce böyle bir durum yaşayanınız oldu mu bu kasılmalar tehlikeli mi
Kesildi canım çok şükür İnşAllah bir sorun olmaz bir dahakasilmalar kesildiyse sıkıntı yok dmeektir canim. ama dikkat et bu aylardan sonra bizim.icin en.onemli sey su. ne bebegi.ne de kendimizi susuz birakmamiz gerek. suyu eksik icersek odem olusuyo. odeme de dikkat etmek gerek artik.
Evet bende sımdı 13 oldum insallah bı Ikı haftaya hissederimKesinlikle canim. Tetikte bekliyorum resmen hareketleriniikinci hamilelikte erken hissedilir diyorlar ama ben hala hissedemiyorum.
Nefessizlik benı sinir ediyor normalde sıcakta ztn rahat edemem bı de burun cıktı tam oldu Dr gidince konusacm bu durumuben tuzlu su cektim.burnuma canim karbonatli su ile de gargara yaptim. bende geniz akıntısı fazlaydi.
Hamıkeyken ınsan kızmayacagı seye bıle kızıyo ben ilkinde esımle cok tartısırdım hatta 5 aylıktı evden bıle gıttım esin senı idare etmeli ama nerde erkeklerde o dusunce ınsallah ıyı olur hersey kafana takıp uzulmegünaydın kızlar nasılsınız çok canım sıkkın ya dün eşimin ailesi yüzünden tartıştık eşimle baya büyük hemde. halada kavgalıyız .çok yoruldum gerçekten ailesinden . dün çok üzüldüm. sizce çocuğum bundan etkilenmişmidir ona biişiy olmuşmudur. ona bişiy olmasından çok korkuyorum o benim için herşeyden değerli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?