2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
merhaba kızlar. dün ikili testim vardı ense kalınlığı iyi ve burun kemiği de oluşmuş çok şükür. kan tesit sonucu daha 1 haftaya kadar belli olucak inşallah iyidir. 12+5 teyim. doktor cinsiyeti için erkek olabilir çıkıntı fazla dedi. bu kadar erken belli olur mu? sizlerde durum nedir. önceliğim sağlıklı olması inşallah

Resim paylaşabilir misin canım :)

Down S. I. Trimester Tarama Testi (CLIA) Beta-hCG 202 IU/mL 46.5-186.9 IU/mL PAPP-A 419 ng/mL 202-1244 ng/mL

sonucum çıkmış kızlar bakar mısınız?

Slm arkadaşlar doktordan geldim sinirlerim bozuldu bir dakika bile bakmadı gelişimi iyi tamam dedi ne foto verdi ne bana gösterdi cinsiyeti belli mi dedim bacakları kapalı dedi baştan savdı resmen

Canım 1 / 1000 1 / 200 falan filan diye bir şey yazmıyor mu
Bu kadar yazıyordu canım baska bilgi yoktu ya da devamı daha çıkmadı tekrar bakarım

Baktım canım simdi hicbirsey yoktu demek ki daha yazılıyor bende denk gelmisim tamda

Slm arkadaşlar doktordan geldim sinirlerim bozuldu bir dakika bile bakmadı gelişimi iyi tamam dedi ne foto verdi ne bana gösterdi cinsiyeti belli mi dedim bacakları kapalı dedi baştan savdı resmen
Özele mi gidiyorsun canım özelse hemen değiştir bence

Cok guzel dizi ben de severim cekikleri
İzledinmi sen diziyi bende öyle ya bır ara tum hayatım onlardı

Yaa maşallah. 2018 de bol bol erkek çocuk dünyaya gelecek galiba:))

Yaa maşallah. 2018 de bol bol erkek çocuk dünyaya gelecek galiba:))

hayırlısı bakalım canım. bir kızım var zaten. bu erkek olursa sevinirim açıkçası. bi de yardımı olsun diye söylüyorum kızım solumdaydı bu bebeğim sağımda. doktor bile ultrasonda sağda gördü bebeği. sanki sol erkek sağ kız tuttu gibi bende

Ben ilk hamileligimde o kadar sagliksiz beslendim ki. Bulantim da coktu ve bircok seyden tiksindim. Vitamin, demir, balik yagi ,kalsiyum vs. Ilaclarinin hicbirini de icemedim. Butun bunlara ragmen bebisim de guzel bir kiloda dogdu, bende de kansizlik vs. cikmadi dogum sonrasi. Yani demem o ki kendinizi cok da kotu hissetmeyin. Saglikli beslenebiliyorsaniz elbetteki cok guzel ama olmuyorsa da bebisler bir sekilde besleniyor.

Içime su serptin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…