2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
o ne demekmis. kim anneden daha iyi bakabilir. sen hic deme eşini sur ileri. esin cvp versin. bana da bir iki kere gorumce k
laf dedi. esim agzinin payini verdi. cocuk soyle bakilirmis boyle bakilirmis. bende senin dedigin gibi catladim resmen. ve bunu diyen gorumcem bekar 42 yasinda. en sonunda esim sen kendin dogur sen kendi cocuguna dedigin gibi bak dedi. sesi kesildi.

ya eşimde öyle diyo sen cevap verme dinle sadece ben konusucam diyo ama ne konusuyo hiç bilmiyorum ters cevap vermediğine eminim benim yanmda asla bişşiy soylemiyo ailesine ancak konuyu değiştiriyo . Bide kavgamızda bunları unutup sanki alesi beni düşünüyo seviyo gibi cumleler kuruyo çıldırıyorum gerçekten. bildiği halde ailesini bana kötülemiyo çogu zman anlam veremediğim bir saygisi bir altan alması var ama bana gelince yok .Snki annnenin piskolojik sorunları varda idare ediyomuş gibi anlamadım

olabilir canim zaten cocugu anneden ayoran bir insanin psikolojisi cok da normal.olarak gormemek gerek.

olabilir canim zaten cocugu anneden ayoran bir insanin psikolojisi cok da normal.olarak gormemek gerek.
aynen öyle herşeyin hakimi olmak istiyen bi insan o istediği herşeyi soyleycek ama sen ona hiçbişiy soylemiyceksin hemen aglamaya başlayıp eşimi arıyıp anlatıyo nasıl bi insan anlaamdım. benim ailemin soylemediği kelimeleri bile söylemiş gibi anlatıyo.allah boyle insanların şerrinden hepimizi korusun bende istiyorumki eşim ailesinin boyle oldugunu kabul etsin yanımda olsun istiyorum ama ailesinin ortada olan şeylerini gizliyo kabul etmiyo aklınca ailesini kotulemıyo ama herşey ortada. neyse boşverin yaa kafanzı daşişirdim bu konularla cok sagoln desteğiniz için

canım coook ciddi sorunlar yasamıs biri olarak diyorumki
hicbirsey sen ve evladından kıyöetli degil dusunup durma su akar yolunu bulur aldırıs etme cevap vereceksende her zaman gülümsemeyle cevap ver

ben hergün okuyorum ama cok yazamıyorum malum kalabalıgız yetişmek zor oluyor sizin hızınıza
birde bir pis tatlı igrenc harika mide sorunum var birde harika seker berbat uykum var ondan herhal yetisemiyorum

canım coook ciddi sorunlar yasamıs biri olarak diyorumki
hicbirsey sen ve evladından kıyöetli degil dusunup durma su akar yolunu bulur aldırıs etme cevap vereceksende her zaman gülümsemeyle cevap ver
çok sağolun kızlar desteğiniz için. Oyle yapıyorum zaten canım herşeye yavrum için katlanıyorum o helebi sağlıklı sıhatlı doğsun nasıl baktıgımı yetiştirdiğimi herkes görecek herkesin agzı acık kalacak. Allaha şükürki devlet memuruyum kimseye ihtiyacım olmdan ücretsiz izinle cocugumada belirli yaşa kadar ben bakıcam imse onun üzreinde hak idda edemiycek kv. cok ugraıyo hak idda etmek için ama asla oyle bişiy olmayacak .zaten cevap dahi vermiyrorum ama bazen onun ve esimin üstünü kapatır tavrı beni çileden cıkarıyo. bazen hiç düzelmiycekmiş bu kadın hep boyle haatımıza karışacakmış gibi geliyo .Sizinde kafanızı şişirdm kızla ya kusura bakmayın

Bugun 1 de doktor randevum var. Cinsiyetini ogrenicez insallah. Cok heyecanliyim. Insallah saglikli sihhatli bi bebektir. Endise bende hat safhada
hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım.bende her doktora gidişimde endişe yasıyorum sonra rahatlıyorum. Bebişler dunyaysa gelene kadarhep boyle olacak heralde:)

Canım biraz maddi güce bağlı olarak biraz da o ev sizin ve ilerde de çocuğunun kullanacağı bir odaysa ona göre karar vermelisin. Bizin bu ay çok harcamamız oldu, bir yandan kıyamıyorum eşime, çünkü ben şuanda çalışmıyorum ama bir yandan da ilk bebeğimiz, içim gidiyor odasını yapmak için. Bebek arabasina en buyuk butçeyi ayirdigim için biraz kısacağım bazı şeylerden. Bende karar veremedim. Ev bizim değil, memnun da değiliz, ama dolap alacağım bende. Perde konusunu belki ikeadan çözerim :) aydınlatma bence önemli, ucuz bir şey alınca bile odanın havası biranda değişiyor,

Kızlar okurken başım döndü vallahi. Bir blog buldum, ne çahılmışım, bebeklerle ilgili hiçbir şey bilmiyormuşum dedim. Bir sürü detay var. Siz de okuyun muhakkak. Alışveriş bloguna da koyayim.

momslike.blogspot.com/2014/04/buyuk-bebek-alsverisi.html?m=1

Gecer insallah bol bol sabır dilerim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…