2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

Canım. Çok haklısın ev bizim değil bi de ileride kendi nasıl isterse onun istediği gibi bir oda daha çok aklıma yatıyor bi de gerçekten çok çok az kullanılak ürünlere para vermeye kıyamıyorum ya yazik diyorum :)

Neyse bakalım sağlıkla gelsinler :)

Canim arabaya karar verdin mi sen?
Ben de oda yapip yapmama da kararsizim.
Hic duydunuz mu bilmiyorum montessori yontemi ile cocuk yetistirme var.
Orada diyor ki odayi cocuga gore yapin kendi yatagina kendi inip cikabilsin mesela.
Ben de oyle bisey mi yapsam acaba diye dusunuyorum.
Bazen de gerek yok diyorum.
Tatli ama zor ve kafa karistiran isler valla

Montessorri yöntemi çok iyi canım. Ben bir ara bayaa araştırmistim. Öyle bir bebek odası mantıklı olabilir. Ben nasip olursa montessorri yönteminde yer alan aktiviteleri uygulayacağım Allahin izniyle o günleri görürsek. Ama oda konusunda kararımi verdim bi dolap ve park yatak işini görecek :)

Acik secik pipi gordum resmen. Oglum olcak

hayırlsı olsun canım. kaç haftalıktı senin ki. ben de pazartesi gittim. doktor çıkıntı fazla erkek büyük ihtimalle dedi. erkek kendini daha erken gösterirmiş. ben 12+5 teydim. tam da emin olamadı ondan sordum

Kızlar test sonucumu yollasam anlayan var mı eşim yoktu Dr gitmeye gözüm kesmedi sıcakta yarın gidecek eşim

Eklentiler

• IMG_2582.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG_2584.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 58
Kızlar test sonucumu yollasam anlayan var mı eşim yoktu Dr gitmeye gözüm kesmedi sıcakta yarın gidecek eşim

Her şey güzel. Canım. Sıkıntı yok

Ben de bugun aldım sonuçları bayaa araştırdım risk grubunda değilsin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)

Bana da 12+3 te falan erkege benzio dedi. Suan 15+1im ama bebek 15+3 gorunuo

Bana da 12+3 te falan erkege benzio dedi. Suan 15+1im ama bebek 15+3 gorunuo

ay o benimde biraz karışık. muhtemelen bebek sata göre ayarlıyo kendini. o kısmı bende anlamadım. bebek olması gerekenden büyük neyse hayırlısı. allah sağsalim kucağımıza almak nasip etsin inşallah.

Hayta ben onun kitabini da alayim istiyorum. Bebek dogunca vaktimiz olmayacak pek biseyler okumaya.
Zaten mantik yer yatagi mantigi esasen susleyip puslemek sana kalmis.
Karar vermek insani rahatlatiyo.
Neyse daha cok vakit var ben de karar veririm elbet :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…