2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

Montessori yöntemi ile ben de ilgileniyorum aslında bu konuda kitaplar önersek birbirimize ne güzel olur :) hiç okumadım henüz ama güzel bir liste yapıp yavaştan başlamak gerek :)

Kremalı makarna yiyebildiysen alkış sana..Genelde yavan yavan yiyorum çoğu şeyi, tatsız,kokusuz .. Neyse ki meyve yiyebiliyorum ben de, ama dediğin gibi fazla kaçırmamak lazım..
Kendi kendime nazar etmeyeyim, maşallah diyerek başlayayım da, bugün iyi gibiyim çok şükür..Bulantı var ama hiç çıkarmadım

Maşallah sizeee.. Tebrik ederim, ne güzel kız annesi oluyorsun.. Allah gönlüne göre vermiş...

Çok geçmiş olsun.. Hepimizin su konusunda dikkatli olması gerekiyor..Ama maalesef bulantı çekenler olarak suyla pek aramız yok bizim.. Bir an önce bitsin de bol bol su içelim hepimiz... Bu arada tebrikler, kızın hayırlı olsun ... Darısı biz cinsiyet öğrenemeyenlere inşallah...

kızlaaaaaaaaaaaaaaar acil durum durup duruken dişimin dolgusu düştü doktorumda izine ayrıldı napim ben şimdi yaa
direk dişçiye mi gidiyim doktora sormadan

kızlaaaaaaaaaaaaaaar acil durum durup duruken dişimin dolgusu düştü doktorumda izine ayrıldı napim ben şimdi yaa

İkinci trimesterda diş tedavisi hamileliğe uygun şekilde yapılıyor diye biliyorum en olmadı geçici bir dolgu ile orayı kapatabilirler çok geçmiş olsun bence jinekoloğuna ulaşıp dişçiye gitmen mantıklı

Montessori yöntemi ile ben de ilgileniyorum aslında bu konuda kitaplar önersek birbirimize ne güzel olur :) hiç okumadım henüz ama güzel bir liste yapıp yavaştan başlamak gerek :)
Ben su an "Bebeginizin ilk yilinda sizi neler bekler" diye bir kitap okuyorum.
Cok acaip ,super ,sahane otesi bi kitap olmasa da genel bilgilenme ve acemiligi atma acisindan yararli olacagini dusundum. Kitabin illa soyle yap dememesi de hosuma gidiyor cunku her bebekte her yontem ise yaramiyor hatta ters tepiyor bence.
Montessori yontemi ile ilgili bir kitap not almistim onu bulursam yazicam sana. Zaten montessori ile ilgili cok cesitli sayida kitap yok, sinirli.
Zaten buyuk ihtimalle ben de dahil tum anneler bu kitaplari okuyacak, icinden kendisi ve bebegi icin dogru olanlari secip kendi icinden nasil geliyorsa oyle yetistirecek bebegini :)

Tamam canım tavsiye ettiğin kitaba başlarım :) güzel nesillerde imzamız olsun inşallah, farklı ekolleri okuyup kendimize uyanı hatta belki harmanlayarak güzel evlatlar yetiştireceğiz hepimiz :)

Kızlar Merhaba,
Ben hala progestan kullanıyorum. Doktorum kutu bitene kadar devam dedi. Bunun yanında previt positivee başladım.8 gündür içiyorum. %90 erkek demişti doktorum en son ki kontrolümde. 1 Ağustosta hem sağlık ocağına gideceğim hem doktoruma.Yatmadan önce ya bir kase yoğurt yada 1 bardak ayran içmeye özen gösteriyorum. Hergün mutlaka bir muz yiorum. Yalnız son 2 haftadır geceleri çok sıkışmış bir halde wcye kalkıyorum ve o sıkışmanın etkisiyle karnımda bir gaz sancısı gibi sancı oluyor. Sizce normal bi durum mu?

Doktordan geldim anca yazabildim hamd olsun hersey yolunda ultrasondada baktı kıpır kıpırdi bize arkasini döndü cinsiyet bakicakti acmadi bacaklarını tahmini olarak erkek dedi klasik kordonla karistirma olabiliyoru da ekledi 10 agustosa randevu verdi o zaman gosterirse kesin ogrenirz dedi sağlıklı olsun bir erkekte benden gelicek sanırım kızlar azinlikta

Süper canım. Demek ki beta yüksek olması hiç sıkıntı değilmiş ve cinsiyet ile de pek alakası yok heralde sende tutmadi:)

hayirli olsun canim.sag salim kucaklarimiza aliriz onsallah kuzulari. erkekler önde grupta.
evet sanirim 2018 erkek senesi

Darısı başıma bi ben öğrenemedim ya çok meraklıyım eşim boşuna gitme erkek diyor siz ne düşünüyorsunuz tahmin alıyım
Benim esim de daha ilk hamile oldugumu ogrendigimden beri erkek diyip duruodu. Kiza cok odaklanmistim ben. Uzuldummu sevindimmi anlamadm garip oldum

Disciye gidip hamile.oldugunuzu soylerseniz size gerekli tedaviyi uygular. Zaten dis kontrollerini onemsiyo doktorlar hamilelikte

o siskinlik sanci gobegin sismesi 3 gundur bende de var. Doktor normal dedi. Bide hava sicak yari ciplak yatiyoruz biraz usuyunce hemen cisimiz gelio karnimiz gaz doluyo ondan

Bu arada doktor bana gecen ay decavit ve devit 3 vermisti. Deviti kullanamiorum dedm. Balik falan da yemedigim icin bana omega destegi oldugundan imom verdi. Bunun icinde hersey var baska bisj kullanmana gerek yok dedi. Ama oncesinde bulantin var mi die sordu. Biraz kokulu. Bulantisi olanlar icemez zannimca

o siskinlik sanci gobegin sismesi 3 gundur bende de var. Doktor normal dedi. Bide hava sicak yari ciplak yatiyoruz biraz usuyunce hemen cisimiz gelio karnimiz gaz doluyo ondan[/QUOTE]
Cevabın için teşekkür ederim. Evet, akşam saatlerinde davul gibi oluyorum (gazımda aşırı. Oturarak çalıştığım için sanırım.)
Ama sabahları kuş gibi kalkıyorum. :) İnş sağ salim alırız kucağımıza. İlk defa 1 ay ara verdik, sanırım çok uzun geldi :)

İMom bana da verdi doktor.. Bulantım var ama kokusunu almadan içmeye çalışıyorum, çok sıkıntı olmuyor.. Bir de yanında Oligofer fol verdi benimki.. Tadı kötü değil ama sabah aç karna içildiği için, onu içmek zor oluyor biraz bulantı varken..

Süper canım. Demek ki beta yüksek olması hiç sıkıntı değilmiş ve cinsiyet ile de pek alakası yok heralde sende tutmadi:)
Aynen canım yolda baya strese girdim neden yüksek diye ama şükür sorun çıkmadı evet demek ki onunda sagdaysa erkek soldaysa kiz mevzusu gibi pek dogrulugu yok

Maşallah de maşallah bende ne zaman desem 2 saatı bulmuyor cıkarmaya kosuyorum kendımıze ediyoruz valla hehe. yedım valla mantarlı falan hehe iştah acılmaya basladı ama su en fazla 1,5 oda en fazla yanıı ınsallah bebeklerı kotu etkılemez

Birde canolar ben bugun 15+0 odumm yaa 15 i tamam ladım 16 yamı gırıyorum yanı yarından ıtıbaren ben 15 haftalıkımmı yoksa 16 haftalıkımmı dicim

Kesinlesmeden anketi isaretlemiyim en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…