Hayta ben onun kitabini da alayim istiyorum. Bebek dogunca vaktimiz olmayacak pek biseyler okumaya.
Zaten mantik yer yatagi mantigi esasen susleyip puslemek sana kalmis.
Karar vermek insani rahatlatiyo.
Neyse daha cok vakit var ben de karar veririm elbet :))
Öyle valla canım ama tamamen gecmıyor sımdı taze cıkardım ama meyveyı fazla kacırdım galıbabende artık ne yıcem dıye aglıcam yanı makarna kolık oldum dun feturcini alfredo yedım ya kremalı kremalı
ama vejeteryan oldum resmen zorla et yediriyorlar
kizlar herkese merhaba,sabah yazmistim.doktor kontrolum var diye,sukur cinsiyetimiz belli oldu 12.haftada hic ipucu bile vermemisti.etrafimdaki herkes erkek derken babasi bile kazanan ben oldum.kiz hissediyodum gonlumden gecende oldu.kizimiz olacak.saglikla gelsin insallah.hepimizin ki.cinsiyeti ogrenincede baya rahatladim acikcasi.bu kez ultrasonda digerlerine gore uzun surdu.ense kalinliginda bile bu kadar kalmamistim.butun uzuvlarini tek tek olctu.sukur bi sikintimiz yok.demir kullaniyodum zaten magnezyum verdi ona baslicaz.135 grammis bebegimiz.butun vucuduyla ultrason kagidina sigmiyo artik.nasil buyumus nasil guzel.
Kızlar dün aşırı bulantı ve baş ağrısı ile doktora gittim rahimde kasılma başlamış serumla ilaç vericem 2 saat bekleticem eğer devam ederse hastaneye alıcam dedi Çok Şükür kasılma durmuş doktor vücut susuz kaldığı için baş ağrısı ve rahim kasılması yapmış dedi aman dikkat edelim havalar çok sıcak ben içiyorum sanıyordum ama yetterli olmuyormuş demekki Hatay ın sıcağına: ( bı arada cinsiyetimizi öğrendik tam göremedim bacaklarını topladı hep ama kız bebek dedi.: ))
kızlaaaaaaaaaaaaaaar acil durum durup duruken dişimin dolgusu düştü doktorumda izine ayrıldı napim ben şimdi yaa
direk dişçiye mi gidiyim doktora sormadan
Ben su an "Bebeginizin ilk yilinda sizi neler bekler" diye bir kitap okuyorum.Montessori yöntemi ile ben de ilgileniyorum aslında bu konuda kitaplar önersek birbirimize ne güzel olur :) hiç okumadım henüz ama güzel bir liste yapıp yavaştan başlamak gerek :)
Tamam canım tavsiye ettiğin kitaba başlarım :) güzel nesillerde imzamız olsun inşallah, farklı ekolleri okuyup kendimize uyanı hatta belki harmanlayarak güzel evlatlar yetiştireceğiz hepimiz :)Ben su an "Bebeginizin ilk yilinda sizi neler bekler" diye bir kitap okuyorum.
Cok acaip ,super ,sahane otesi bi kitap olmasa da genel bilgilenme ve acemiligi atma acisindan yararli olacagini dusundum. Kitabin illa soyle yap dememesi de hosuma gidiyor cunku her bebekte her yontem ise yaramiyor hatta ters tepiyor bence.
Montessori yontemi ile ilgili bir kitap not almistim onu bulursam yazicam sana. Zaten montessori ile ilgili cok cesitli sayida kitap yok, sinirli.
Zaten buyuk ihtimalle ben de dahil tum anneler bu kitaplari okuyacak, icinden kendisi ve bebegi icin dogru olanlari secip kendi icinden nasil geliyorsa oyle yetistirecek bebegini :)
günaydın,gerçekten de öyle :)bende seni tebrik ederim yaşlarımızda yakın:)seni takipte kalıcam,ilk çocuk mu?
Doktordan geldim anca yazabildim hamd olsun hersey yolunda ultrasondada baktı kıpır kıpırdi bize arkasini döndü cinsiyet bakicakti acmadi bacaklarını tahmini olarak erkek dedi klasik kordonla karistirma olabiliyoru da ekledi 10 agustosa randevu verdi o zaman gosterirse kesin ogrenirz dedi sağlıklı olsun bir erkekte benden gelicek sanırım kızlar azinlikta
evet sanirim 2018 erkek senesihayirli olsun canim.sag salim kucaklarimiza aliriz onsallah kuzulari. erkekler önde grupta.
Benim esim de daha ilk hamile oldugumu ogrendigimden beri erkek diyip duruodu. Kiza cok odaklanmistim ben. Uzuldummu sevindimmi anlamadm garip oldumDarısı başıma bi ben öğrenemedim ya çok meraklıyım eşim boşuna gitme erkek diyor siz ne düşünüyorsunuz tahmin alıyım
Disciye gidip hamile.oldugunuzu soylerseniz size gerekli tedaviyi uygular. Zaten dis kontrollerini onemsiyo doktorlar hamileliktekızlaaaaaaaaaaaaaaar acil durum durup duruken dişimin dolgusu düştü doktorumda izine ayrıldı napim ben şimdi yaa
direk dişçiye mi gidiyim doktora sormadan
o siskinlik sanci gobegin sismesi 3 gundur bende de var. Doktor normal dedi. Bide hava sicak yari ciplak yatiyoruz biraz usuyunce hemen cisimiz gelio karnimiz gaz doluyo ondanKızlar Merhaba,
Ben hala progestan kullanıyorum. Doktorum kutu bitene kadar devam dedi. Bunun yanında previt positivee başladım.8 gündür içiyorum. %90 erkek demişti doktorum en son ki kontrolümde. 1 Ağustosta hem sağlık ocağına gideceğim hem doktoruma.Yatmadan önce ya bir kase yoğurt yada 1 bardak ayran içmeye özen gösteriyorum. Hergün mutlaka bir muz yiorum. Yalnız son 2 haftadır geceleri çok sıkışmış bir halde wcye kalkıyorum ve o sıkışmanın etkisiyle karnımda bir gaz sancısı gibi sancı oluyor. Sizce normal bi durum mu?
Bu arada doktor bana gecen ay decavit ve devit 3 vermisti. Deviti kullanamiorum dedm. Balik falan da yemedigim icin bana omega destegi oldugundan imom verdi. Bunun icinde hersey var baska bisj kullanmana gerek yok dedi. Ama oncesinde bulantin var mi die sordu. Biraz kokulu. Bulantisi olanlar icemez zannimca
Aynen canım yolda baya strese girdim neden yüksek diye ama şükür sorun çıkmadı evet demek ki onunda sagdaysa erkek soldaysa kiz mevzusu gibi pek dogrulugu yokSüper canım. Demek ki beta yüksek olması hiç sıkıntı değilmiş ve cinsiyet ile de pek alakası yok heralde sende tutmadi:)
Amin canım Allah razı olsun hepimiz için insaAllah
Maşallah de maşallah bende ne zaman desem 2 saatı bulmuyor cıkarmaya kosuyorum kendımıze ediyoruz valla hehe. yedım valla mantarlı falan hehe iştah acılmaya basladı ama su en fazla 1,5 oda en fazla yanıı ınsallah bebeklerı kotu etkılemezKremalı makarna yiyebildiysen alkış sana..Genelde yavan yavan yiyorum çoğu şeyi, tatsız,kokusuz .. Neyse ki meyve yiyebiliyorum ben de, ama dediğin gibi fazla kaçırmamak lazım..
Kendi kendime nazar etmeyeyim, maşallah diyerek başlayayım da, bugün iyi gibiyim çok şükür..Bulantı var ama hiç çıkarmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?