Maşallah de maşallah bende ne zaman desem 2 saatı bulmuyor cıkarmaya kosuyorum kendımıze ediyoruz valla hehe. yedım valla mantarlı falan hehe iştah acılmaya basladı ama su en fazla 1,5 oda en fazla yanıı ınsallah bebeklerı kotu etkılemez
Birde canolar ben bugun 15+0 odumm yaa15 i tamam ladım 16 yamı gırıyorum yanı yarından ıtıbaren ben 15 haftalıkımmı yoksa 16 haftalıkımmı dicim
15in içindeyim de :) hatta açık açık söyle 15 artı 1 de hiç çekinme bağıra bağıra söyle
kafam cok karısıyor ya 16 dıceksın dıyorlar bızım alttakı hesp bıle yarın 16 gosterecek en ıyısı 15+1 demek
kızlaaaaaaaaaaaaaaar acil durum durup duruken dişimin dolgusu düştü doktorumda izine ayrıldı napim ben şimdi yaa
direk dişçiye mi gidiyim doktora sormadan
bende sadece imom kullanıyorum kahverengi bir kap ama kokusu hiç gelmedi nedense bu aralar burunlar tıkanıyor ya ondan heraldeİMom bana da verdi doktor.. Bulantım var ama kokusunu almadan içmeye çalışıyorum, çok sıkıntı olmuyor.. Bir de yanında Oligofer fol verdi benimki.. Tadı kötü değil ama sabah aç karna içildiği için, onu içmek zor oluyor biraz bulantı varken..
hee tamamm anladımmŞöyle düşün 30un içindesin.ama 29 diyorsun demi hatta 28 diyorum ben Hahahaha
Biten yaş, dolan hafta söylenir ya ama en güzeli 15 attı 1 tabii ki :)
iyi tatıller canım nerelerdesın bakalım nasıl gıdıyor tatıl yıyebılıyormusun bıseylerKızlarrrr hızınıza yetişilmiyorrr
Ben tatildeyim şuan bugün ilk defa bebeğin hareketini hissettim sağ tarafımda
Cinsiyetini öğrenem arkadaslar hayırlı uğurlu olsun artık öğrenme zamanı geldi tek tek gelsin cinsiyetler
Benımde öyle canım suan sızım sızım sızlıyor haftasonu dişçimemi gitsem diyorum
bende sadece imom kullanıyorum kahverengi bir kap ama kokusu hiç gelmedi nedense bu aralar burunlar tıkanıyor ya ondan heralde
hee tamamm anladımm
iyi tatıller canım nerelerdesın bakalım nasıl gıdıyor tatıl yıyebılıyormusun bıseyler
doktorundan onayi gormeden disci herhangi bir islem yapar mi bilemem canim. benim de kaplamam vardi dr.ye soyledim su an izin veremem dedi. o yuzden gidemedim bende beklemedeyim.kızlaaaaaaaaaaaaaaar acil durum durup duruken dişimin dolgusu düştü doktorumda izine ayrıldı napim ben şimdi yaa
direk dişçiye mi gidiyim doktora sormadan
o sanci herkeste var canim.bende aksamlari davul.gibi oluyorum. gece sıkışmış bir halde kalkiyorum. ve gecede en az 3 kere wc.ye gotmeye basladim.Kızlar Merhaba,
Ben hala progestan kullanıyorum. Doktorum kutu bitene kadar devam dedi. Bunun yanında previt positivee başladım.8 gündür içiyorum. %90 erkek demişti doktorum en son ki kontrolümde. 1 Ağustosta hem sağlık ocağına gideceğim hem doktoruma.Yatmadan önce ya bir kase yoğurt yada 1 bardak ayran içmeye özen gösteriyorum. Hergün mutlaka bir muz yiorum. Yalnız son 2 haftadır geceleri çok sıkışmış bir halde wcye kalkıyorum ve o sıkışmanın etkisiyle karnımda bir gaz sancısı gibi sancı oluyor. Sizce normal bi durum mu?
hadi gozun aydin canim. sag salim kucaklarimiza aliriz insallah.Doktordan geldim anca yazabildim hamd olsun hersey yolunda ultrasondada baktı kıpır kıpırdi bize arkasini döndü cinsiyet bakicakti acmadi bacaklarını tahmini olarak erkek dedi klasik kordonla karistirma olabiliyoru da ekledi 10 agustosa randevu verdi o zaman gosterirse kesin ogrenirz dedi sağlıklı olsun bir erkekte benden gelicek sanırım kızlar azinlikta
ben iki uc haftadir hissediyorum sol alt taraftaydi simdi hafiften yukari dogru cikiyo. ciktikca hissedememezlik basladi cnm ama.Kızlar, karnınızda top gibi rahim duvarınızı hissediyorsunuz artık demi?
dr bana herhangi birsey demedi. ama.senin haftan bizden ileri. belki o yuzdendir.Kizlar perinatolog olayini nasil yaptiniz. Doktorum bana iki tane doktor adi verdi. Bunlardan birine git dedi. Ama muayenehaneleri var oraya mi gidicem. Bilenler anlatsa
buradaki kadin doguma gitmek mesele canim ya. hic gidesim de gelmiyo nedense. birde benim evle tamamen ters yondeler.yine özel ya da dr. tiptan gecme. tahlillerde oldugu gibi belki tip fakultesine sevk ederse tipta yaptiririm. ama kadin doguma karsi on yargim olustu burada.Ben devlette yaptıracagim kadin doğumdan nrmal randevu alacağım o yönlendirecek yoğunluğa göre ya aynı gün ya başka gün tam işleyişi bilmiyorum
Ozel olsaydı Eyüp Ekici var ankarada çok meshur. Arayıp telefonla randevu alıyorsun günde çok az hastaya bakıyor o yüzden erken randevu önemli
buradaki kadin doguma gitmek mesele canim ya. hic gidesim de gelmiyo nedense. birde benim evle tamamen ters yondeler.yine özel ya da dr. tiptan gecme. tahlillerde oldugu gibi belki tip fakultesine sevk ederse tipta yaptiririm. ama kadin doguma karsi on yargim olustu burada.
bende tahlillerde ozele guvenemiyorum. butun tahlillerim tip fakültesinde yapuldu benim de. bakalim olmazsa yine tip fakultesinde bir dr var ona giderim.Ben devlette iyi doktor buldum canım 2 isim var çok iyi diyorlar birini denedim.memnun kaldım. Diğerini denemeyeceglm bile.
Kendi Özeldeki doktorumla da devam bu devletteki yle de ozellikle testler direk devlet inşallah
18 22 hafta arasi bakiliomus oyle dedi o yuzden daha bisi dememis olabilirdoktorundan onayi gormeden disci herhangi bir islem yapar mi bilemem canim. benim de kaplamam vardi dr.ye soyledim su an izin veremem dedi. o yuzden gidemedim bende beklemedeyim.
o sanci herkeste var canim.bende aksamlari davul.gibi oluyorum. gece sıkışmış bir halde kalkiyorum. ve gecede en az 3 kere wc.ye gotmeye basladim.
hadi gozun aydin canim. sag salim kucaklarimiza aliriz insallah.
ben iki uc haftadir hissediyorum sol alt taraftaydi simdi hafiften yukari dogru cikiyo. ciktikca hissedememezlik basladi cnm ama.
dr bana herhangi birsey demedi. ama.senin haftan bizden ileri. belki o yuzdendir.
olabilir canim18 22 hafta arasi bakiliomus oyle dedi o yuzden daha bisi dememis olabilir
Maşalllaaah darısı basımızaKızlarrrr hızınıza yetişilmiyorrr
Ben tatildeyim şuan bugün ilk defa bebeğin hareketini hissettim sağ tarafımda
Cinsiyetini öğrenem arkadaslar hayırlı uğurlu olsun artık öğrenme zamanı geldi tek tek gelsin cinsiyetler
Ben gördüm normal sırt üstü yatıyo bebeğin. :)Bebeği ayrıt eden , duruş pozisyon unu söyleyecek var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?