2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

15in içindeyim de :) hatta açık açık söyle 15 artı 1 de hiç çekinme bağıra bağıra söyle

kafam cok karısıyor ya 16 dıceksın dıyorlar bızım alttakı hesp bıle yarın 16 gosterecek en ıyısı 15+1 demek

Şöyle düşün 30un içindesin.ama 29 diyorsun demi hatta 28 diyorum ben Hahahaha

Biten yaş, dolan hafta söylenir ya ama en güzeli 15 attı 1 tabii ki :)

kızlaaaaaaaaaaaaaaar acil durum durup duruken dişimin dolgusu düştü doktorumda izine ayrıldı napim ben şimdi yaa
direk dişçiye mi gidiyim doktora sormadan

Benımde öyle canım suan sızım sızım sızlıyor haftasonu dişçimemi gitsem diyorum
bende sadece imom kullanıyorum kahverengi bir kap ama kokusu hiç gelmedi nedense bu aralar burunlar tıkanıyor ya ondan heralde
Şöyle düşün 30un içindesin.ama 29 diyorsun demi hatta 28 diyorum ben Hahahaha

Biten yaş, dolan hafta söylenir ya ama en güzeli 15 attı 1 tabii ki :)
hee tamamm anladımm

iyi tatıller canım nerelerdesın bakalım nasıl gıdıyor tatıl yıyebılıyormusun bıseyler

İyi gidiyor cnm tatil balıkesir taraflarındayim
Mide bulantım olmadı benim yemede sıkıntım olmuyor cok şükür Canım

Kizlar perinatolog olayini nasil yaptiniz. Doktorum bana iki tane doktor adi verdi. Bunlardan birine git dedi. Ama muayenehaneleri var oraya mi gidicem. Bilenler anlatsa

Ben devlette yaptıracagim kadin doğumdan nrmal randevu alacağım o yönlendirecek yoğunluğa göre ya aynı gün ya başka gün tam işleyişi bilmiyorum

Ozel olsaydı Eyüp Ekici var ankarada çok meshur. Arayıp telefonla randevu alıyorsun günde çok az hastaya bakıyor o yüzden erken randevu önemli

kızlaaaaaaaaaaaaaaar acil durum durup duruken dişimin dolgusu düştü doktorumda izine ayrıldı napim ben şimdi yaa
direk dişçiye mi gidiyim doktora sormadan
doktorundan onayi gormeden disci herhangi bir islem yapar mi bilemem canim. benim de kaplamam vardi dr.ye soyledim su an izin veremem dedi. o yuzden gidemedim bende beklemedeyim.

o sanci herkeste var canim.bende aksamlari davul.gibi oluyorum. gece sıkışmış bir halde kalkiyorum. ve gecede en az 3 kere wc.ye gotmeye basladim.

hadi gozun aydin canim. sag salim kucaklarimiza aliriz insallah.

Kızlar, karnınızda top gibi rahim duvarınızı hissediyorsunuz artık demi?
ben iki uc haftadir hissediyorum sol alt taraftaydi simdi hafiften yukari dogru cikiyo. ciktikca hissedememezlik basladi cnm ama.

Kizlar perinatolog olayini nasil yaptiniz. Doktorum bana iki tane doktor adi verdi. Bunlardan birine git dedi. Ama muayenehaneleri var oraya mi gidicem. Bilenler anlatsa
dr bana herhangi birsey demedi. ama.senin haftan bizden ileri. belki o yuzdendir.

buradaki kadin doguma gitmek mesele canim ya. hic gidesim de gelmiyo nedense. birde benim evle tamamen ters yondeler.yine özel ya da dr. tiptan gecme. tahlillerde oldugu gibi belki tip fakultesine sevk ederse tipta yaptiririm. ama kadin doguma karsi on yargim olustu burada.

Ben devlette iyi doktor buldum canım 2 isim var çok iyi diyorlar birini denedim.memnun kaldım. Diğerini denemeyeceglm bile.

Kendi Özeldeki doktorumla da devam bu devletteki yle de ozellikle testler direk devlet inşallah

Ben devlette iyi doktor buldum canım 2 isim var çok iyi diyorlar birini denedim.memnun kaldım. Diğerini denemeyeceglm bile.

Kendi Özeldeki doktorumla da devam bu devletteki yle de ozellikle testler direk devlet inşallah
bende tahlillerde ozele guvenemiyorum. butun tahlillerim tip fakültesinde yapuldu benim de. bakalim olmazsa yine tip fakultesinde bir dr var ona giderim.

18 22 hafta arasi bakiliomus oyle dedi o yuzden daha bisi dememis olabilir

Bebeği ayrıt eden , duruş pozisyon unu söyleyecek var mı?

Eklentiler

• IMG-20170719-WA0002.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 82
Bu da bi önceki ultrasyon sonucu.
Burda 15. Haftada.

Yukarıda ki 16 +3 gunluk bugüne ait.

Eklentiler

• IMG-20170713-WA0004.webp
    19 KB · Görüntüleme: 82
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…