2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Ben sürekli sırt üstü yatıyorum ilerleyen haftalarda napıcam bilmem çok rahat ediyorum böyle

Kizlar benim ictigim ilaclar 7 tane bazen ictim mi icmedim mi suphede kaliyorum nasil yapsam da duzene girse

bende tahlillerde ozele guvenemiyorum. butun tahlillerim tip fakültesinde yapuldu benim de. bakalim olmazsa yine tip fakultesinde bir dr var ona giderim.
Kesinlikle haklısın canım bnm özelde yapılan tokso değerim şüpheli gözükürken ege üniversitesinde yapılan değer negatif cıktı ve düzen laboratuvar ı güya çok iyi ankarada onda bile sonuc süpheli çıktı. Ama ege üni.deki prof güvenmesi testi burada yapacagız dedi bende kendimi yedim bitirdim tabi kaç gün

Bu arada bende serenity test yaptırmıstım çok şükür sonuçlar temiz dedi dr um. Darısı tüm sonuc bekleyenlere inşallah herkes güzel sonuclar alır.

Ben gördüm normal sırt üstü yatıyo bebeğin. :)

Bende öyle görüyorum suan ama eşim ve görümcem ayırt edemedi. Aslında ben de ilk gördüğümde ayırt edemedim. Bana göre sırtıni bana donmuş gibiydi.
kafamda şekil yapmaya başladım

Bunda daha güzel. Çıkmış bebiş daha net.

Gayet belli yüzü yönü :)

Evet. En net çıktığı görüntü 14 15 haftalikken.

Cinsiyet belli mi ?

Cinsiyetini bilmiyorum.
Doktor erken, dedi.
Daha zamanı var. Ama ben meraktan olcem.. -_-

Doktor bebegin ters dondugunu mu soyledi.

Birşey soylemedii.
Sadece sırtı dönük gibi geldi de.
Benim tersten kastim oydu. ^_^

Kafası sağ üst köşede galiba bacakları ya çıkmamış dar alanda çektiği için yada bacaklarını karnına çekmiş üstteki çizgi bacak kemiği olabilir

Bi kafasını cikartabiliyorum zaten.
Gerisi benim gözümde sekilleniyor.
Bunda da hafif sirti donuk yatiyo bence

Hah bende öyle gördüm ilk baktığımda

Ben sürekli sırt üstü yatıyorum ilerleyen haftalarda napıcam bilmem çok rahat ediyorum böyle

Ben hala sırt üstü ve yüz üstü yatmadan rahat ediyorum ama sağlıklı diye korkudan hemen sola dönüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…