2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı günler hayırlı mutlu huzurlu canlı mı canlı heyecanlı bol bol güzel haberli çok musmutlu bir gün geçirmemiz dileğiyle Günaydın Günaydın size

Hanımlar bebek neden ters döner?
o bebeklerin keyfine bagli canim. surekli ayni pozisyonda durmazlar bu aylarda.

Bu da bi önceki ultrasyon sonucu.
Burda 15. Haftada.

Yukarıda ki 16 +3 gunluk bugüne ait.
burada daha net cikmis canim.

Ben sürekli sırt üstü yatıyorum ilerleyen haftalarda napıcam bilmem çok rahat ediyorum böyle
sirt ustu yatmayin canlar. bir makalede okumustum kaslar geriliyomus.

Kizlar benim ictigim ilaclar 7 tane bazen ictim mi icmedim mi suphede kaliyorum nasil yapsam da duzene girse
oy Allah sabir versin canim sana. ama telefonuna hatirlatma kur.

Saate gore icmek daha iyi olur dimi canim duzenli olur
her saate bir ilac veya 2 saat araliklarla da içebilirsin.

yok cnm ben ozelde ne test yaptrdiysam aklimda hep suphe olustu. ozellet para icin herseyi goze aliyorlar.guvenirlilikleri az bence.

Bu arada bende serenity test yaptırmıstım çok şükür sonuçlar temiz dedi dr um. Darısı tüm sonuc bekleyenlere inşallah herkes güzel sonuclar alır.
hadi gozun aydin canim. sag salim kucaklarimiza aliriz insallah.
kızlar günaydın herkese... bugun öğleden sonra randevum var. cinsiyet öğrenicez inşallah. dua edin güzel haberlerle döneyimm , bana da doğum günü süprizi olsunn
hadi guzel haberlerle gel insallah.

Günaydın canımmm.. Güzel haberlerini bekliyoruzzzz.. Kız mı hissediyorsun, erkek mi?
erkek hissediyorum ben aslında ama bakalım doğru mu hissediyorum hayırlısı olsun canımm. sizler öğrendiniz mi cinsiyeti ? ben takip edemedim bikaç gündür topiği

Günaydııın... Kızlar size bir şey soracağım, hapşırırken karnına/kasığına ağrı giren var mı? Özellikle yatarken hapşırdığımda kasığıma o kadar şiddetli bir ağrı giriyor ki, bir 30-40 sn kadar kıvranıyorum, sonra geçiyor.. Normal mi acaba?

Merhaba canım, İzmir de misin sen de?

kızlar günaydın herkese... bugun öğleden sonra randevum var. cinsiyet öğrenicez inşallah. dua edin güzel haberlerle döneyimm , bana da doğum günü süprizi olsunn

Güzel haberlerini bekliyoruz.. Doğum günün bugün mü? Bugünse, kutlu olsuuun, nice senelerin olsun!

evet bugun doğum günüm canım sağolasınn

Herkese kocamannnnn günaydın olsun, güze haberlerle Harika keyifli bir gün diliyorum tüm güzel annelere :)

Hanımlar herkese günaydın. Bende a. Nasip ederse ocak annesi olacağım. Herkese hayırlısıyla bebeklerini kucaklarına almalarını diliyorum. Benim ikinci hamileliğim ama aklıma takılan bişey var 13+5 haftada bebeğin hareketlerini hisseden var mı aranızda?? Kafaya taktım iki gündür...

Merhaba,
Ben 15+3 üm. Daha hissetmedim. İlk gebelik ise, 20-21 de dahi hissedilebiliyormuş. Daha çok küçükler zaten :)

Merhaba,
Ben 15+3 üm. Daha hissetmedim. İlk gebelik ise, 20-21 de dahi hissedilebiliyormuş. Daha çok küçükler zaten :)
günaydın,20-21. haftayıda beklemek zor yaa,doktorum 18den sonra hissedersin demişti,sonrada çok hareket ediyo diye şikayete başlasrın demişti :))inşallah 21leri falan bulmaz,rabbim hepimize o hissetmlerin verdiği hazzı nasip etsin inşallah

Benim ilk gebelik 0 his :)

Evet ben hapşırınca oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…