2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kızlar bugün kontrolüm vardı kanama alanı küçülmüş bir iki hafta daha istirahat edicem. İdrar tahlilimde enfeksiyon görülüyor yanlış hatırlamıyorsam aramızda bu sorunu yaşayan arkadaşlarımız vardı bana yardımcı olur musunuz dr size hangi ilaçları tavsiye etti? Antibiyotik kullanmanızı istedi mi? Bide ne kadar sürede geçti yarın konuşacağım drla sonucu ama fikrinizi almak istedim.

Bende cok yuksekti enfeksiyon orani. Doktorum bana ilac vermedi. Ayaklarini sicak tut bol su ic ve tuvaletin gelince tutma demisti. Benimki tutmaktan kaynakli da. Cok su ictigim icin enfeksiyonum kalmadi sukur

Benim oldu canım ilaç vermedi

Su su su dedi geçti

Ki kanama alanı için de su çok öneriyorlar

Hiç merak etme geçer canım

Bende cok yuksekti enfeksiyon orani. Doktorum bana ilac vermedi. Ayaklarini sicak tut bol su ic ve tuvaletin gelince tutma demisti. Benimki tutmaktan kaynakli da. Cok su ictigim icin enfeksiyonum kalmadi sukur
İnşallah ben de öyle atlatırım bu ara o kadar çok ilaç kullandım ki antibiyotiği gerekli görmez inş :/

Merhaba kızlar biz de öğrendik cinsiyetimizi erkekmiş benim meleğim Benim hissettiğim çıktı eşim hep kız diyordu. Rabbim saglicakla kucağımiza almayi nasip etsin hepimizin yavrularını korusun inşallah

Maşallah canim.kaç haftalıksiniZ

Evet canım izmirdeyim etiketleyememişim seni

Alerjim var benim o kadar çok hapşırıyorum ki alıştım artık :) Bazen karnımı tutup öyle hapşırıyorum ya da özellikle uzanikken Biraz doğrulursan daha az ağrı oluyor canm :)

ben de uzanırken hapşıracak olursam ayaklarımı karnıma doğru çekiyorum. o zaman kasıklarıma vurmuyor ağrısı

kızlar bi de bişey sorcam bebeğiniz sağda mı solda mı. bu cinsiyet olayları ile alakalı bebek sağdaysa erkek soldaysa kız diyorlar ya gerçek mi. cinsiyeti öğrenen anneler bebeğiniz ne tarafta ? bakalım bu mit doğru mu

Alerjim var benim o kadar çok hapşırıyorum ki alıştım artık :) Bazen karnımı tutup öyle hapşırıyorum ya da özellikle uzanikken Biraz doğrulursan daha az ağrı oluyor canm :)

Evet uzanırken ağrı çok oluyor.. Ben de öyle, çok fazla hapşırıyorum.. Neyse normalmiş ağrı, içim rahatladı...

Evet canım izmirdeyim etiketleyememişim seni

Ben de hiç İzmir'li yok mu diyordum.. Bir ara (tabi çok oldu) sormuştum İzmir'den var mı kimse diye, o zaman çıkmamıştı da...
Hangi hastane ve doktorlara gidiyorsunuz kızlar?

Merhaba herkese,
Bugun randevum vardi doktorda, cinsiyetini ogrenecektik, ama bebegimiz tam gostermedigi icin kesin anlayamadi doktor, kiz olma ihtimali var dedi sadece. Bir sonraki ay yapilmak uzere bir perinatologtan detayli ultrason yaptirmami istedi. Simdi perinatolog arayislarina girdim, sanirim bu detayli ultrason islemi de bayagi masrafli bir sey. Henuz aramizda yaptiran yoktur diye tahmin ediyorum cunku daha vakti gelmedi ama belki doktorunuz bahsetmistir. Benim muhtemel dogum tarihim 1 ocak olmasina ragmen, bir ay sonraya istedi detayli ultrasonu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…