Kızlar bugün kontrolüm vardı kanama alanı küçülmüş bir iki hafta daha istirahat edicem. İdrar tahlilimde enfeksiyon görülüyor yanlış hatırlamıyorsam aramızda bu sorunu yaşayan arkadaşlarımız vardı bana yardımcı olur musunuz dr size hangi ilaçları tavsiye etti? Antibiyotik kullanmanızı istedi mi? Bide ne kadar sürede geçti yarın konuşacağım drla sonucu ama fikrinizi almak istedim.
Kızlar bugün kontrolüm vardı kanama alanı küçülmüş bir iki hafta daha istirahat edicem. İdrar tahlilimde enfeksiyon görülüyor yanlış hatırlamıyorsam aramızda bu sorunu yaşayan arkadaşlarımız vardı bana yardımcı olur musunuz dr size hangi ilaçları tavsiye etti? Antibiyotik kullanmanızı istedi mi? Bide ne kadar sürede geçti yarın konuşacağım drla sonucu ama fikrinizi almak istedim.
Bende cok yuksekti enfeksiyon orani. Doktorum bana ilac vermedi. Ayaklarini sicak tut bol su ic ve tuvaletin gelince tutma demisti. Benimki tutmaktan kaynakli da. Cok su ictigim icin enfeksiyonum kalmadi sukur
Bende cok yuksekti enfeksiyon orani. Doktorum bana ilac vermedi. Ayaklarini sicak tut bol su ic ve tuvaletin gelince tutma demisti. Benimki tutmaktan kaynakli da. Cok su ictigim icin enfeksiyonum kalmadi sukur
Alerjim var benim o kadar çok hapşırıyorum ki alıştım artık :) Bazen karnımı tutup öyle hapşırıyorum ya da özellikle uzanikken Biraz doğrulursan daha az ağrı oluyor canm :)
Günaydııın... Kızlar size bir şey soracağım, hapşırırken karnına/kasığına ağrı giren var mı? Özellikle yatarken hapşırdığımda kasığıma o kadar şiddetli bir ağrı giriyor ki, bir 30-40 sn kadar kıvranıyorum, sonra geçiyor.. Normal mi acaba?
Merhaba canım, İzmir de misin sen de?
Güzel haberlerini bekliyoruz.. Doğum günün bugün mü? Bugünse, kutlu olsuuun, nice senelerin olsun!
Alerjim var benim o kadar çok hapşırıyorum ki alıştım artık :) Bazen karnımı tutup öyle hapşırıyorum ya da özellikle uzanikken Biraz doğrulursan daha az ağrı oluyor canm :)
kızlar bi de bişey sorcam bebeğiniz sağda mı solda mı. bu cinsiyet olayları ile alakalı bebek sağdaysa erkek soldaysa kız diyorlar ya gerçek mi. cinsiyeti öğrenen anneler bebeğiniz ne tarafta ? bakalım bu mit doğru mu
Merhabalar herkese,
Çok sık yazamasam da sıkı takipçiyim, çok hızlı ilerliyor topikimiz.
Maşallah herkese sağlıkla sıhhatle geçsin günlerimiz, yolu yarılamaya az kaldı giderek büyüyoruz.
İzmirli sayısı da artmış oh ohh
kızlar bi de bişey sorcam bebeğiniz sağda mı solda mı. bu cinsiyet olayları ile alakalı bebek sağdaysa erkek soldaysa kız diyorlar ya gerçek mi. cinsiyeti öğrenen anneler bebeğiniz ne tarafta ? bakalım bu mit doğru mu
Merhabalar herkese,
Çok sık yazamasam da sıkı takipçiyim, çok hızlı ilerliyor topikimiz.
Maşallah herkese sağlıkla sıhhatle geçsin günlerimiz, yolu yarılamaya az kaldı giderek büyüyoruz.
İzmirli sayısı da artmış oh ohh
Ben de hiç İzmir'li yok mu diyordum.. Bir ara (tabi çok oldu) sormuştum İzmir'den var mı kimse diye, o zaman çıkmamıştı da...
Hangi hastane ve doktorlara gidiyorsunuz kızlar?
Merhaba herkese,
Bugun randevum vardi doktorda, cinsiyetini ogrenecektik, ama bebegimiz tam gostermedigi icin kesin anlayamadi doktor, kiz olma ihtimali var dedi sadece. Bir sonraki ay yapilmak uzere bir perinatologtan detayli ultrason yaptirmami istedi. Simdi perinatolog arayislarina girdim, sanirim bu detayli ultrason islemi de bayagi masrafli bir sey. Henuz aramizda yaptiran yoktur diye tahmin ediyorum cunku daha vakti gelmedi ama belki doktorunuz bahsetmistir. Benim muhtemel dogum tarihim 1 ocak olmasina ragmen, bir ay sonraya istedi detayli ultrasonu.