Merhaba herkese,
Bugun randevum vardi doktorda, cinsiyetini ogrenecektik, ama bebegimiz tam gostermedigi icin kesin anlayamadi doktor, kiz olma ihtimali var dedi sadece. Bir sonraki ay yapilmak uzere bir perinatologtan detayli ultrason yaptirmami istedi. Simdi perinatolog arayislarina girdim, sanirim bu detayli ultrason islemi de bayagi masrafli bir sey. Henuz aramizda yaptiran yoktur diye tahmin ediyorum cunku daha vakti gelmedi ama belki doktorunuz bahsetmistir. Benim muhtemel dogum tarihim 1 ocak olmasina ragmen, bir ay sonraya istedi detayli ultrasonu.
solda erkek. oglumda soldaydi.kızlar bi de bişey sorcam bebeğiniz sağda mı solda mı. bu cinsiyet olayları ile alakalı bebek sağdaysa erkek soldaysa kız diyorlar ya gerçek mi. cinsiyeti öğrenen anneler bebeğiniz ne tarafta ? bakalım bu mit doğru mu
Hemde nasıl, evet canim tatlı telaş ama ben çok deneyimsizim oyuzden en basit şey için bile araştırırken çok zaman kaybediyorum. Bebek arabası olarak ınglesina ya karar verdik, ben genelde yalnız olacağım için en pratik olanı almak istedim, hafif, kolay açılıp kapanıyor, bir elinde bebeğin varken bile tek elinle arabayı açıp kapatabiliyorsun, bir de kardeş düşünürsek onlar büyürken de kullanırız diyerek karar verdik. fiyati yüksek biraz. Son modeli degil. Bir alt modeli.Canim arabaya karar verdin mi sen?
Ben de oda yapip yapmama da kararsizim.
Hic duydunuz mu bilmiyorum montessori yontemi ile cocuk yetistirme var.
Orada diyor ki odayi cocuga gore yapin kendi yatagina kendi inip cikabilsin mesela.
Ben de oyle bisey mi yapsam acaba diye dusunuyorum.
Bazen de gerek yok diyorum.
Tatli ama zor ve kafa karistiran isler valla
Benzer durum bende de oluyor canım, sıkışmış uyanıyorum, hafif gaz da oluyor, ve sanki içimi biri avuçluyor gibi, içimde bir şey sıkıştırıyorlar gibi, bir şeyler oluyor işte tarif edemiyorum :) ama sanırım sıkıntı yaratacak bir şey degil. Ben idrara kalkınca ufaklık ta uyanıyor :) ya da gazımı cikardıktan sonra hareketlenmeye başlıyor kerata :)Kızlar Merhaba,
Ben hala progestan kullanıyorum. Doktorum kutu bitene kadar devam dedi. Bunun yanında previt positivee başladım.8 gündür içiyorum. %90 erkek demişti doktorum en son ki kontrolümde. 1 Ağustosta hem sağlık ocağına gideceğim hem doktoruma.Yatmadan önce ya bir kase yoğurt yada 1 bardak ayran içmeye özen gösteriyorum. Hergün mutlaka bir muz yiorum. Yalnız son 2 haftadır geceleri çok sıkışmış bir halde wcye kalkıyorum ve o sıkışmanın etkisiyle karnımda bir gaz sancısı gibi sancı oluyor. Sizce normal bi durum mu?
Çok şükür maşallah tadını cıkar ben iptal ettim seneye beraber gıderız ınsaAllah. zaten zor duruyorum sımdı bıle cıkardım gıtsemde duramazdım galıba bırde kac sene sonra olunca bısı olsa oturamadın gıttınde oldu dıye duyacagıma kafam rahatİyi gidiyor cnm tatil balıkesir taraflarındayim
Mide bulantım olmadı benim yemede sıkıntım olmuyor cok şükür Canım
O ne canım fransız kaldımKizlar perinatolog olayini nasil yaptiniz. Doktorum bana iki tane doktor adi verdi. Bunlardan birine git dedi. Ama muayenehaneleri var oraya mi gidicem. Bilenler anlatsa
Aynen bi ara ben de sormuştum 1kişi var diye biliyodum, Aliağada özele gidiyorum canım ben sen?
Benm doktorum da dunki randevuda soyledi. 2 doktor adi verdi. Biri prof biri doc. Prof 400 dedi doc 300 dedi. Cok pahaliMerhaba herkese,
Bugun randevum vardi doktorda, cinsiyetini ogrenecektik, ama bebegimiz tam gostermedigi icin kesin anlayamadi doktor, kiz olma ihtimali var dedi sadece. Bir sonraki ay yapilmak uzere bir perinatologtan detayli ultrason yaptirmami istedi. Simdi perinatolog arayislarina girdim, sanirim bu detayli ultrason islemi de bayagi masrafli bir sey. Henuz aramizda yaptiran yoktur diye tahmin ediyorum cunku daha vakti gelmedi ama belki doktorunuz bahsetmistir. Benim muhtemel dogum tarihim 1 ocak olmasina ragmen, bir ay sonraya istedi detayli ultrasonu.
Detayli ultrasonmus canim tum organlar beyin kalp damarlari falan inceleniomusÇok şükür maşallah tadını cıkar ben iptal ettim seneye beraber gıderız ınsaAllah. zaten zor duruyorum sımdı bıle cıkardım gıtsemde duramazdım galıba bırde kac sene sonra olunca bısı olsa oturamadın gıttınde oldu dıye duyacagıma kafam rahat
O ne canım fransız kaldım
hee anladdıımmmDetayli ultrasonmus canim tum organlar beyin kalp damarlari falan inceleniomus
Ben de özele gidiyorum.. Ama kafam karışık bu ara.. Medical Parkla başlamıştım, aslında memnundum da, ama çevrede bir çok kişi Kent Hastanesi daha iyi dedi diye son kontrole Kent'e gittim.. Kent'teki doktoru Medical'deki doktorumdan daha çok sevdim ama hastane içime sinmedi açıkçası.. Fazlaca ticarethane mantığında olduklarını düşünüyorum.. O yüzden tekrar Medical Park'a döneceğim sanırım...
Kızlar bugün kontrolüm vardı kanama alanı küçülmüş bir iki hafta daha istirahat edicem. İdrar tahlilimde enfeksiyon görülüyoryanlış hatırlamıyorsam aramızda bu sorunu yaşayan arkadaşlarımız vardı bana yardımcı olur musunuz dr size hangi ilaçları tavsiye etti? Antibiyotik kullanmanızı istedi mi? Bide ne kadar sürede geçti yarın konuşacağım drla sonucu ama fikrinizi almak istedim.
Benimde yüksekti su içerek atlattim hamd olsun insaAllah seninde gecer canım arkadasa ayaklarini sicak tut idrari tutma demisler bana demediler ama dikkat ettim yinede ilk etapta ilac icme istersen bol su falan tekrarla idrar testini hala gecmezse ilaca basvur canımBende cok yuksekti enfeksiyon orani. Doktorum bana ilac vermedi. Ayaklarini sicak tut bol su ic ve tuvaletin gelince tutma demisti. Benimki tutmaktan kaynakli da. Cok su ictigim icin enfeksiyonum kalmadi sukur
Başta ben de çok kararsız kalmıştım büyük bi hastane olsun bilindik bi yer olsun diye, aliağa da başladım ama nasılsa geçerim die aklımda da medicalpark vardı açıkcası, hatta çoğu arkadaşım orada doğum yaptı ve çok memnun kaldı. Ama burdaki doktorla o kadar enerjimiz tuttu ki burda devam etmeye karar verdim. Zaten anlaşmalı egepol, medicalpark ve de kentle. Hayırlısı hepimiz için. Kent hastanesi enteresan bi yer ya maddiyatı ön planda tutuyorlar gibi geliyor bana da. Senin için de hayırlısı olsun canım içine neresi sinerse, doktor hastane bebek bakım ünitesi bu 3'lü önemli sanki..
Medical parkta hangi doktora gittin bilmiyorum ama Vedat beyi öneriyorlar, aklında olsun canımAmin canım, inşallah hepimiz için hayırlısı olsun.. Medicalpark daha çok siniyor sanki içime.. Bakalım tekrar karar değiştirmezsem kontrol tarihine kadar
Bende baslamadim daha alisverise. Bi cift corap bile almadim. Sadece hamile oldugumu.ilk ogrendigimde sinematik isik kutusu aldim eliexpressten ismini yazarim die o kadar. Ama brnm disimda halam kuzenlerim bile dolu bisiler almislarKızlar ben daha hiç bir alışverişe başlamadım hatta araştırmaya bile başlamadım henüz. Benim gibi olan var mı aranızda
Vedat Bey'e gittim ben de :) Aslında ben de memnundum zaten ondan, sadece hastane tercihi için Kent'i denedim.. Orada da Orçun Bey'e gittim.. Doktorların ikisi de çok iyi aslında.. Vedat Bey'in tek eksiği çok konuşmuyor :)) Mesela Orçun Bey ultrasonda bakerken tek tek anlatıyor, bak şu sağ eli, bak şu sol eli, bak dizi vs... Vedat Bey pek anlatmıyor, tek eksiği oydu yani..Medical parkta hangi doktora gittin bilmiyorum ama Vedat beyi öneriyorlar, aklında olsun canım
Az once dogumevinin bi hemsiresiyle gorustum annemin arkadasi olmasi vasitasiyla. Devlet hastanesinde ucretsiz yapiliomus. Randevuluymus. Disarda 300 400 vermenin manasi var mi bilemedim
Bende baslamadim daha alisverise. Bi cift corap bile almadim. Sadece hamile oldugumu.ilk ogrendigimde sinematik isik kutusu aldim eliexpressten ismini yazarim die o kadar. Ama brnm disimda halam kuzenlerim bile dolu bisiler almislar
Ozeldeki performansi aliriz dimiBende o yüzden devlette yaptıracagim :)
Ozeldeki performansi aliriz dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?