2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

Bahsettiği detaylı ultrason canım 20. Haftada yapılıyor. Herkes çok önemli çok önemli çok önemli deyip duruyor tek tek tüm organlar inceleniyormus bayaa sürüyorMuş

Ankarada Eyüp Ekici ilk gelen isimlerden

Ben devlette yaptıracagim ki her devlet yapmıyor o da sayılı

Fiyatlar 200 500 arası sanırım

Hemde nasıl, evet canim tatlı telaş ama ben çok deneyimsizim oyuzden en basit şey için bile araştırırken çok zaman kaybediyorum. Bebek arabası olarak ınglesina ya karar verdik, ben genelde yalnız olacağım için en pratik olanı almak istedim, hafif, kolay açılıp kapanıyor, bir elinde bebeğin varken bile tek elinle arabayı açıp kapatabiliyorsun, bir de kardeş düşünürsek onlar büyürken de kullanırız diyerek karar verdik. fiyati yüksek biraz. Son modeli degil. Bir alt modeli.

Eklentiler

• IMG-20170714-WA0002-1200x2133.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 60
Benzer durum bende de oluyor canım, sıkışmış uyanıyorum, hafif gaz da oluyor, ve sanki içimi biri avuçluyor gibi, içimde bir şey sıkıştırıyorlar gibi, bir şeyler oluyor işte tarif edemiyorum :) ama sanırım sıkıntı yaratacak bir şey degil. Ben idrara kalkınca ufaklık ta uyanıyor :) ya da gazımı cikardıktan sonra hareketlenmeye başlıyor kerata :)

İyi gidiyor cnm tatil balıkesir taraflarındayim
Mide bulantım olmadı benim yemede sıkıntım olmuyor cok şükür Canım
Çok şükür maşallah tadını cıkar ben iptal ettim seneye beraber gıderız ınsaAllah. zaten zor duruyorum sımdı bıle cıkardım gıtsemde duramazdım galıba bırde kac sene sonra olunca bısı olsa oturamadın gıttınde oldu dıye duyacagıma kafam rahat

Kizlar perinatolog olayini nasil yaptiniz. Doktorum bana iki tane doktor adi verdi. Bunlardan birine git dedi. Ama muayenehaneleri var oraya mi gidicem. Bilenler anlatsa
O ne canım fransız kaldım

Aynen bi ara ben de sormuştum 1kişi var diye biliyodum, Aliağada özele gidiyorum canım ben sen?

Ben de özele gidiyorum.. Ama kafam karışık bu ara.. Medical Parkla başlamıştım, aslında memnundum da, ama çevrede bir çok kişi Kent Hastanesi daha iyi dedi diye son kontrole Kent'e gittim.. Kent'teki doktoru Medical'deki doktorumdan daha çok sevdim ama hastane içime sinmedi açıkçası.. Fazlaca ticarethane mantığında olduklarını düşünüyorum.. O yüzden tekrar Medical Park'a döneceğim sanırım...

Benm doktorum da dunki randevuda soyledi. 2 doktor adi verdi. Biri prof biri doc. Prof 400 dedi doc 300 dedi. Cok pahali

Detayli ultrasonmus canim tum organlar beyin kalp damarlari falan inceleniomus

Başta ben de çok kararsız kalmıştım büyük bi hastane olsun bilindik bi yer olsun diye, aliağa da başladım ama nasılsa geçerim die aklımda da medicalpark vardı açıkcası, hatta çoğu arkadaşım orada doğum yaptı ve çok memnun kaldı. Ama burdaki doktorla o kadar enerjimiz tuttu ki burda devam etmeye karar verdim. Zaten anlaşmalı egepol, medicalpark ve de kentle. Hayırlısı hepimiz için. Kent hastanesi enteresan bi yer ya maddiyatı ön planda tutuyorlar gibi geliyor bana da. Senin için de hayırlısı olsun canım içine neresi sinerse, doktor hastane bebek bakım ünitesi bu 3'lü önemli sanki..

Kızlar ben daha hiç bir alışverişe başlamadım hatta araştırmaya bile başlamadım henüz. Benim gibi olan var mı aranızda

Bende cok yuksekti enfeksiyon orani. Doktorum bana ilac vermedi. Ayaklarini sicak tut bol su ic ve tuvaletin gelince tutma demisti. Benimki tutmaktan kaynakli da. Cok su ictigim icin enfeksiyonum kalmadi sukur
Benimde yüksekti su içerek atlattim hamd olsun insaAllah seninde gecer canım arkadasa ayaklarini sicak tut idrari tutma demisler bana demediler ama dikkat ettim yinede ilk etapta ilac icme istersen bol su falan tekrarla idrar testini hala gecmezse ilaca basvur canım

Amin canım, inşallah hepimiz için hayırlısı olsun.. Medicalpark daha çok siniyor sanki içime.. Bakalım tekrar karar değiştirmezsem kontrol tarihine kadar

Az once dogumevinin bi hemsiresiyle gorustum annemin arkadasi olmasi vasitasiyla. Devlet hastanesinde perinatolog varmis ucretsiz ayrintili ultrason yapiliomus. Randevuluymus. Disarda 300 400 vermenin manasi var mi bilemedim
Kızlar ben daha hiç bir alışverişe başlamadım hatta araştırmaya bile başlamadım henüz. Benim gibi olan var mı aranızda
Bende baslamadim daha alisverise. Bi cift corap bile almadim. Sadece hamile oldugumu.ilk ogrendigimde sinematik isik kutusu aldim eliexpressten ismini yazarim die o kadar. Ama brnm disimda halam kuzenlerim bile dolu bisiler almislar

Medical parkta hangi doktora gittin bilmiyorum ama Vedat beyi öneriyorlar, aklında olsun canım
Vedat Bey'e gittim ben de :) Aslında ben de memnundum zaten ondan, sadece hastane tercihi için Kent'i denedim.. Orada da Orçun Bey'e gittim.. Doktorların ikisi de çok iyi aslında.. Vedat Bey'in tek eksiği çok konuşmuyor :)) Mesela Orçun Bey ultrasonda bakerken tek tek anlatıyor, bak şu sağ eli, bak şu sol eli, bak dizi vs... Vedat Bey pek anlatmıyor, tek eksiği oydu yani..

Bende o yüzden devlette yaptıracagim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…