2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Daha bile iyisini alırız :)

Testler de detaylı da devlet 1 numara :)
Gercektenmi. Ben dogum evine bi kez gittim gebelikten once muayene amacliydi. Hic memnun kalmamistim. Hem asik suratli doktorlar hemsireler hem alelacele muameleden dolayi. O yuzden biraz cekiniorum devlete gitmeye

Gercektenmi. Ben dogum evine bi kez gittim gebelikten once muayene amacliydi. Hic memnun kalmamistim. Hem asik suratli doktorlar hemsireler hem alelacele muameleden dolayi. O yuzden biraz cekiniorum devlete gitmeye

Bende hamile kalmadan önce gitmistim aşırı aşırı aşırı kötüydü

Sonra arastirdim 2 doktor buldum birini seçtim hamile kaldım tabii bu arada

Gittim gayet memnun kaldım sakin dinleyen anlayan gayet iyi bir kadın

Yani demem o ki biraz araştırmak lazım yoksa devlette de özelde de iyisi de var kötüsü de

Ama bu ultrason olayi icin zaten tek doktorlari varmis secim yapma luksum kalmiyo boyle olunca. Korkum ultrasonda yalandan bakip gecmesi

Benim de aklıma sen gelmiştin emin olamadım ama enfeksiyon geçirip geçirmediğinden canım. Çok şükür atlatmışsın canın inşallah ben de ilaçsız atlatabilirim.

Ben Ahmet Güler e gidiyorum canım Muaynane ye.

Kızlar gebeliğimin başından beri idrar yolları enfeksiyonu için 2 kez antibiyotik kullandım . Şükür bebekle ilgili sıkıntı yaşamadık şimdiye kadar . Benimkiler su içerek geçecek tarzda değildi . Gebeliğim ikizde sonra birisi gelişmedi ve vücut emip attı bebeği , o da enfeksiyon yaptı mecburen içtim yani ilaçları .
Ama doktor önerisi hariç lütfen ilaç içmemezlik yapmayın , 1 hafta önce en yakın arkadaşım enfeksiyon yüzünden erken doğum yaptı .

ERKEKLER

1. attprm ERKEK

2. pamukkksekerrr ERKEK

3. WhitePearl_ ERKEK

4. pirayegibi ERKEK

5. Angelicna ERKEK

6. LLylzll ERKEK

7. Bebegimgelsin Erkek

8. yogimom ERKEK

9. UgurluKedi ERKEK

10. oz__ ERKEK

11. sibel_ahmet ERKEK

12. Dilekizm ERKEK

KIZLAR

1.Hayrosgiller KIZ

2. ayfreis KIZ

3. Kimmik KIZ

4. KUMKUM06 KIZ

5. Serpilzorlu KIZ

6. Kirmizibalik88 KIZ

7. deryali08 KIZ

8. MeIodi KIZ

9. Peramm KIZ

canım bence görüntü güzel ama bu bebek ararbasını tek el diyorsun ama bebek kucagındayken yere egilip almak zorundasın sankim oda hic kolay olmuyor aklında olsun baston tipinde kapanıyor ben öyle anladım bebek arabası işi hakkat cok onemli hafifiligi pratikligi

Kızlar ben daha hiç bir alışverişe başlamadım hatta araştırmaya bile başlamadım henüz. Benim gibi olan var mı aranızda
bende hiç bir alısveris yapmadım zaten cinsiyetide bilmiyorum ama ben hicbirinde oyle erken yapmamaısdım alısverişimi bu seferde oyle olur sankim

devlette yanlız bira önce almalı sankim randevular dolu oluyor ya en az 1 ay önce felan alınmalı sankim demi

1 aylık açılmıyor randevu

En erken 15 gün canım :)

Senin cinsiyet belli mi
yok canım yaa cinsiyet belli degil ama bir dahakine blli olur belkim diyorum benim takiplerim 15 gunde bir oluyor riskli guruptayım sıkı takip ediyor dr. bazı sebeplerden eee kacıncı sezeryan normal diyor dr.da ama 15 de bir takip olacakmıs bir dahaki randevum 14 haftayi yeni gecince olacak İnsaAllah o zaman belli olur belkim demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…