2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Gecmis olsun canim. Bikac hafta sonra o kanama alani da kalmayacak istirahatin tadini cikar.
Herkes demis suyun onemini ama bi tane de benden gelsin benim dr da idrar yolu enfeksiyonu olmasin diye bool bol su ic demisti. Eksik kalmayayim ben de soyleyeyim dedim

Karar vermek insani hafifletiyo valla.
Guzel gunlerde kullan canim.
Ben mumkun oldugunca az kilolu urun secmeye bakiyorum ve galiba dun itibariyle peg perego aria shopper a karar verdim
Bi magazada iyice inceleyip orada da hosuma giderse olir bu is bence :)
Niyeyse bebek arabasina onem veriyorum ben de hem uzun sureli kullaniliyo hem de dedigin gibi belli mi olir insallah ikincileri de onda buyuturuz

Amaminnnnnnnnnnnnnnnnnn oglanlar basti burayiiiiii

Bol bol sunnet pilavi yicez hahahahahah

Benimde erkek büyük ihtimalle canım kesin degil dedi ama ben kesinmis gibi hissediyorum senin içinde erkekmis gibi düşünuyordum ama değişti kız gibi geliyor
Gercekten erkekler kizlara fark acti ocak erkek ayi olcak sanırım

Hadi hayırlısı bakalim canım :)

Benim de erkek

Benimkisi de erkek
devlette yanlız bira önce almalı sankim randevular dolu oluyor ya en az 1 ay önce felan alınmalı sankim demi
Yok canim normalde annemin arkadasi yarin hemen gel baktiralim dedi de benm haftam.uygun diil bi ay sonra olsun.dedm.

SON HALİ

ERKEKLER

1. attprm ERKEK

2. pamukkksekerrr ERKEK

3. WhitePearl_ ERKEK

4. pirayegibi ERKEK

5. Angelicna ERKEK

6. LLylzll ERKEK

7. Bebegimgelsin Erkek

8. yogimom ERKEK

9. UgurluKedi ERKEK

10. oz__ ERKEK

11. sibel_ahmet ERKEK

12. Dilekizm ERKEK

13. zlmbalkan ERKEK

14. selifor ERKEK

15. Speedy Gonzalez ERKEK

16. Diloyraa ERKEK

17. Pınar kerem ERKEK

KIZLAR

1.Hayrosgiller KIZ

2. ayfreis KIZ

3. Kimmik KIZ

4. KUMKUM06 KIZ

5. Serpilzorlu KIZ

6. Kirmizibalik88 KIZ

7. deryali08 KIZ

8. MeIodi KIZ

9. Peramm KIZ

Son düzenleme:
Benım de erkek sanırım ama oylamaya korkuyorum degısır dıye

Benım de erkek sanırım ama oylamaya korkuyorum degısır dıye
Bende oylamadim degisir belki net birsey demedi diye ama degisicegini de pek sanmıyorum doğrusu kendi adıma bakalım yanilicakmiym sana da kordonla karistirilabilir dedi canım bizimki göstermedi arkasini döndü açmadi bacaklarını

yesa Canım senin randevun ne zaman agustos kaçı dolayli olarak bende beklemis olucam seninle net birsey demedigi için

Bende dun oozelde ki drama gittim ℅100 erkek gelisimi de cok guzel masallah rabbim hepimizi guzel haberlerle karsilastirsin.
Yarinda arastirmada ki dra gidicem

Kanamasi olan arkadasla test sonucu bekleyen arkadaslar yazdimi oglum surekli netimi bitirdigi icin sık sık giremiyorum kaciriyorum.

Tam modelini öğrenip buraya yazarım arabanın. Özellikle hafif olmasını ve tek elle açılıp kapanmasını sevdiğini söylemişti ablam geçenlerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…