2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) kanaması olan bendim en son, evdeyim artık bi süre yatak istirahati yapıcam biz de bugün gittik alanda küçülme var ama henüz bitmemiş bitecek inşallah :)

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) kanaması olan bendim en son, evdeyim artık bi süre yatak istirahati yapıcam biz de bugün gittik alanda küçülme var ama henüz bitmemiş bitecek inşallah :)

Sagolasin hepimizin tek duasi suanda bu saglikli bir sekilde dogmalari ins.
İns bir daha ayni seyleri yasamazsin gecmis gitmis olsun ins.

Cnm yarın pcden girip ekleyim
Listede olmayan arkadaşlar özelden bilgilerini msj atarlarsa onları da ekleyim yarın

Canım, beni de ekle KIZ

U UgurluKedi canım çok teşekkür ederim su içmeye zorluyorum kendimi geçecek inş. Bu arada ablam peg prego kullanıyor çok çok memnun bebek arabasından umarım sende beğenirsin :)
Benim de 2 arkadasimda peg perego plika mini var ve cok memnunlar ve yorumlarda da herkes cok memnun. Valla o kadar para verip ustune bi de memnuniyetsiz kalmak istemiyorum o yuzden o marka uzerinde duruyorum ben de direkt kullanan tanidiklarim oldugu icin.
Ben aria shopper yorumlarini da okudum hic negatif biseyle karsilasmadim plika mini den bi 800 gr daha agir :) bazi ekstra ozellikler var bana buyuk kolaylik saglayacagini dusundugum.
Bi de zaten 500-600 den asagi oto koltugu yok onu da almis olurum arabayla dedim. Yani aslinda araba 800 ya da 900 e geliyo gibi. Bir de arkadasimla gidip uzerinde cocuguyla deneme yaptim mi tamamdir :))
@yesa1 canim sana da olsun bu mesaj

Işte bu arabanın en güzel yanı da o canim, eğilmene gerek yok, kapattığın yerde dimdik kalıyor. Aynı zamanda da elinle tutmaya devam etmen de gerekmiyor kapattığın da elini çekebilirsin, devrilmiyor

Ben de modelini öğrenip yazarım canım. Dediğin gibi oto koltuğunu da aradan çıkartmış olmak çok iyi oluyo üstelik oto koltuğu ilk başlarda evde de kullanılıyor :) senin deneme sonuçlarını merakla bekliyorum :)

Benimde erkek

Amin canımmm, inşallah, ben yukarda arkadaşlar da önermiş peg pragoyu, videolarını izledim, cift yönlü kullanılmıyor mu bana mı öyle geldi? Çok pratik geldi araba bana ama iki yönlü kullanımını görmedim, benim mi gözümden kaçtı ki? Benim için çok önmli bir özellik. Pimpirikliyim çok , en azından bir süre bebeğin yönü bana bakmali

Canim ben de hep cift yon cok onemli diye dusundum. Ama cift yonlu hem hafif hem ozellikli bi araba bulamadim ki bel fitigimdan dolayi hafif olmasi benim icin cok onemli.
Sonra su sekilde fikrim degisti.
Ilk 3-4 ayimizi zaten kis mevsiminde geciricez. Kisin disarida arabayla uzun uzadiya vakit gecirmiycem isini halledio doneceksin hemen (hastane vs.) diye dusundum.
E o ilk 3-4 ay agirligi da fazla olmayacak hastaneye giderken arabadan indiginde fln oto koltugunu ana kucagi olarak kullanarak gecistirilir.
E oto koltugu arabaya ters olarak konulabiliyor videosunda gordugum kadariyla 2 ayi da o sekilde idare ederim diye dusundum. Yani bazi kriterlerimi oncelik derecesine gore secenekler arasindan kaldirdim

Cunku ben mamas papas flip xt2 ye karar vermistim mesela ebebek te denedim 10 kgluk seyi kaldir indir cok bana gore degildi ki araba bagajina bile kaldir indir de zorlanirdim.
Ha belki su an karar verdigimi de yerinde gorunce begenmem o da ayri konu.
Ben denedigimde yine yazarim zaten sonuclari
Yine de kararim kesin demiyorum bak baska bi model begenirseniz soyleyin :)

Selam kızlarr bi süredir bakamadım annemlerin yazlıktaydım döndüm evime konuları kaçırdım bebek arabasına kadar ilerlemiş :) bugün cinsiyet kesinleşti kızım olacak inşallah. Bi heves alışveriş yaptık eşimle sanırım fazla abartmışız annem çoğunu gereksiz gördü.bilmeyince oluyor böyle demek ki . Benim hala bulantılarım kusmalarım bitmedi 3 haftadır hiçbir ilaç kullanmıyorum 16.haftada olup hala yoğun bulanan var mı ? AVM de bile kustum hemen poşetimi çıkardım dışarıda olduğum heran elimde buzdolabı poşetiyle geziyorum her çıkmamda lazım oluyor hamileliğin tadını çıkarmak istiyorum artık galiba doğurana kadar böyle yaşıcam

Benimde KIZ canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…