Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) kanaması olan bendim en son, evdeyim artık bi süre yatak istirahati yapıcam biz de bugün gittik alanda küçülme var ama henüz bitmemiş bitecek inşallah :)Bende dun oozelde ki drama gittim ℅100 erkek gelisimi de cok guzel masallah rabbim hepimizi guzel haberlerle karsilastirsin.
Yarinda arastirmada ki dra gidicem
Kanamasi olan arkadasla test sonucu bekleyen arkadaslar yazdimi oglum surekli netimi bitirdigi icin sık sık giremiyorum kaciriyorum.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) kanaması olan bendim en son, evdeyim artık bi süre yatak istirahati yapıcam biz de bugün gittik alanda küçülme var ama henüz bitmemiş bitecek inşallah :)
Cnm yarın pcden girip ekleyimSON HALİ
ERKEKLER
1. attprm ERKEK
2. pamukkksekerrr ERKEK
3. WhitePearl_ ERKEK
4. pirayegibi ERKEK
5. Angelicna ERKEK
6. LLylzll ERKEK
7. Bebegimgelsin Erkek
8. yogimom ERKEK
9. UgurluKedi ERKEK
10. oz__ ERKEK
11. sibel_ahmet ERKEK
12. Dilekizm ERKEK
13. zlmbalkan ERKEK
14. selifor ERKEK
15. Speedy Gonzalez ERKEK
16. Diloyraa ERKEK
17. Pınar kerem ERKEK
KIZLAR
1.Hayrosgiller KIZ
2. ayfreis KIZ
3. Kimmik KIZ
4. KUMKUM06 KIZ
5. Serpilzorlu KIZ
6. Kirmizibalik88 KIZ
7. deryali08 KIZ
8. MeIodi KIZ
9. Peramm KIZ
Ultrasonda bakıyorlar genelde sende de bakar ve tahminde bulunur bence canım ayy hadi beni de heyecan bastiYarın sonuç göstermeye gitcem.canım kimbilkir belki de adımı yazarım bi yere :)
Teşekkür ederim canım dün 14+6 da öğrendikMaşallah canim.kaç haftalıksiniZ
SON HALİ
ERKEKLER
1. attprm ERKEK
2. pamukkksekerrr ERKEK
3. WhitePearl_ ERKEK
4. pirayegibi ERKEK
5. Angelicna ERKEK
6. LLylzll ERKEK
7. Bebegimgelsin Erkek
8. yogimom ERKEK
9. UgurluKedi ERKEK
10. oz__ ERKEK
11. sibel_ahmet ERKEK
12. Dilekizm ERKEK
13. zlmbalkan ERKEK
14. selifor ERKEK
16. Diloyraa ERKEK
17. Pınar kerem ERKEK
KIZLAR
1.Hayrosgiller KIZ
2. ayfreis KIZ
3. Kimmik KIZ
4. KUMKUM06 KIZ
5. Serpilzorlu KIZ
6. Kirmizibalik88 KIZ
7. deryali08 KIZ
8. MeIodi KIZ
9. Peramm KIZ
Hayırlısı olsun,sağlıkla al bebişini kucağına inşallah 16+0 benim de bugün yakınızTeyzişleri bir kız haberi de bizden doktor amcası kız dedi evladıma 16+2 haftalığız
İnşallah canım rabbim sanada hayırlı doğum nasip etsinHayırlısı olsun,sağlıkla al bebişini kucağına inşallah 16+0 benim de bugün yakınız
Benim de 2 arkadasimda peg perego plika mini var ve cok memnunlar ve yorumlarda da herkes cok memnun. Valla o kadar para verip ustune bi de memnuniyetsiz kalmak istemiyorum o yuzden o marka uzerinde duruyorum ben de direkt kullanan tanidiklarim oldugu icin.U UgurluKedi canım çok teşekkür ederim su içmeye zorluyorum kendimi geçecek inş. Bu arada ablam peg prego kullanıyor çok çok memnun bebek arabasından umarım sende beğenirsin :)
Işte bu arabanın en güzel yanı da o canim, eğilmene gerek yok, kapattığın yerde dimdik kalıyor. Aynı zamanda da elinle tutmaya devam etmen de gerekmiyor kapattığın da elini çekebilirsin, devrilmiyorcanım bence görüntü güzel ama bu bebek ararbasını tek el diyorsun ama bebek kucagındayken yere egilip almak zorundasın sankim oda hic kolay olmuyor aklında olsun baston tipinde kapanıyor ben öyle anladımbebek arabası işi hakkat cok onemli hafifiligi pratikligi
Ben de modelini öğrenip yazarım canım. Dediğin gibi oto koltuğunu da aradan çıkartmış olmak çok iyi oluyo üstelik oto koltuğu ilk başlarda evde de kullanılıyor :) senin deneme sonuçlarını merakla bekliyorum :)Benim de 2 arkadasimda peg perego plika mini var ve cok memnunlar ve yorumlarda da herkes cok memnun. Valla o kadar para verip ustune bi de memnuniyetsiz kalmak istemiyorum o yuzden o marka uzerinde duruyorum ben de direkt kullanan tanidiklarim oldugu icin.
Ben aria shopper yorumlarini da okudum hic negatif biseyle karsilasmadim plika mini den bi 800 gr daha agir :) bazi ekstra ozellikler var bana buyuk kolaylik saglayacagini dusundugum.
Bi de zaten 500-600 den asagi oto koltugu yok onu da almis olurum arabayla dedim. Yani aslinda araba 800 ya da 900 e geliyo gibi. Bir de arkadasimla gidip uzerinde cocuguyla deneme yaptim mi tamamdir :))
@yesa1 canim sana da olsun bu mesaj
Hemen ekledim sepete :) en kısa zamanda başlarım canım dediğin gibi doğru şeyleri kendimizce seçmek önemli güzel nesillerimiz olsun :)L Lilyumm_ canim kitabin linkini veriyorum.
http://www.idefix.com/kitap/montess...u/aile-cocuk/aile-cocuk-/urunno=0000000276601
Yazan kisi uluslararası Montessori Konseyi ve Vakfı Başkanı imis.
He kitap ismi abartili yok harika cocuk mocuk diye ama :) dedim ya amac icinden dogru seyleri secmek zaten
SON HALİ
ERKEKLER
1. attprm ERKEK
2. pamukkksekerrr ERKEK
3. WhitePearl_ ERKEK
4. pirayegibi ERKEK
5. Angelicna ERKEK
6. LLylzll ERKEK
7. Bebegimgelsin Erkek
8. yogimom ERKEK
9. UgurluKedi ERKEK
10. oz__ ERKEK
11. sibel_ahmet ERKEK
12. Dilekizm ERKEK
13. zlmbalkan ERKEK
14. selifor ERKEK
16. Diloyraa ERKEK
17. Pınar kerem ERKEK
KIZLAR
1.Hayrosgiller KIZ
2. ayfreis KIZ
3. Kimmik KIZ
4. KUMKUM06 KIZ
5. Serpilzorlu KIZ
6. Kirmizibalik88 KIZ
7. deryali08 KIZ
8. MeIodi KIZ
9. Peramm KIZ
Evet insallah her yonden hayirli evlatlar yetistiririz. En azindan bu yonde elimizden geleni yaptik diyebilelim deHemen ekledim sepete :) en kısa zamanda başlarım canım dediğin gibi doğru şeyleri kendimizce seçmek önemli güzel nesillerimiz olsun :)
Amin canımmm, inşallah, ben yukarda arkadaşlar da önermiş peg pragoyu, videolarını izledim, cift yönlü kullanılmıyor mu bana mı öyle geldi? Çok pratik geldi araba bana ama iki yönlü kullanımını görmedim, benim mi gözümden kaçtı ki? Benim için çok önmli bir özellik. Pimpirikliyim çokGecmis olsun canim. Bikac hafta sonra o kanama alani da kalmayacak istirahatin tadini cikar.
Herkes demis suyun onemini ama bi tane de benden gelsin benim dr da idrar yolu enfeksiyonu olmasin diye bool bol su ic demisti. Eksik kalmayayim ben de soyleyeyim dedim
Karar vermek insani hafifletiyo valla.
Guzel gunlerde kullan canim.
Ben mumkun oldugunca az kilolu urun secmeye bakiyorum ve galiba dun itibariyle peg perego aria shopper a karar verdim
Bi magazada iyice inceleyip orada da hosuma giderse olir bu is bence :)
Niyeyse bebek arabasina onem veriyorum ben de hem uzun sureli kullaniliyo hem de dedigin gibi belli mi olir insallah ikincileri de onda buyuturuz
Canim ben de hep cift yon cok onemli diye dusundum. Ama cift yonlu hem hafif hem ozellikli bi araba bulamadim ki bel fitigimdan dolayi hafif olmasi benim icin cok onemli.Amin canımmm, inşallah, ben yukarda arkadaşlar da önermiş peg pragoyu, videolarını izledim, cift yönlü kullanılmıyor mu bana mı öyle geldi? Çok pratik geldi araba bana ama iki yönlü kullanımını görmedim, benim mi gözümden kaçtı ki? Benim için çok önmli bir özellik. Pimpirikliyim çok, en azından bir süre bebeğin yönü bana bakmali
Benimde KIZ canımSON HALİ
ERKEKLER
1. attprm ERKEK
2. pamukkksekerrr ERKEK
3. WhitePearl_ ERKEK
4. pirayegibi ERKEK
5. Angelicna ERKEK
6. LLylzll ERKEK
7. Bebegimgelsin Erkek
8. yogimom ERKEK
9. UgurluKedi ERKEK
10. oz__ ERKEK
11. sibel_ahmet ERKEK
12. Dilekizm ERKEK
13. zlmbalkan ERKEK
14. selifor ERKEK
16. Diloyraa ERKEK
17. Pınar kerem ERKEK
KIZLAR
1.Hayrosgiller KIZ
2. ayfreis KIZ
3. Kimmik KIZ
4. KUMKUM06 KIZ
5. Serpilzorlu KIZ
6. Kirmizibalik88 KIZ
7. deryali08 KIZ
8. MeIodi KIZ
9. Peramm KIZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?