2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Amin inşallah canım, Evet yarın doktor kontrolüm var aynı zamanda da 4lü tarama yapılıcak. Sen yaptırdın mı?
Dün yaptırdım canım bende kan verdim sonucunu bekliyorum inşallah hakkımızda hayırlsı olur

canım benimde bulanti kusma devam ama digerlerinde dogurana kadra devam etmisdi ama yinede bebek oynayınca hafifliyor senin o zaman gecer belkim . Benim en buyuk sıkıntım her tukurugumu yuttugumda kusarım gece gunduz boyle o yuzden gunduz surekli agzımda her tukuruk icin cubuk kraker yiyorum bu daha ugrastırıcı oluyor ama hepsinde aynı sey olunca normal ve boyleye alısmıs modundayım
sonu guzel olsunda saglıcakla alalımda kucagımıza en önemlisi o

Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı Cumalar hayırlı mutlu huzurlu canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu bol bol güzel haberli musmutlu Cumalarımız olsun inşallah Günaydın Günaydın size

Benim de kız canım: )

EN SON HALİ

MeLoDi canım bunu kullan sana zahmet :)

ERKEKLER

1. attprm ERKEK

2. pamukkksekerrr ERKEK

3. WhitePearl_ ERKEK

4. pirayegibi ERKEK

5. Angelicna ERKEK

6. LLylzll ERKEK

7. Bebegimgelsin Erkek

8. yogimom ERKEK

9. UgurluKedi ERKEK

10. oz__ ERKEK

11. sibel_ahmet ERKEK

12. Dilekizm ERKEK

13. zlmbalkan ERKEK

14. selifor ERKEK

15. Speedy Gonzalez ERKEK

16. Diloyraa ERKEK

17. Pınar kerem ERKEK

18. Mina15 ERKEK

19. Gulinakpolat ERKEK

KIZLAR

1.Hayrosgiller KIZ

2. ayfreis KIZ

3. Kimmik KIZ

4. KUMKUM06 KIZ

5. Serpilzorlu KIZ

6. Kirmizibalik88 KIZ

7. deryali08 KIZ

8. MeIodi KIZ

9. Peramm KIZ

10. Nhnbtn KIZ

11. gogo7_ KIZ

12. "Biricik_rose KIZ

13. Esseyel KIZ

19 e 13 ile listenin son haliiiiiii

Ben de özelden yazdım ama buradan da yazayım. Erkek :)

Günaydın güzel anneler :) ikili testimi biraz geç yaptırınca sonuç ancak bugün çıkıyor . Öğleden sonra alıp doktora göstereceğim bakalım . Tecrübeli anneler daha iyi bilir tabiki ama sanırım ben de daha iyi anlamaya başladım . Bebiş rahme düştüğü an başlıyor annelik güdüsü . Merakı , evhamı , kendinden çok onu düşünme telaşı .
Annem sizle ilgili bir konu olunca yüreğim hep pırpır derdi de inanmazdım . Malum şarkıda dediği gibi : Annemi daha sık anımsıyorsam hatta anlıyorsam ...

günaydın,bende kız grubundanım :)

kızlar herkese günaydın ben şuan sata göre 12 haftalıgım tam ama gebelik haftasına göre 13 haftalıgım tam bugun 2 li test yaptırdım ve ense kalınlıgı 1.9 çıktı sizce iyimi kızlar başka bişeyine bakmadı bide kan verdim işte lütfen beni aydınlatırmısınız boşu boşuna kendimi yiyorum niye 5 gün önce yaptırmadım diye lüfen bilenler cevaplasın bide kızlar burun kemiği ile ilgili bişey demedi onada bakması mecburmuydu ???

Güzel canım hiç korkma 3 altı güzeldir

Kan çıkınca sonuç paylas bakalım :)

Bi de 12 ile 14 hafta arası 2li test niye kendi kendini yedin kii anlamadım ben

Ben yokum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…