2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Ankaradan karadenizin kucuk bir kasabasina geldim ne bulanti kaldi ne bas agrisi sanirim serinlik iyi geldi kizlar.sicaklar cok zorluyor

suana kadar kılo almamam sevındırıyor kuzum benım nerdeyse dort ay bıtecek ben kılolu hamıle kaldım ya 86 ıdım suan 83 84 um bulantım azalsın ınsallah gıdecegım

Merhaba diyetisyenler 3 aydan sonra sadece sağlıklı beslenme önerisi verebiliyorlarmis. Analiz li tartıya da çıkarmıyor. Ben hamile kalmadan 5 ayda 15 kilo verdim. şimdi diyetisyenimin verdiği hamileler icin dengeli beslenme önerileri bana 4 kilo aldırdı.. bebis sağlıklı olsun da kiloları sonra veririz

Ben de ise yaradi canim sende de yarar umarim, bas agrisi resmen felegini sasirtiyor insanin. Ben limon degil limon kolonyasi ile yapmistim.

Bende de işe yaradı canım , teşekkürler , evet kolonya ile yaptım, tülbentle bağladım. İyim şimdi tekrarlarsa yine yaparım , tavsiye de ederim :)

Gunaydin :) kabızlık icin doktorum duphalac vermisti bana hergun mu kullanacagim acaba surubu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…