canım benim defne ismini de çok sevdim yegenim dediki kizim olursa defne koycam bende o hevesli diye birsey demedim derin su da baska yegenim verdi bizim kızlar zümra istiyor bende cift isim vermek istiyorum allahim nasip ederse inşallah hepimizde kucagimiza aliriz minik bebislerimizi
Baştan beri dualarımız ortakti hayırlısını ver dedik hep
Allaha Şükür verdi
Esimin tarafında 29 yıldır erkek bebek doğmuyor ( kv nin kardeşlerinin çocukları torunları 29 yıldır kiZ) ama herkes sevindi kimsenin bi sey dedigi yok diyemezler de zaten hayırlısı olsun sağlıklısi olsun da
Birumut55
bazi arkadaslarim 4-5 kardeslerdi ve kizdi hepsi. Kiz cocugu bol olan evleri hep neseli ve civil civil bulmusumdur
Sen insanlarin lafini duyma bile
yesa
canim biz de sececegimiz ismin Turkce olmasini istiyoruz.
Ben niyeyse hep kiz olacak gibi hissediyordum o yuzden kiz bebek ismi dusunuyodum.
Selen ve selin isimleri arasinda kalip selene karar vermistim. Anlami da cok guzel hem mujde varlik bolluk anlaminda.
Aklinda olsun bunlarda belki begenirsin.
Ama erkek bebis bekleyince isim konusunda fena zorlanicaz galiba. Dusunuyoruz dusunuyoruz simdiye kadar dur su kosede dursun dedigimiz bi isim bile bulamadik
Baş ağrısıyla ilgili iletiler olmuş kaçırdım kimin sorduğunu :) benimde 10 gündür başım ağrıyor sabah ağrıyla uyanıyorum gün içinde bi diniyor bi artıyor kansızlık baş ağrısı yapar o yüzden bu dönemde Demir ve kan ilacı veriyorlar banada verdi doktor başlayamadım yıllar öncede sürekli başım ağrırdı sebebi kansızlık çıktı bence kansızlık tan oluyor
İsim konusunda ben de öz Türkçe taraftarıyım :) erkek olursa Demir düşünüyoruz kıza isim bulamadık. Umay Türkçe bi kız ismidir anlamı bereketi sağlayan ve ana tanrıça Türk mitolojisinde. Yakın bir arkadaşım koymuştu kızına belki düşünen olur :)
Birumut55
bazi arkadaslarim 4-5 kardeslerdi ve kizdi hepsi. Kiz cocugu bol olan evleri hep neseli ve civil civil bulmusumdur
Sen insanlarin lafini duyma bile
aynen haklisin canım benim esim kiz daha tatli dedi biz 6 kardeşiz 5 kiz 1 erkek en küçük bendim ana kuzusuydum rahmetli annecigimin kucaginda büyüdüm evimiz cok guzeldi civil civil annem babam nur icinde yatsinlar bir leke surulmeden hepimizide evlendirdiler inşallah bizlere nasip olur buyutup evlendirmek torun sahibi olmak allahim hayırlı insanlarla karsilastirsin inşallah
allahim anali babali büyütsün inşallah inşallah saglikla kucağımıza almak nasip olur
Öz Türkçe isimler konusunda destekliyorum kizlar bir dil güzel öz isimleri ile yasar kendi dilimize yabancilastik arapça ve avrupa kokenli isimler revacta bende öz Türkçe isimler taraftariyim son donemde herkes ayni isimleri veriyor cocuklarina esila alya maya ecrin kuzey ... vs.....enflasyonu kizim hangi okula gitse hangi krese ayni isimler denk geliyor
aynen canım benim 3 yilda bulduk bebegimizi inşallah kucagimiza almak nasip olur hidroselpenk vardi laparoskopik amaliyat oldum sol tüpü rahimden ayirdilar bağladılar hamdolsun şükürler olsun hamileyim kizimiz saglikla gelsin inşallah esim büyük kizimdan ogrendi kizimiz olacagini bana mj atti kizimin resmini at diye kizlarim babaya düşkündu bana dedi sen düşün bana düşkün olcak dedi mutluydu esim
İzindeyiz pek bakamadım sayfaya dayanamadım memlekette doktora gittim cinsiyetimiz o kadar erkek hissetmeme ragmen kız cıktı ama biz coook sevindik :) isim olarak da hep istedigim bi isim vardı insallah onu koyucaz fikrimiz sonradan değişmezse :) Mihrimah'ımız geliyor
Kızlar gece gece baş ağrısından başım çatlayacak resmen, bu nedir böyle, midemi de bulandırmaya başladı, offf uyuyamıyorum.. limon , karabiberi deniycem inşallah işe yarar...
Kızlar gece gece baş ağrısından başım çatlayacak resmen, bu nedir böyle, midemi de bulandırmaya başladı, offf uyuyamıyorum.. limon , karabiberi deniycem inşallah işe yarar...
Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı günler hayırlı mutlu huzurlu canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu bol bol güzel haberli bol bol neşeli musmutlu mükemmelötesi bir gün geçirmemiz dileğiyle Günaydın Günaydın sizede