- 10 Mayıs 2017
- 1.434
- 2.641
- 63
- 46
E peki simdi ki dr da %90 kiz deyip muallakta birakmadi yine di mi :)sagol canim. marastaki dr dedi zaten. kordonla karisabiliyo alisverise baslama dedi.erzurumdaki kiz dedi.
ilk bakti kiz dedi. hocam 10 gun once erkek dedi marastaki doktorumuz dedim bir daga bakalim dedi. ben kiz görüyorum dedi yine. ama kafanda soru isareti varsa bir sonraki muayene de netlik kazanir dedi.E peki simdi ki dr da %90 kiz deyip muallakta birakmadi yine di mi :)
Kesin sonuc mu bu sefer
Eh sen yine de ufak bi pay birak o zaman tekrar sok olmamak icin :)ilk bakti kiz dedi. hocam 10 gun once erkek dedi marastaki doktorumuz dedim bir daga bakalim dedi. ben kiz görüyorum dedi yine. ama kafanda soru isareti varsa bir sonraki muayene de netlik kazanir dedi.
Kizlar biz dr.den geldik. %80 erkek denilen kuzuma kiz dedi doktorumuz. Su an ailecek sok yaşıyoruz. erkege alistirmisiz kendimizi kiz istememize rağmen.
sagol canim. marastaki dr dedi zaten. kordonla karisabiliyo alisverise baslama dedi.erzurumdaki kiz dedi.
Kizlar biz dr.den geldik. %80 erkek denilen kuzuma kiz dedi doktorumuz. Su an ailecek sok yaşıyoruz. erkege alistirmisiz kendimizi kiz istememize rağmen.
Bebis iyi olsun hareketleri hissetmesem de olur su asamada. Ama insan e madem bi kere hissettim simdi neden hissetmiyorum bi sikinti mi var acaba diyo
Her ne kadar hep olumlu dusunmeye calissam da insan akli negatife kayiyo iste
Dogduktan sonra kimbilir ne kaygilar bekliyo bizihareketleri düzenli hissetmeye başladığımıza birde o kaygımız başlayacakbgn niye hissetmedim ne oldu acaba diye
Benimde bir sonraki randevum haftaya salı yani 17+1 olucaz kısmetse :) perinatologa ne zaman gideceğiz? 20. haftada mı yoksa daha erken mi? Doktorunuz ne dedi?Kızlar selam :) Öztürkçe isim konusunda tek takıntılı olan eşim ve ben değilmişim çok sevindim . Bizde Arapça ve Farsça isimleri sevmiyoruz . Öztürkçe isim arıyoruz . Bu arada kızçemize çift isim koyacağız ilk ismi sevgililikten bu yana aklımızda olan Sağanak olacak . İkinci isim için tekliflere açığız . Kocama kalsa Börteçine filan koyar belki :)
Bu arada kızçemin sağlığıyla alakalı aklımda da kalbimde de en ufak şüphe yok . Hala babası da bende alışveriş yapma derdindeyiz . Ama Ankara'ya gelince buradaki, doktorumun önerisi ile Başkent Üniversitesinde Sertaç Esin 'e muayene olacağım bakalım perinatolog ne diyecek .
haha ınsallah canım :) tek saglıkla gelsınler de ıyı kotu kılolu olalım razıyım benbebişlerimizi sağ salim doğuralım da ondan sonra nasıl kolay zayıflarım topiği açalım hep birlikte :)
Benimde bir sonraki randevum haftaya salı yani 17+1 olucaz kısmetse :) perinatologa ne zaman gideceğiz? 20. haftada mı yoksa daha erken mi? Doktorunuz ne dedi?
Ya 1 ay ara çok uzun22-23 haftalarda galiba gideceğiz
benim bir sonraki randevum 18.haftada, doktorum o zaman ayarlarız kime gideceğini dedi
Ya 1 ay ara çok uzun20 olaydı iyidi :)
Banada etki etti ama devam edecekmiyim kullanmaya onu bilmiyorumbana da duphalac verdi canim. sabah aksam ictim 15 ml.3. gunun sonunda etki etti.
Ay süper hadi inş :) öyle çok merak ediyorum ki detaylıyı :) Seninki erkek miydi?Ben 20. Haftada detaylı ultrasona gideceğim canım
Ay süper hadi inş :) öyle çok merak ediyorum ki detaylıyı :) Seninki erkek miydi?
yesa ay link paylasicam :)
Bu benim aldigim renk kirmizi
https://www.e-bebek.com/peg-perego-...travel-sistem-bebek-arabasi-p-peg-tsarias49r/
Bu laci
https://www.e-bebek.com/peg-perego-...travel-sistem-bebek-arabasi-p-peg-tsarias51r/
Bu da gri
https://www.e-bebek.com/peg-perego-...travel-sistem-bebek-arabasi-p-peg-tsarias86r/
ay canım bende bugun arkadaslar otururken bunun sarısını gorduk oda bende bıraz farklılık pesındeyızBizde iki isim istiyoruz
Ömer dedik yanına ism arıyoruz
amann cok bılıyolarsa oğlu ataymıs ordan bir Y. boylesının yuzune yuzune dıceksınya kızlar bugün mj lara bakamadim jarjim yoktu isteydim derken aksam misafiri vardi yeni gittiler
kayin validem kayin pederime soylemis kiz olcakmis diye kayin pederim basladigimiz noktaya geldik demis kızlar uclendiyaa
ayy nıresıne gıttın nıresıneeAnkaradan karadenizin kucuk bir kasabasina geldim ne bulanti kaldi ne bas agrisi sanirim serinlik iyi geldi kizlar.sicaklar cok zorluyor
ahh kuzum alısamadıkkı bız hamıle oldugumuza gecen bende gorumcelerımı opecektım dur bakımm yok öle sarılıp öpüşmeler dikkat et dedi bişi olmaz sen korkma bol bol su iç su herseye deva vallatünaydın kızlar. dün küçük kuzenimin doğum günüydü bir sürü insan vardı. öptüm tabi herkesi sohbet muhabbet sabah bi uyandım dudağımın alt kısmında koca bi uçuk( bu ne demek?? bi virüs mü kaptım acaba? aşırı asabım bozuk
Oğlak olacaklar ya oğlakta pek tanıdıgım yoktur nasıl bısı olcekler acababizim bebisler hangi burctu ? 15 ile 20 arasi dedi doktor dogum icin
bende gun saymaktan yoruldum valla merak edıyorum.Ya 1 ay ara çok uzun20 olaydı iyidi :)
Giresunun piraziz ilçesindeyimay canım bende bugun arkadaslar otururken bunun sarısını gorduk oda bende bıraz farklılık pesındeyızbelkı yesıl yada sarı yapabılırım araba seysılerını ama grıde guzel gıdıyor kırmızıda guzel ama dedın ya bırde renklı gıydırırsem cıngene cadırı gıbı dıye
amann cok bılıyolarsa oğlu ataymıs ordan bir Y. boylesının yuzune yuzune dıceksın
ayy nıresıne gıttın nıresınee
ahh kuzum alısamadıkkı bız hamıle oldugumuza gecen bende gorumcelerımı opecektım dur bakımm yok öle sarılıp öpüşmeler dikkat et dedi bişi olmaz sen korkma bol bol su iç su herseye deva valla
Oğlak olacaklar ya oğlakta pek tanıdıgım yoktur nasıl bısı olcekler acaba
bende gun saymaktan yoruldum valla merak edıyorum.
Bu arada kızlar bulantılar kesılıp istahı acılanlar varmııben bu moddayım
insaAllah fazla almayiz canım ben bir dahaki kontrole en azından 1-2 kilo almis olarak gitsem öpüp basima koyucam dikkat ediyim diyorum ama istahim açıldı demir ilacindanmi bilmiyorumsuana kadar kılo almamam sevındırıyor kuzum benım nerdeyse dort ay bıtecek ben kılolu hamıle kaldım ya 86 ıdım suan 83 84 um bulantım azalsın ınsallah gıdecegım
Benimkide kız çıkarmış bende erkege alistirdm kendimi bana da şok olur saglikla gelsinlerdeKizlar biz dr.den geldik. %80 erkek denilen kuzuma kiz dedi doktorumuz. Su an ailecek sok yaşıyoruz. erkege alistirmisiz kendimizi kiz istememize rağmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?