2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
E peki simdi ki dr da %90 kiz deyip muallakta birakmadi yine di mi :)
Kesin sonuc mu bu sefer
ilk bakti kiz dedi. hocam 10 gun once erkek dedi marastaki doktorumuz dedim bir daga bakalim dedi. ben kiz görüyorum dedi yine. ama kafanda soru isareti varsa bir sonraki muayene de netlik kazanir dedi.

Kızlar selam :) Öztürkçe isim konusunda tek takıntılı olan eşim ve ben değilmişim çok sevindim . Bizde Arapça ve Farsça isimleri sevmiyoruz . Öztürkçe isim arıyoruz . Bu arada kızçemize çift isim koyacağız ilk ismi sevgililikten bu yana aklımızda olan Sağanak olacak . İkinci isim için tekliflere açığız . Kocama kalsa Börteçine filan koyar belki :)
Bu arada kızçemin sağlığıyla alakalı aklımda da kalbimde de en ufak şüphe yok . Hala babası da bende alışveriş yapma derdindeyiz . Ama Ankara'ya gelince buradaki, doktorumun önerisi ile Başkent Üniversitesinde Sertaç Esin 'e muayene olacağım bakalım perinatolog ne diyecek .

ilk bakti kiz dedi. hocam 10 gun once erkek dedi marastaki doktorumuz dedim bir daga bakalim dedi. ben kiz görüyorum dedi yine. ama kafanda soru isareti varsa bir sonraki muayene de netlik kazanir dedi.
Eh sen yine de ufak bi pay birak o zaman tekrar sok olmamak icin :)
Gonlunden o sekilde gectigi icin insallah kiz olacak diyorum ben de

Kizlar biz dr.den geldik. %80 erkek denilen kuzuma kiz dedi doktorumuz. Su an ailecek sok yaşıyoruz. erkege alistirmisiz kendimizi kiz istememize rağmen.

sagol canim. marastaki dr dedi zaten. kordonla karisabiliyo alisverise baslama dedi.erzurumdaki kiz dedi.

ayy ne diyosuun :) hayırlı olsun

bana da doktor seninkilerinin aynını dedi. %80 erkek ama kordon ve klitorisle de karışabiliyor bu haftalarda dedi 13. haftamdaydım sonraki haftada göstermedi bebişim. 2 hafta sonrayı bekliyorum heyecanla :)

Kizlar biz dr.den geldik. %80 erkek denilen kuzuma kiz dedi doktorumuz. Su an ailecek sok yaşıyoruz. erkege alistirmisiz kendimizi kiz istememize rağmen.

Ayyy 1 kız 1 erkek pek güzel olmaz mıydı :)

Hayırlısiyla sağlıkla tabii ki :)

Bebis iyi olsun hareketleri hissetmesem de olur su asamada. Ama insan e madem bi kere hissettim simdi neden hissetmiyorum bi sikinti mi var acaba diyo
Her ne kadar hep olumlu dusunmeye calissam da insan akli negatife kayiyo iste

hareketleri düzenli hissetmeye başladığımıza birde o kaygımız başlayacak bgn niye hissetmedim ne oldu acaba diye

Benimde bir sonraki randevum haftaya salı yani 17+1 olucaz kısmetse :) perinatologa ne zaman gideceğiz? 20. haftada mı yoksa daha erken mi? Doktorunuz ne dedi?

Benimde bir sonraki randevum haftaya salı yani 17+1 olucaz kısmetse :) perinatologa ne zaman gideceğiz? 20. haftada mı yoksa daha erken mi? Doktorunuz ne dedi?

22-23 haftalarda galiba gideceğiz
benim bir sonraki randevum 18.haftada, doktorum o zaman ayarlarız kime gideceğini dedi

Bizde iki isim istiyoruz

Ömer dedik yanına ism arıyoruz
ay canım bende bugun arkadaslar otururken bunun sarısını gorduk oda bende bıraz farklılık pesındeyız belkı yesıl yada sarı yapabılırım araba seysılerını ama grıde guzel gıdıyor kırmızıda guzel ama dedın ya bırde renklı gıydırırsem cıngene cadırı gıbı dıye

ya kızlar bugün mj lara bakamadim jarjim yoktu isteydim derken aksam misafiri vardi yeni gittiler
kayin validem kayin pederime soylemis kiz olcakmis diye kayin pederim basladigimiz noktaya geldik demis kızlar uclendiyaa
amann cok bılıyolarsa oğlu ataymıs ordan bir Y. boylesının yuzune yuzune dıceksın
Ankaradan karadenizin kucuk bir kasabasina geldim ne bulanti kaldi ne bas agrisi sanirim serinlik iyi geldi kizlar.sicaklar cok zorluyor
ayy nıresıne gıttın nıresınee

ahh kuzum alısamadıkkı bız hamıle oldugumuza gecen bende gorumcelerımı opecektım dur bakımm yok öle sarılıp öpüşmeler dikkat et dedi bişi olmaz sen korkma bol bol su iç su herseye deva valla

bizim bebisler hangi burctu ? 15 ile 20 arasi dedi doktor dogum icin
Oğlak olacaklar ya oğlakta pek tanıdıgım yoktur nasıl bısı olcekler acaba

Ya 1 ay ara çok uzun 20 olaydı iyidi :)
bende gun saymaktan yoruldum valla merak edıyorum.

Bu arada kızlar bulantılar kesılıp istahı acılanlar varmıı ben bu moddayım

Giresunun piraziz ilçesindeyim

suana kadar kılo almamam sevındırıyor kuzum benım nerdeyse dort ay bıtecek ben kılolu hamıle kaldım ya 86 ıdım suan 83 84 um bulantım azalsın ınsallah gıdecegım
insaAllah fazla almayiz canım ben bir dahaki kontrole en azından 1-2 kilo almis olarak gitsem öpüp basima koyucam dikkat ediyim diyorum ama istahim açıldı demir ilacindanmi bilmiyorum

Benimkide kız çıkarmış bende erkege alistirdm kendimi bana da şok olur saglikla gelsinlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…