UUgurluKedi
ben de bir daha hissedemedim. Ayni sekilde bir kez hissettim devami gelmeli diye dusunuyordum, mesajin iyi oldu. Bir ben degilmisim yani. Ben pozisyonla ilgili oldugunu dusundum. Bazen karnimda sertlik oluyor artik nereye dayaniyorsa o zaman o pozisyonda hissetmesi daha kolay oluyor sanirim. Bir de henuz cok guclu degiller. Pozisyona gore hareketlerini hissediyoruz belki de. Yani umarim oyledir. Bebislerimizin keyfi huzuru yerindedir.
UUgurluKedi
ben de bir daha hissedemedim. Ayni sekilde bir kez hissettim devami gelmeli diye dusunuyordum, mesajin iyi oldu. Bir ben degilmisim yani. Ben pozisyonla ilgili oldugunu dusundum. Bazen karnimda sertlik oluyor artik nereye dayaniyorsa o zaman o pozisyonda hissetmesi daha kolay oluyor sanirim. Bir de henuz cok guclu degiller. Pozisyona gore hareketlerini hissediyoruz belki de. Yani umarim oyledir. Bebislerimizin keyfi huzuru yerindedir.
Bebis iyi olsun hareketleri hissetmesem de olur su asamada. Ama insan e madem bi kere hissettim simdi neden hissetmiyorum bi sikinti mi var acaba diyo
Her ne kadar hep olumlu dusunmeye calissam da insan akli negatife kayiyo iste
Bebis iyi olsun hareketleri hissetmesem de olur su asamada. Ama insan e madem bi kere hissettim simdi neden hissetmiyorum bi sikinti mi var acaba diyo
Her ne kadar hep olumlu dusunmeye calissam da insan akli negatife kayiyo iste
cnm isni ferah tut bnmkide cok harekt edyodu son 4 gun fazla etmedi harekt hatta hc etmdi ama dun sukur etti tekrr harekt tekmde atti ufaf ufak zaten bebekler bi hareket edp bi etmyoms bu zmnlrda norml
cnm isni ferah tut bnmkide cok harekt edyodu son 4 gun fazla etmedi harekt hatta hc etmdi ama dun sukur etti tekrr harekt tekmde atti ufaf ufak zaten bebekler bi hareket edp bi etmyoms bu zmnlrda norml
Valla ben bi kez hareket hissettim 15 temmuzdu ama bebek hareketi oldugundan da eminim. Daha sonra hic hissedemedim o kadar sekilden sekile girmeme ragmen.
Bi de kontrollerim ayda bire dusunce ve bebegi ultrasonda gorup iyi oldugunu bilmeyince insanin aklina soru isaretleri geliyor.
Kafamdan hep uzaklastirmaya calisiyorum Allaha emanetler
Valla ben bi kez hareket hissettim 15 temmuzdu ama bebek hareketi oldugundan da eminim. Daha sonra hic hissedemedim o kadar sekilden sekile girmeme ragmen.
Bi de kontrollerim ayda bire dusunce ve bebegi ultrasonda gorup iyi oldugunu bilmeyince insanin aklina soru isaretleri geliyor.
Kafamdan hep uzaklastirmaya calisiyorum Allaha emanetler
tünaydın kızlar. dün küçük kuzenimin doğum günüydü bir sürü insan vardı. öptüm tabi herkesi sohbet muhabbet sabah bi uyandım dudağımın alt kısmında koca bi uçuk ( bu ne demek?? bi virüs mü kaptım acaba? aşırı asabım bozuk
Öz Türkçe isimler konusunda destekliyorum kizlar bir dil güzel öz isimleri ile yasar kendi dilimize yabancilastik arapça ve avrupa kokenli isimler revacta bende öz Türkçe isimler taraftariyim son donemde herkes ayni isimleri veriyor cocuklarina esila alya maya ecrin kuzey ... vs.....enflasyonu kizim hangi okula gitse hangi krese ayni isimler denk geliyor
ben de Alya istiyordum ama herkes koyuyuyor diyen bir arkadaşım oldu soğudum ama eşim soğumuyor. erkek olursa da ömer düşünüyoruz ama bu öz türkçe meselesine ben de katılıyorum. eşim ama tutturdu ömerim de ömerim. bakalım şöyle onu da cezbedecek bi öztürkçe isim bulursam tamamdır bu iş.
İzindeyiz pek bakamadım sayfaya dayanamadım memlekette doktora gittim cinsiyetimiz o kadar erkek hissetmeme ragmen kız cıktı ama biz coook sevindik :) isim olarak da hep istedigim bi isim vardı insallah onu koyucaz fikrimiz sonradan değişmezse :) Mihrimah'ımız geliyor
ay maşallah ne güzzel :) hayırlı olsun bebiş
benim de gönlümde kız ama hissimde erkek var. doktor 13. haftada %80 erkek dedi ama kesin değil dedi. sonra da benimki kapadı bacakları göstermedi. 10 gün sonra randevumu iple çekiyorum :)
Merhaba diyetisyenler 3 aydan sonra sadece sağlıklı beslenme önerisi verebiliyorlarmis. Analiz li tartıya da çıkarmıyor. Ben hamile kalmadan 5 ayda 15 kilo verdim. şimdi diyetisyenimin verdiği hamileler icin dengeli beslenme önerileri bana 4 kilo aldırdı.. bebis sağlıklı olsun da kiloları sonra veririz
Kizlar biz dr.den geldik. %80 erkek denilen kuzuma kiz dedi doktorumuz. Su an ailecek sok yaşıyoruz. erkege alistirmisiz kendimizi kiz istememize rağmen.
Kizlar biz dr.den geldik. %80 erkek denilen kuzuma kiz dedi doktorumuz. Su an ailecek sok yaşıyoruz. erkege alistirmisiz kendimizi kiz istememize rağmen.
sagol canim. bir oglum var. kızımız olsun istedik.basindan beri. ama saglikli olsunda dedik kiz erkek farketmez. en cok esim sevindi kiz olmasina. adam halen daha sokta.