2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kirmizisinin tonu güzel ama ben griyi secerdim sanırım canım ve güzel günlerde sağlıkla kullanırsın inşaAllah

Canımm şimdi baktım ve gri diyorum çok güzel bi tonu var :)
Cok sagolun kizlar
Insallah gri kalmissa griyi alicam kizlar. Evet kirmizinin tonu da cok guzel ama alisik olmayinca renkli seylere pek olmuyo galiba. Hem gri guneste de solmaz

3 gri 2 kırmızı oldu canim hayırlı olsun

Biraz da lacivert çıkarsa kafan güzelce karışmış olacak Yupppiiiiiiiii :)
Hahah yok artik lacivert yok yoksa benim kafa attaaaa :))

Cok sagolun kizlar
Insallah gri kalmissa griyi alicam kizlar. Evet kirmizinin tonu da cok guzel ama alisik olmayinca renkli seylere pek olmuyo galiba. Hem gri guneste de solmaz

Hahah yok artik lacivert yok yoksa benim kafa attaaaa :))

Ben de oyumu griden yana kullanıyorum canım.. Daha şık görünüyor bence..

24 yaşındayım yaşla ilgisi varsa bile bu yaşta olmaz sanırım bilemiyorum.

Benim doktorum kanallarımın kapalı olmasına rağmen hamile bayanlara önermiyorum dedi nedenini bilemiyorum insan çok sorgulayamıyor :))

O bende de var tamamen kan ilaçlarından :)

Kızlar bende bugün 4'lü testi verdim sabah. 1 Haftaya kadar sonuç çıkar sanırım. 18 ağustosta da 20 haftalık olacağız ayrıntılı ultrason için randevumu aldım

Kırmızı ortak renk olmuş kızında olursa sonra oda kullanır.

Bu detayları alışveriş formumuzdan konuşalım isteseniz sonra alacak olanlara da fikir olur Burda kaynar çünkü

Cuma doktora gittim.
AFP testi yaptırdı doktor ama nedense sorgulamadım kan verdim bu hafta cuma sonucu alacağım yaptıran var mı ?

Kırmızı ortak renk olmuş kızında olursa sonra oda kullanır.

Bu detayları alışveriş formumuzdan konuşalım isteseniz sonra alacak olanlara da fikir olur Burda kaynar çünkü
Buradan yazarsam renk konusunda daha cok yorum alirim diye dusundum :)
Henuz alisveris topigi pek canli degil gibi ama dogru soyluyorsun orayi da kullanmamiz lazim yavas yavas

Sağlıkla gelsin annesi kız olursa bizde Elif koyucaktik ismini cok severim
Birde masaAllah göstermiş annesi benim ki sakladı gostermedi birkac arkadasinda öyle oldu gününe göre erken ogrenmis oldun ne güzel
ay cok tatliydi sevdim ultrason dan maşallah sübhanallah allahim korusun inşallah
allahim melekelerimizi korusun inşallah kucagimiza almak nasip olur

ay cok tatliydi sevdim ultrason dan maşallah sübhanallah allahim korusun inşallah
allahim melekelerimizi korusun inşallah kucagimiza almak nasip olur
masaAllah kuzularimiza canim amin
Bende ultrasonda bakarken bebegime bakmaktan doktor birsey dese anlamıyorum tebessüm halinde izliyorum onu

Harmony sonucu cıkmadı mı? Harmony dr cinsiyet belli olur daha fazla beklemezsin inşallah
O da ultrasondan bir iki saat sonra çıktı çooook şükür her şey yolunda :) bana yolladıkları testte cinsiyet bölümünü çıkarmışlar ama yarın U UgurluKedi nin dediği gibi doktorumu sıkıştıracağım sizdeki raporda yazıyor mu diye canım :)

Canımmmm masallahhhhhhhh

Paylaştığın görsel de supermiş içim gitti

Biz de elif koyacaktik ama eşim vazgeçti oz türkçe bir isim Arayisindayiz şu an bakalım. :)
bizimde kizlar degistirmek istiyor elifi ben istedim yanina zümra olabilir sağlığıyla inşallah kucagimiza almak nasip olur

Gözünüz aydın canım.. Ne mutlu sana, 3 prenses.. Maşallah..
sağol canım benim allah razı olsun cook teşekkür ederim icimde erkek vardi hayirlisi olsun rabbime hamdolsun şükürler olsun sağlıkla kucagimiza almak nasip olsun tüm isteyenlere nasip olur inşallah

3 kız annesi olmak da ayrıcalıktır. bakalım ben kız bebek duygusunu yaşamadım. değişikmidir onu da bilmiyorum.2.si ne olcak bende beklemedeyim Hayırlı evlatlar olsunlar inşallah
inşallah canım benim inşallah hayirlisi ile sağlıkla nasip olur inşallah kucagimiza inşallah rabbim sana gönlüne gore sağlığıyla nasip etsin inşallah inşallah

bizimde kizlar degistirmek istiyor elifi ben istedim yanina zümra olabilir sağlığıyla inşallah kucagimiza almak nasip olur

Benim eşim de oz Türkce olsun deyince elif kaldı malesef

Öz türkçe isimlere baktım. Ama ne biliyim tam olarak içime sinen yok

Yağmur
Derin
Nehir
Duru
Defne
İpek

Zumra ismini hiç duymadım değişikmis inşallah buluruz içimize sinen bir isim Zamanla :)

masaAllah kuzularimiza canim amin
Bende ultrasonda bakarken bebegime bakmaktan doktor birsey dese anlamıyorum tebessüm halinde izliyorum onu
canım benim aynen tebessümude gectim bugün kendimi zor tutuyordum
inşallah kucagimiza almak nasip olur

canım benim defne ismini de çok sevdim yegenim dediki kizim olursa defne koycam bende o hevesli diye birsey demedim derin su da baska yegenim verdi bizim kızlar zümra istiyor bende cift isim vermek istiyorum allahim nasip ederse, inşallah hepimizde kucagimiza aliriz minik bebislerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…