ayy ne guzeldırr yesıllık falan tadını cıkarGiresunun piraziz ilçesindeyim
ay ben hala alamadım 73,9 um cıksam cıksam 74,6 alıyorum yıne ınıyorum bebıse bısı olmz demıinsaAllah fazla almayiz canım ben bir dahaki kontrole en azından 1-2 kilo almis olarak gitsem öpüp basima koyucam dikkat ediyim diyorum ama istahim açıldı demir ilacindanmi bilmiyorum
hayırlısı be gülüm ben ondan erkek emre kız hüma düşünüyorumBenimkide kız çıkarmış bende erkege alistirdm kendimi bana da şok olur saglikla gelsinlerde
Olmaz canım niye olsun kilo alma ne güzel iste bende 76lardayim en fazla 85 olsam doguma şükür derim ki o kadara çıkmasam bile iyi olur sağlıklı besleniyorsan sorun yok bence ki doktorun derdi zaten icini ferah tutayy ne guzeldırr yesıllık falan tadını cıkar
ay ben hala alamadım 73,9 um cıksam cıksam 74,6 alıyorum yıne ınıyorum bebıse bısı olmz demı
hayırlısı be gülüm ben ondan erkek emre kız hüma düşünüyorum
bebişlerimizi sağ salim doğuralım da ondan sonra nasıl kolay zayıflarım topiği açalım hep birlikte :)
ben ikisine de alıştırayım. olmazsa bir daha ki geliste yine giderim baska dr.ye.Eh sen yine de ufak bi pay birak o zaman tekrar sok olmamak icin :)
Gonlunden o sekilde gectigi icin insallah kiz olacak diyorum ben de
herkes sokta canim sorma. esim sabahtan beri kac kere aradim bilmiyorum.ayy ne diyosuun :) hayırlı olsun
bana da doktor seninkilerinin aynını dedi. %80 erkek ama kordon ve klitorisle de karışabiliyor bu haftalarda dedi 13. haftamdaydım sonraki haftada göstermedi bebişim. 2 hafta sonrayı bekliyorum heyecanla :)
saglikli olsunda canim erkekte guzel.Ayyy 1 kız 1 erkek pek güzel olmaz mıydı :)
Hayırlısiyla sağlıkla tabii ki :)
sorma canim oglum oglym diye sevdim karnimi kac kere. halbyki5 kiz imis.Benimkide kız çıkarmış bende erkege alistirdm kendimi bana da şok olur saglikla gelsinlerde
oglak burcu bakayim nasıllarmış :)Oğlak burcu olacaklar Allahın izniyle
sen kac kılosun kı canım ne yapalım oluyor ıste elımızde degıl demır ılacından da olabılır bakinsaAllah fazla almayiz canım ben bir dahaki kontrole en azından 1-2 kilo almis olarak gitsem öpüp basima koyucam dikkat ediyim diyorum ama istahim açıldı demir ilacindanmi bilmiyorum
ay benım de sag kasıgım :))))Bugün kasıklarimda ağrı var sanırım bebisim yerini genisletiyor ve büyüyor
benim yegenim inatci defigini yapan biri okuycam bakayim ozrllikleri neymişay canım bende bugun arkadaslar otururken bunun sarısını gorduk oda bende bıraz farklılık pesındeyızbelkı yesıl yada sarı yapabılırım araba seysılerını ama grıde guzel gıdıyor kırmızıda guzel ama dedın ya bırde renklı gıydırırsem cıngene cadırı gıbı dıye
amann cok bılıyolarsa oğlu ataymıs ordan bir Y. boylesının yuzune yuzune dıceksın
ayy nıresıne gıttın nıresınee
ahh kuzum alısamadıkkı bız hamıle oldugumuza gecen bende gorumcelerımı opecektım dur bakımm yok öle sarılıp öpüşmeler dikkat et dedi bişi olmaz sen korkma bol bol su iç su herseye deva valla
Oğlak olacaklar ya oğlakta pek tanıdıgım yoktur nasıl bısı olcekler acaba
bende gun saymaktan yoruldum valla merak edıyorum.
Bu arada kızlar bulantılar kesılıp istahı acılanlar varmııben bu moddayım
ben de erkek olur ıse omer yekta yada omer asaf :)Bizde iki isim istiyoruz
Ömer dedik yanına ism arıyoruz
İstanbul un sıcak nemli ve bunaltıcı havasından merhabaa kızlar
Ayrıntılı ultraayonu 21.haftada ypatırmıştık kızım da 21/24 .haftalarda yapılıyor yanlış hatırlamıyorsam
ay canım bende bugun arkadaslar otururken bunun sarısını gorduk oda bende bıraz farklılık pesındeyızbelkı yesıl yada sarı yapabılırım araba seysılerını ama grıde guzel gıdıyor kırmızıda guzel ama dedın ya bırde renklı gıydırırsem cıngene cadırı gıbı dıye
amann cok bılıyolarsa oğlu ataymıs ordan bir Y. boylesının yuzune yuzune dıceksın
ayy nıresıne gıttın nıresınee
ahh kuzum alısamadıkkı bız hamıle oldugumuza gecen bende gorumcelerımı opecektım dur bakımm yok öle sarılıp öpüşmeler dikkat et dedi bişi olmaz sen korkma bol bol su iç su herseye deva valla
Oğlak olacaklar ya oğlakta pek tanıdıgım yoktur nasıl bısı olcekler acaba
bende gun saymaktan yoruldum valla merak edıyorum.
Bu arada kızlar bulantılar kesılıp istahı acılanlar varmııben bu moddayım
ben ikisine de alıştırayım. olmazsa bir daha ki geliste yine giderim baska dr.ye.
herkes sokta canim sorma. esim sabahtan beri kac kere aradim bilmiyorum.
saglikli olsunda canim erkekte guzel.
sorma canim oglum oglym diye sevdim karnimi kac kere. halbyki5 kiz imis.
Bende oglum diye seviyorum senin haberini aldiktan sonra sadece bebegim diye severim en azından 10 agustosa kadarben ikisine de alıştırayım. olmazsa bir daha ki geliste yine giderim baska dr.ye.
herkes sokta canim sorma. esim sabahtan beri kac kere aradim bilmiyorum.
saglikli olsunda canim erkekte guzel.
sorma canim oglum oglym diye sevdim karnimi kac kere. halbyki5 kiz imis.
Gecen carsamba doktorda 76 çıktm canım boyumda 1.60 bile yok ve aynen birkac arkadas demir ilaci istah yapar yazmısti sanirm ondan hamd olsun bulantilarmda azaldı kendimi frenlemeliym sen kullaniyor musun demir ilacısen kac kılosun kı canım ne yapalım oluyor ıste elımızde degıl demır ılacından da olabılır bak
Bende sağda hissediyorum ama bugün olan ağrım ortalarda sanrm artık göbeğe doğru cikmaya başladığı icin canımay benım de sag kasıgım :))))
Giresunun piraziz ilçesindeyim
bendede var sağlı sollu batmalar oluyor buyudugundendır ınsBugün kasıklarimda ağrı var sanırım bebisim yerini genisletiyor ve büyüyor
Asıl kilo son aylarda alınıyor kızlar bunlar bişey değil
ay bakalım ama kızlarla erkekler ayrı olar gibibenim yegenim inatci defigini yapan biri okuycam bakayim ozrllikleri neymiş
bende ömer ali istedim sonra herkes cocuga cok agır gelır dedıben de erkek olur ıse omer yekta yada omer asaf :)
sen uzak kal canım cok hassasım bu aralar zengın öpüşü yapıyorum da uzaktan uzaktanneyseki su içiyorum canım. onu nasıl yaparım ki? kimseyi öpmesem mi sence? nasıl söylesem?? uçuk kocaman inşallah mühim bir şey değildir dengemi bozdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?