2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Giresunun piraziz ilçesindeyim
ayy ne guzeldırr yesıllık falan tadını cıkar

insaAllah fazla almayiz canım ben bir dahaki kontrole en azından 1-2 kilo almis olarak gitsem öpüp basima koyucam dikkat ediyim diyorum ama istahim açıldı demir ilacindanmi bilmiyorum
ay ben hala alamadım 73,9 um cıksam cıksam 74,6 alıyorum yıne ınıyorum bebıse bısı olmz demı
Benimkide kız çıkarmış bende erkege alistirdm kendimi bana da şok olur saglikla gelsinlerde
hayırlısı be gülüm ben ondan erkek emre kız hüma düşünüyorum

Olmaz canım niye olsun kilo alma ne güzel iste bende 76lardayim en fazla 85 olsam doguma şükür derim ki o kadara çıkmasam bile iyi olur sağlıklı besleniyorsan sorun yok bence ki doktorun derdi zaten icini ferah tut
Bizim isimler belli iyi ki önceden belirlemisiz kafamiz rahat şimdi

İstanbul un sıcak nemli ve bunaltıcı havasından merhabaa kızlar

Ayrıntılı ultraayonu 21.haftada ypatırmıştık kızım da 21/24 .haftalarda yapılıyor yanlış hatırlamıyorsam

Eh sen yine de ufak bi pay birak o zaman tekrar sok olmamak icin :)
Gonlunden o sekilde gectigi icin insallah kiz olacak diyorum ben de
ben ikisine de alıştırayım. olmazsa bir daha ki geliste yine giderim baska dr.ye.
herkes sokta canim sorma. esim sabahtan beri kac kere aradim bilmiyorum.

Ayyy 1 kız 1 erkek pek güzel olmaz mıydı :)

Hayırlısiyla sağlıkla tabii ki :)
saglikli olsunda canim erkekte guzel.

Benimkide kız çıkarmış bende erkege alistirdm kendimi bana da şok olur saglikla gelsinlerde
sorma canim oglum oglym diye sevdim karnimi kac kere. halbyki5 kiz imis.

insaAllah fazla almayiz canım ben bir dahaki kontrole en azından 1-2 kilo almis olarak gitsem öpüp basima koyucam dikkat ediyim diyorum ama istahim açıldı demir ilacindanmi bilmiyorum
sen kac kılosun kı canım ne yapalım oluyor ıste elımızde degıl demır ılacından da olabılır bak

benim yegenim inatci defigini yapan biri okuycam bakayim ozrllikleri neymiş

neyseki su içiyorum canım. onu nasıl yaparım ki? kimseyi öpmesem mi sence? nasıl söylesem?? uçuk kocaman inşallah mühim bir şey değildir dengemi bozdu

canım hemen söylemeseydin belki de erkek bilemedim ki biraz beklesemiydin??

Bende oglum diye seviyorum senin haberini aldiktan sonra sadece bebegim diye severim en azından 10 agustosa kadar

sen kac kılosun kı canım ne yapalım oluyor ıste elımızde degıl demır ılacından da olabılır bak
Gecen carsamba doktorda 76 çıktm canım boyumda 1.60 bile yok ve aynen birkac arkadas demir ilaci istah yapar yazmısti sanirm ondan hamd olsun bulantilarmda azaldı kendimi frenlemeliym sen kullaniyor musun demir ilacı

ay benım de sag kasıgım :))))
Bende sağda hissediyorum ama bugün olan ağrım ortalarda sanrm artık göbeğe doğru cikmaya başladığı icin canım

Ben oğlak burcuyum kızlar cocuklugum bebekligim sakin geçmiş uysalmisim insaAllah bizimkilerde öyle olur ve bakalım belkim bebem annesiyle aynı gün doğar 14u doğum günü tahmini 20 diyor 39+1 oluyor o günü erken gelenler var ve zamanıda uyumlu dogmaya belli mi olur

Bugün kasıklarimda ağrı var sanırım bebisim yerini genisletiyor ve büyüyor
bendede var sağlı sollu batmalar oluyor buyudugundendır ıns

Asıl kilo son aylarda alınıyor kızlar bunlar bişey değil
dimee
benim yegenim inatci defigini yapan biri okuycam bakayim ozrllikleri neymiş
ay bakalım ama kızlarla erkekler ayrı olar gibi

ben de erkek olur ıse omer yekta yada omer asaf :)
bende ömer ali istedim sonra herkes cocuga cok agır gelır dedı

neyseki su içiyorum canım. onu nasıl yaparım ki? kimseyi öpmesem mi sence? nasıl söylesem?? uçuk kocaman inşallah mühim bir şey değildir dengemi bozdu
sen uzak kal canım cok hassasım bu aralar zengın öpüşü yapıyorum da uzaktan uzaktan yap yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…