2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Adet dönemlerinde de oluyormus sanırım canım ki büyük ihtimal büyüdükelri icindir

Benimde bir sonraki randevum haftaya salı yani 17+1 olucaz kısmetse :) perinatologa ne zaman gideceğiz? 20. haftada mı yoksa daha erken mi? Doktorunuz ne dedi?
Perinatolog a ben ikili testim kötü çıktığı için kadın doğumcumun önerisi ile gideceğim canım . Normalde 20. Haftadan sonra detaylı usg için gidiliyor .

Slm kızlar bende biraz ayakta kalnca veya yürüyünce felaket bel ağrısı oluyor sizdede bu haftalarda olmuşmuydu
Yada ilk doğumu sezeryan olan bayanlar bel ağrısı yaşadınızmı

Yaa bana da Alya onerip duruyolar yakında ayse fatma gibi Alya olacak hic sevmem oyle her yerde aynı isim
Bizim doktor kesin dedi de kendi doktoruma henuz gidemedim biz heyecandan arabamıza "arabada prenses var " yazısı bile aldıkkız değilse bile sen piremmsessin dedi beyim

Decavit multivitamin kullanan var mı ? Bulantıyı arttırıcı yada iştah açma gibi etkiler yapıyor mu ? Geçen hafta doktor Demir ve decavit bide kan ilacı verdi ama başlayamadım daha önce kullandığım ilaçların hepsi bulantımı arttırdığı için cesaret edemedim şurda 3 gündür kusmuyorum hafifledi bulantım birazcık kendime geliyim istiyorum bi tarafımda başla diyor etkisini merak ettim

Merhaba arkadaşlar, bende ocak annesi olacağım nasipse çok sık yazamıyorum ama takip ediyorum , bu ara çok sık baş ağrısı yaşıyorum, diş etlerim de çok şişti diş doktoruna da gideceğim bi . Demir hapı kabızlık yapan var mı? Kullanmasam diyorum bana da doktorum 12+4 de erkeğe benziyor dedi yarın tekrar gideceğim bakalım ne olacak bu sene genel olarak erkek senesi sanki ?

U UgurluKedi canım ctesi idrar kültürü göndermiştim hastaneye enfeksiyon için dedim ki onun sonucu da çıksın öyle arayayım, sonuç öğleden sonra çıktı bugün doktorum öğlene kadar çalışıyor sadece :) yarına kaldı cinsiyet işi canım bu arada idrarda üreme görülmüş antibiyotik başlatacak diye korkuyorum

Hadi bakalim buyuk gun yarin demek
Sen simdiden boolca su icmeye basla insallah antibiyotik kullanmalik seviyede degildir

Yapar canımm kabızlık malesef

Hadi bakalim buyuk gun yarin demek
Sen simdiden boolca su icmeye basla insallah antibiyotik kullanmalik seviyede degildir
İnşallah canım. Su içmeye zorluyorum kendimi ama hala 2litreyi göremedim bulantılar yüzünden gerçi bugün biraz daha iyiyim bulanmaya başlamadan bolca içmeye çalışıyorum :)

Ben 1 haftadir kullaniyorum. Bulantı yapmadı ama iştahım açıldı sanki. Bir de ben uyumadan hemen önce 1 bardak sütle içiyorum. O zman daha garanti oluyor sende öyle dene istersen canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…