2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Decavit i ben de kullanıyorum canım , sabah kahvaltıdan sonra alıyorum. Bulantı yapmadı bende, demir için de santafer kullanıyorum ,ondan mıdır bilmiyorum ama öğlenleri uyku yapıyor, iştahım da yerinde ,ilk zamanlar ben de çok kötüydüm, bulantıdan hiç bişey yiyemiyordum. İlaçlarını almaya başla bence , bebişe faydası olsun.

Slm kızlar bende biraz ayakta kalnca veya yürüyünce felaket bel ağrısı oluyor sizdede bu haftalarda olmuşmuydu
Yada ilk doğumu sezeryan olan bayanlar bel ağrısı yaşadınızmı

Merhaba canım
Aynı durumu ben yaşıyorum bel be sırt ağrısı cok oluyor biraz ayakts fazla kalınca
Özellikle misafir kabul edemiyorum artık ciddi bir şekilde yatağa düsürüyor bel ve sort ağrısı
İlk hamileliğimde de aynısını yaşamıştım
Bu da aynı
Herkes farklı yaşıyor kiminin beli ağrıyor kimi kabuzlık cekiyor kimi bulantı
Allah sağlıklı bir şekilde bitirmemizi nasip etsin

17 haftalık olmamıza rağmen bizimde cinsiyet tam belli değil pazartesi gideceğim doktora
Bazı dr lar cidden anlamıyor bu cinsiyet işini ya hep bi bahane üretiyorlar yok kordon yok bağdaş kurmuş
Halbuki isteseler uğrassalar biraz rahatca görebilecekler

Bende de hiç bulantı olmadı cnm ama dediğin gibi sırt ve bel ağrısı kabısum sen 17.haftadasın umarım o kadar sürmez ne ev işi yapıyorum ne başka birşey

Bende de hiç bulantı olmadı cnm ama dediğin gibi sırt ve bel ağrısı kabısum sen 17.haftadasın umarım o kadar sürmez ne ev işi yapıyorum ne başka birşey

Benimde hiç bulanmadı canım aynıyız seninle demekki :))
Malesef canım doğuma kadar sürüyor bu sıkıntı bol bol yoğurt peynir tüketmemiz gerekiyormuş

Sabah gynı ferro aksam decavit alıyorum mide bulantısı yapmadı kabızlıkts yapmadı bende
Ama decavit iştahı açıyor diye dıydum canım

Peynir yoğurt hiç aram yok ama faydası varsa tüketirim tabi
Cinsiyetiinniz belli oldumu

Kemiklerin güçlenmesi için şartmış cnm
Bizim için yani
İkili testte erkeğe benzetti
Geçen günde çok rahatsızlandim baska bir dr a girtim anlayamadı cinsiyetini
Bu pazartesi günü gideceğim kendi doktoruma öğrenirim inş

Hayırlı sağlıklı olsında cnm hepsi evlat benim bir kızım var bunda ne olacak bakalım

Hayırlı sağlıklı olsında cnm hepsi evlat benim bir kızım var bunda ne olacak bakalım

Hayırlısı olsun canım sende ağıstos ayı içinde öğrenirsin
Evet sezeryanda on gün öncesinden alıyorlar genelde
Benimde sezeryan aralık sonu gibi doğar ocak olacağını sanmıyorum

Marka model ne canim. Aslinda bu tarz seyleri indirimdeyken almak cok mantikli geliyo bana. Bir de parca parca alinca nispeten iyi olur maddi acidan diye dusunuyorum.

Bence de mantıklı ama her doktora gittiğimizde düşük tehlikesinden bahsediyor valla heves meves kalmadı pek.. Alırız sonra Allah korusun bişey olur eşyayı o görünce hep yikiliriz diyoruz. .

kızlar park yatak bende istiyorum ben bunu begendim 70x120 ölçüsü 60 lik da varda genis olsun uzun sure yatain istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…