Decavit multivitamin kullanan var mı ? Bulantıyı arttırıcı yada iştah açma gibi etkiler yapıyor mu ? Geçen hafta doktor Demir ve decavit bide kan ilacı verdi ama başlayamadım daha önce kullandığım ilaçların hepsi bulantımı arttırdığı için cesaret edemedim şurda 3 gündür kusmuyorum hafifledi bulantım birazcık kendime geliyim istiyorum bi tarafımda başla diyor etkisini merak ettim
Decavit i ben de kullanıyorum canım , sabah kahvaltıdan sonra alıyorum. Bulantı yapmadı bende, demir için de santafer kullanıyorum ,ondan mıdır bilmiyorum ama öğlenleri uyku yapıyor, iştahım da yerinde ,ilk zamanlar ben de çok kötüydüm, bulantıdan hiç bişey yiyemiyordum. İlaçlarını almaya başla bence , bebişe faydası olsun.
Ben 1 haftadir kullaniyorum. Bulantı yapmadı ama iştahım açıldı sanki. Bir de ben uyumadan hemen önce 1 bardak sütle içiyorum. O zman daha garanti oluyor sende öyle dene istersen canm
Slm kızlar bende biraz ayakta kalnca veya yürüyünce felaket bel ağrısı oluyor sizdede bu haftalarda olmuşmuydu
Yada ilk doğumu sezeryan olan bayanlar bel ağrısı yaşadınızmı
Merhaba canım
Aynı durumu ben yaşıyorum bel be sırt ağrısı cok oluyor biraz ayakts fazla kalınca
Özellikle misafir kabul edemiyorum artık ciddi bir şekilde yatağa düsürüyor bel ve sort ağrısı
İlk hamileliğimde de aynısını yaşamıştım
Bu da aynı
Herkes farklı yaşıyor kiminin beli ağrıyor kimi kabuzlık cekiyor kimi bulantı
Allah sağlıklı bir şekilde bitirmemizi nasip etsin
17 haftalık olmamıza rağmen bizimde cinsiyet tam belli değil pazartesi gideceğim doktora
Bazı dr lar cidden anlamıyor bu cinsiyet işini ya hep bi bahane üretiyorlar yok kordon yok bağdaş kurmuş
Halbuki isteseler uğrassalar biraz rahatca görebilecekler
Merhaba canım
Aynı durumu ben yaşıyorum bel be sırt ağrısı cok oluyor biraz ayakts fazla kalınca
Özellikle misafir kabul edemiyorum artık ciddi bir şekilde yatağa düsürüyor bel ve sort ağrısı
İlk hamileliğimde de aynısını yaşamıştım
Bu da aynı
Herkes farklı yaşıyor kiminin beli ağrıyor kimi kabuzlık cekiyor kimi bulantı
Allah sağlıklı bir şekilde bitirmemizi nasip etsin
Bende de hiç bulantı olmadı cnm ama dediğin gibi sırt ve bel ağrısı kabısum sen 17.haftadasın umarım o kadar sürmez ne ev işi yapıyorum ne başka birşey
Bende de hiç bulantı olmadı cnm ama dediğin gibi sırt ve bel ağrısı kabısum sen 17.haftadasın umarım o kadar sürmez ne ev işi yapıyorum ne başka birşey
Decavit multivitamin kullanan var mı ? Bulantıyı arttırıcı yada iştah açma gibi etkiler yapıyor mu ? Geçen hafta doktor Demir ve decavit bide kan ilacı verdi ama başlayamadım daha önce kullandığım ilaçların hepsi bulantımı arttırdığı için cesaret edemedim şurda 3 gündür kusmuyorum hafifledi bulantım birazcık kendime geliyim istiyorum bi tarafımda başla diyor etkisini merak ettim
Kemiklerin güçlenmesi için şartmış cnm
Bizim için yani
İkili testte erkeğe benzetti
Geçen günde çok rahatsızlandim baska bir dr a girtim anlayamadı cinsiyetini
Bu pazartesi günü gideceğim kendi doktoruma öğrenirim inş
Kemiklerin güçlenmesi için şartmış cnm
Bizim için yani
İkili testte erkeğe benzetti
Geçen günde çok rahatsızlandim baska bir dr a girtim anlayamadı cinsiyetini
Bu pazartesi günü gideceğim kendi doktoruma öğrenirim inş
Marka model ne canim. Aslinda bu tarz seyleri indirimdeyken almak cok mantikli geliyo bana. Bir de parca parca alinca nispeten iyi olur maddi acidan diye dusunuyorum.
Hayırlısı olsun canım sende ağıstos ayı içinde öğrenirsin
Evet sezeryanda on gün öncesinden alıyorlar genelde
Benimde sezeryan aralık sonu gibi doğar ocak olacağını sanmıyorum
Marka model ne canim. Aslinda bu tarz seyleri indirimdeyken almak cok mantikli geliyo bana. Bir de parca parca alinca nispeten iyi olur maddi acidan diye dusunuyorum.
Bence de mantıklı ama her doktora gittiğimizde düşük tehlikesinden bahsediyor valla heves meves kalmadı pek.. Alırız sonra Allah korusun bişey olur eşyayı o görünce hep yikiliriz diyoruz. .