2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Bende sahildeyim canim aksam buz oluyor valla yorganla yatiyoruz biz :) ankara ve kusadasindan sonra bana serin gelmis olabilir...

kaç senedir buranın serin havasina alıştık sanırım sıcağa dayanamiyoruz asıl serinlik yaylalarda şimdi..
ikili testini yaptirdin mi burada mi düşünüyorsun

Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı Günler hayırlı mutlu huzurlu canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu bol bol güzel haberli bol bol neşeli mükemmelötesi bir Gün geçirmeniz dileğiyle Günaydın Günaydın size

Marka model ne canim. Aslinda bu tarz seyleri indirimdeyken almak cok mantikli geliyo bana. Bir de parca parca alinca nispeten iyi olur maddi acidan diye dusunuyorum.

Aaa görmedim ben onu
Çok uygunmuş
800 tl idi bi tane beğendim ama asla bi park beşiğe 800 lira vermem

Bence de mantıklı ama her doktora gittiğimizde düşük tehlikesinden bahsediyor valla heves meves kalmadı pek.. Alırız sonra Allah korusun bişey olur eşyayı o görünce hep yikiliriz diyoruz. .

kızlar park yatak bende istiyorum Eki Görüntüle 2025999 ben bunu begendim 70x120 ölçüsü 60 lik da varda genis olsun uzun sure yatain istiyorum

Pardon kızlar e bebek değilmiş başka bir yerde 60 a 120

25 kiloya kadar taşıyorMuş baby force markası

kızlar park yatak bende istiyorum Eki Görüntüle 2025999 ben bunu begendim 70x120 ölçüsü 60 lik da varda genis olsun uzun sure yatain istiyorum

Canım. Bu ürün ile benim paylaştığım ürün arasında farklar söyle

1. Bu ürün 10 cm daha geniş

2.bu ürün 15 kiloya kadar taşıyor diğer ürün 25

3. Tabii bi de marka fiyat kalite vardı vardır kesin :)

Kızlar siteyi yazmayi untmusum

Ankaralı arkadaşlar bilir. civil mağazası var bayaa bayaa buyuk ne ararsan var

Onun internet sitesinden bu ürün :)

yok kuzum ben bıde alerjı oldum ya bısey veremedı suan on bes gun bısey kullanmadan tahlıle gıtmem lazım neye alerjım var dıye folık ıcecektım bı hafta daha mesela onu bıle bırak dedı

Kızlar siteyi yazmayi untmusum

Ankaralı arkadaşlar bilir. civil mağazası var bayaa bayaa buyuk ne ararsan var

Onun internet sitesinden bu ürün :)
civil ın urunlerı guvenılır mı kuzum katkı boya vs var mı hıc bebek urunlerı bılmıyoruz ya ınsan nerden ne alacagını da bılmıyor :)

insaAllah fazla almayiz canım ben bir dahaki kontrole en azından 1-2 kilo almis olarak gitsem öpüp basima koyucam dikkat ediyim diyorum ama istahim açıldı demir ilacindanmi bilmiyorum
artık normal kuzum ayda 2 3 kılo almak su aydan sonra ozellıkle kasma kendını de cok mecbur bebek buyuyor bızde buyucez

civil ın urunlerı guvenılır mı kuzum katkı boya vs var mı hıc bebek urunlerı bılmıyoruz ya ınsan nerden ne alacagını da bılmıyor :)

Nette arastirdim bayaa ovmusler canım alanlar çok memnun fiyatlar uygun olunca millet de emin olamamis ama sonra begenmisler :)

Kızlar aklımda iki isim var ama karar veremdim sizin fikrinize ihtiyacım var iklima hz.Adem A.s mın ilk doğan kız çocuğuymuş dünyaya gelen en güzel 3 kadından biri olarak geçiyor ama sadece israil kaynaklarında var emin olamadım anlamından 2.isimde Meva Kuran. Da geçen 7 cennetten biri iyiylik yapanların gireceği yeşil taşlardan yapılmış cennet demek

Bence de mantıklı ama her doktora gittiğimizde düşük tehlikesinden bahsediyor valla heves meves kalmadı pek.. Alırız sonra Allah korusun bişey olur eşyayı o görünce hep yikiliriz diyoruz. .
Dogru soyluyorsun canim benim ama olacak olan her turlu oluyor.
Allah korusun dogumundan bi hafta oncesinde de kayip yasayan var.
Allah kimseye yasatmasin da saglikla kucaklarimiza aldirsin bebislerimizi.
Ben hep kotu dusunmekten yoruldum biraz da keyfini cikarmaya calisicam

Bu isimleri hic duymadim canim.
Bana duyulmayan isimlerle cocuk ilerde zorluk ceker gibime geliyor.
Herkese ismini 2. ya da 3. kez tekrarlamak zorunda kalacak.
Ama ne isim secersen sec hayirli olsun simdiden anlamlari guzelmis

günaydın, hangi ürünü paylaştınız acaba geriye dönük göremedim tekrar modeli paylaşabilir misiniz,

Haklısın canım neler var.. ben de yoruldum ama bakalım haftaya kontrolde yine düşük tehlikesinden bahsedecek mi? Ikili ve torch sonuçları da çıkacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…