2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Doktorlarin suçu biz masumuz annesi kusmezler
di mi en masum biziz su an.

Bende korkuyorum gidince kız der dıye bizde alıstık aynen
ya aslinda biz kiz istiyorduk erkek deyince uzulmedik ama burukluk olmuştu. rabbim saglikli bir sekilde kucagimiza aldigimiz gunleri de gosterir insallah.

Slm kızlar bende biraz ayakta kalnca veya yürüyünce felaket bel ağrısı oluyor sizdede bu haftalarda olmuşmuydu
Yada ilk doğumu sezeryan olan bayanlar bel ağrısı yaşadınızmı
iki uc gundur benimde kalcamdaa agrim var. kalsiyumu cekiyo bizim bebeler herhalde.

gecmis olsun canim. suyu bol iç. ve bugunde guzel haberlerle gel.

bazen inatci oluyolar canim bebeler. 20. haftaya kadar gostermeyeni bilirim ben.

Kızlar bende şubat annesiyim fakat sezaryan olacagım için büyük ihtimal ocak annesi olacagım
hosgeldin canim.

doktorumuz kıza benzıyor dedı ama ne bıleyım net dgeıl dıye ben kızım olacak dıyemıyorum :) haftaya gıdecegız canım nasıpse
hayirli olsun canim. yine de guvenme. bana da %80erkek denildi. dunki kontrolde kiz dedi dr.

Gunaydin herkese bayanlar.Basimun agrisindan duramiyorum. Dun gece oglum sabaha kadar uyutmadi.

Gunaydin herkese bayanlar.Basimun agrisindan duramiyorum. Dun gece oglum sabaha kadar uyutmadi.

Geçmiş olsn cnm hayrola bi rahatsızlığı fln mı oldu geceleyin
Gece uykudunu alöayınca insan gerçekten de sersem gibi oluyor
Bende sıcaktan uyuyamadım cok bunalıyorum istanbul un havasından yaz bitse biran önce!!!

Günaydın annisler
Dün tiroid için kan vermistim sonuc çıkmış ama kafam o kadar karıştı ki anlatamam bana yeterli degil bebege tsh dedi Allah korusun zeka geriligi bile yapar vs dedi yukseltmek icin ilac verdi ama düşmüş dünki sonuca göre 2.48ken yeterli degil lafını duydum demin baktım 0.7 çıkmış yarın endokrinolojiye gidicem sonucu göstermeye zaten bunu diyende ordaki doktor bilen biri beni aydinlatabilir mi saçmalık bu ilac mi yanlis düşmesi icin olan mı diyicem yok yani sanmam tam bilgimde olmaynca nettende arastirip iyice kafam karismadan size sorayım dedim

Ben 13. Haftadan beri Decavit kullanıyorum. bende bulantı yapmıyor ama sağlam yediğin öğünde alırsan hiç bulantı yapmıyor. Ben akşamları alıyordum ilk başlarda sonra kuzenimin tavsiyesi ile sabah almaya başladım sanki sabah daha iyi oluyor. Bende normal yediğim kadar yiyorum iştahımı açmadı. 13. Haftadan beri aynı kilomdayım. Ondan öncesinde 2 hafta 1 kg alıyordum sanırım Folit asit yüzündendi. şimdi çok iyi oldu. Aç veya az yediğin zaman içtiğinde bulantı yapıyor aklında bulunsun.

Troitin çok düşmüş cnm o sende asırı kilo da yapar
Bebekte de sıkıntı söyle oluyor öğrenmede geçlikler oluşuyor diğer bebeklere göre geç kavrıyorlar
Kesinlikle bunun bölümleri oluyor oraya gidip doğru tedavini görmelisin
Bazen troit olmayan kişilerde hamilelikte bile çıkıyormuş
Sonuçta tedavisi olmayan bişeh değil ilaclarla düzene sokarlar onu

doktorumuz kıza benzıyor dedı ama ne bıleyım net dgeıl dıye ben kızım olacak dıyemıyorum :) haftaya gıdecegız canım nasıpse
Sağlıklı olsunlar da canım benimde tahminde bulundu ama net olmadığı icin bende birsey diyemiyorum 10unu beklicem mecbur

yok kuzum ben bıde alerjı oldum ya bısey veremedı suan on bes gun bısey kullanmadan tahlıle gıtmem lazım neye alerjım var dıye folık ıcecektım bı hafta daha mesela onu bıle bırak dedı
insaAllah en kısa zamanda normale dönersin cogu gecms sanırım bir daha tekrarlamasin dikkat et kendine

artık normal kuzum ayda 2 3 kılo almak su aydan sonra ozellıkle kasma kendını de cok mecbur bebek buyuyor bızde buyucez
Dikkat edebildiğm kadar edicem gerisi nasip ne kadar alirsam artık canım sagligimiz yerinde olsun napalım

Düşük dedi bunlari söyledi yükselmesi lazım diye ilac verdi ama daha da düşmüş canım anlam veremedim yarin gidip ogrenicem bakalım neden böyleymis insaAllah sorun çıkmaz

Tsh yi ilk 3 ayda 2 nin altinda tutmaya calisiyorlar canim. Sanirim verdigi ilac biraz fazla gelmis miktarını azaltir diye düşünüyorum. Hangi ilaci kullaniyordun ve kaclik aliyorsun

Tsh yi ilk 3 ayda 2 nin altinda tutmaya calisiyorlar canim. Sanirim verdigi ilac biraz fazla gelmis miktarını azaltir diye düşünüyorum. Hangi ilaci kullaniyordun ve kaclik aliyorsun
Bana neden düşük diyip korkuttu o zaman canım ya düşük dediği 2.48ti yok yukselmezse şöyle olur böyle olur falan anlamadim ki
Levotiron 25mg günde bir tane içiyorum canım

Bana neden düşük diyip korkuttu o zaman canım ya düşük dediği 2.48ti yok yukselmezse şöyle olur böyle olur falan anlamadim ki
Yani düşükten kastı tiroit bezi az calistiginda tsh yükseliyor bu da tiroit hormonun yetersiz oldugunu gösteriyor. Dr un ne der bilmem ama bence artik kullanmana gerek yok. Ilk 3 aydan sonra tsh 3 e kadar normal kabul ediliyor diye biliyorum seninki su an cok dusmus ya ilacini azaltir yada keser canim endiselenmene gerek yok

Bak işte canım görüyor musun bana bu şekilde bilgi vermedi ki ben mi doktorum nerden bilicem dimi ama aciklamasi lazım mantik olarak düşük diyince ben saniyorum ki yukselicek o sayı neyse sagol canim ya cok tesekkur ederim gerçekten icime su serptin

Rica ederim canim yaklasik on yildir levotiron kullanicisi olunca konu ilgimi cekti:) ben de gecen tok karna yaptirmistim 3.5 cikti tsh nasil icime dert oldu. Bi kac gun sonra ac karna yaptirdim 1.83 çıktı da rahatladım

Rica ederim canim yaklasik on yildir levotiron kullanicisi olunca konu ilgimi cekti:) ben de gecen tok karna yaptirmistim 3.5 cikti tsh nasil icime dert oldu. Bi kac gun sonra ac karna yaptirdim 1.83 çıktı da rahatladım
Allah sifa versin canım benimde dün toktum kan verdigimde acla tok bu kadar farkediyormuymus bunu da öğrenmiş oldum o zaman benimki -lere iner sanırım aç versem hamilelikte insan ayrıca bir evhamli oluyor galiba

Allah sifa versin canım benimde dün toktum kan verdigimde acla tok bu kadar farkediyormuymus bunu da öğrenmiş oldum o zaman benimki -lere iner sanırım aç versem hamilelikte insan ayrıca bir evhamli oluyor galiba
Evet kesinlikle oyle oluyor normalde yukseldiginde hic takilmam ama simdi bi tedirginlik var. Tiroit icin ac karna verdiginde daha dogru sonuc veriyor. Bi dahakine dikkat edersin artik

benim ilk tsh sonucum 3,4 tü, doktorum ilaç vermedi.
ikili test için başka doktora gidince tsh başta yüksekmiş, bir bakalım dedi
ilaçsız kendi kendıne 2,6 çıktı
2,5 sınır demişti ama senınki yüksek de değilmiş ki
sen en iyisi endokrinoloji uzmanına görün bence

Evet kesinlikle oyle oluyor normalde yukseldiginde hic takilmam ama simdi bi tedirginlik var. Tiroit icin ac karna verdiginde daha dogru sonuc veriyor. Bi dahakine dikkat edersin artik
Aynen canım bir dahakine öyle yaparım bana demedi de ac olman lazim falan diye kendi kendine doktoru olmak burda devreye giriyor galiba neyse buna şükür Allah beterinden korusun sağlıkla kucağımiza alalim canım

Yarın gidicem canım bana ilac verdi kullandim nerdeyse 1 ay istenilen noktaya gelmism sanırım arkadaş sagolsun beni baya aydinlatti korkmustm sorunmu var diye buna şükür herseye dikkat etmemiz gerekiyor mecbur iki canlı olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…