2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

iyi fikir inşallah becerebilirim. öyle korktumki kendi annemi bile öpesim yok. kv yi görümceyi ay kimseyi öpmek istemiyorum kimseyi dudağım da kocaman balon gibi uçuk ya

hayirlisi canim.kiz da olsa erkek de olsa ikisine de alistilar artik. ama en başından beri ben kiz hissettim. erkek deyince bir tuhaf olmuatum dr.

ben erkek hissettim ama kız istedim bakalım çok meraktayım günler geçmek bilmiyor. bence doktorlar kesin görüp fotoğraflamadan söylememeli böyle resmen duygularımızla oynanıyor

ay evet sen prensessin

ben Alyayı kendim beğenmiştim ama soğudum. kızsa diye başka isim bakıcam. isimlerin öz türkçe olmasına karar verdik zaten. başka milletler hiç türk ismi koymuyor biz niye koyuyoruz dedim eşime. türkçü damarım tuttu kararımız kesin artık

Az önce e bebek mağazasına gittim çok güzel bebek arabaları vardi ya ama asırı pahalı
Bebek doğduktan sonra ihtiyaca göre alacağım

bende arabayla kafayı bozdum. uygun fiyatlı düzgün bir şey bulamadım gitti ya

Kızlar kültür sonucum çıkmış yoğun enfeksiyon var sadece su içerek geçiremeyiz dedi piyoleseptyl verdi bu ilacı kullanan var mı daha önce? Cinsiyeti sormadım daha doğrusu size orijinal rapor gelmiş mi diye sordum o da baktı evet gelmiş hiçbir sorun yok dedi e zaten geçen sormuştum söylemek istese söylerdi diye düşündüm bide eşim"neler atlattık şu aşamada bunu sormaya ne gerek var" deyince tekrar sormak istemedim amaaan iki üç hafta daha beklerim ne yapayım :)) hani içten içe merak var da annem bi yandan eşim bi yandan sorma sorma deyince uydum onlara

Kızlar siteyi yazmayi untmusum

Ankaralı arkadaşlar bilir. civil mağazası var bayaa bayaa buyuk ne ararsan var

Onun internet sitesinden bu ürün :)
Ben de ilk hamileligimde Ankara'daydim. Bebis ile ilgili gereksinimlerin cogunu Ozel Can bebeden almistik. Hem bircok cesidi bir arada gormek mumkundu hem de indirim de yapiyorlardi. Tabii suan ne durumdadir bilmiyorum aradan 5 yil gecti park yatagim kraftin bir modeliydi. Oglum hareketli bir cocuk olmasina ragmen 2 yasina kadar sapasaglam kullandik. Simdi ikinci bebis icin de zamani geldiginde ayni yatagi kuracagiz insallah.

Ben kullanmıştım o ilacı. Hamilelikte kullanıla biliyor. Inşallah hemen etki eder de kurtulursun enfeksiyonundan. gerçekten çok zor

kızlar sıcaktan bayılmakta uzere olan ama yıkılmadan ıs yerınde ıs yetıstıren hilal den merhaba :) sımdı ben bıraz ozel bı soru soracagım bu akıntılar ıcın gunluk ped kulanıyor musunuz normal de ben kullanırdım hatta kokulu alırdım ama sımdı zararı olurmu bılemedıgım ıcın pecete kullanıyorum :)

Ben kullanmıştım o ilacı. Hamilelikte kullanıla biliyor. Inşallah hemen etki eder de kurtulursun enfeksiyonundan. gerçekten çok zor
Çok teşekkür ederim canım inşallah bir an önce geçer. Kullanmasam dedim doktora, o da kullanmamanın zararı daha çok olur iye su kesesinin bile açılmasına sebep olabiliyor tedavi edilmezse dedi inşallah ilaç bitiminde geçmiş olur.

Günlük pede doktorların çoğu karşı çıkıyor kağıt havlu, peçete en temizi canım :)

Rica ederim canim yaklasik on yildir levotiron kullanicisi olunca konu ilgimi cekti:) ben de gecen tok karna yaptirmistim 3.5 cikti tsh nasil icime dert oldu. Bi kac gun sonra ac karna yaptirdim 1.83 çıktı da rahatladım
Tsh ı aç ya da tok vermek farkediyor mu? Ben tok karnına verdim bugün daha önce de hiç dikkat etmedim aç ya da tok olmasına dr da bir sey demedi

kaç senedir buranın serin havasina alıştık sanırım sıcağa dayanamiyoruz asıl serinlik yaylalarda şimdi..
ikili testini yaptirdin mi burada mi düşünüyorsun
Benim takipli doktorum ankarada amnio sentezi bekliyorum canim ikili yapilmadi bana sadece burun kemigi ve ense pilisi olculdu ayin 15inde ankaraya geciyorum amnio icin

Ben cocuklara cok agir isimler verilmemesi gerektigini dusunuyorum daha sade isimli cocuklar daha mutlular bana gore bazen agir geliyor isimler

Ben 10 gün kullandım canım piyeloseptyl i merak etme bir şey olmadı . Hatta sonra yine enfeksiyon çıktı cec kullandım . Bu konuları artık doktora bırakmaya karar verdim . İlk başlarda çok araştırdım , dert ettim ya bir şey olursa diye ama artık ihtiyaç var ki verdiler diyorum .

Bende de akıntı arttı sürekli çamaşır degistiriyorum günlük ped var ama rahat edemiyorum sürekli degistirmek gerek denemem lazım bir gün boyunca

Haklısın canım ben de artık zararı olacağını bile bile vermezdi diyorum. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin.

Slm kızlar bende biraz ayakta kalnca veya yürüyünce felaket bel ağrısı oluyor sizdede bu haftalarda olmuşmuydu
Yada ilk doğumu sezeryan olan bayanlar bel ağrısı yaşadınızmı

Olur gurbetçim yoruldukça ozellikle bel sirt kasık agısı

İyi akşamlar kızlar bir haftalık bebek arabası araştırmamın sonuna doğru gelmiş bulunuyorum, öncelikle hangi tip bebek arabası almam gerektiğini belirledim,
evet travel set denen tip araba almaya karar verdik, piyasada çok araba var forumlarda ve satış sitelerinde yorumlara göre ve bütçem e göre (bütçem max 1.000-TL) 3 adet arabaya kadar indirdim, sizinle şimdi düşündüğüm arabaları paylaşacağım birbirimizle fikir alışverişi yaparsak (bu tarz arabayı almak isteyenler buraya) en doğru kararı verebiliriz, ben buraya paylaşayım ki birlikte araştıralım istedim, kıstaslarımız neler sağlamlığı, kıvraklığı, içerdiği maddeler, çıkrılabilir yıkanabilir olması, hafif olması, işlevli olması, güvenilir olaması vb...

1. WELLGRO 2017 GOLDEN HORN :

http://urun.n11.com/travel-sistem-b...ravel-seyahat-sistem-bebek-arabasi-P159796637

https://www.e-minico.com/wellgroq3travelsistembebekarabasi2017sezon-gold-u-44363.html

2. NORFOLK BABY VOYAGE :

https://www.e-minico.com/wellgroq3travelsistembebekarabasi2017sezon-gold-u-44363.html

http://urun.gittigidiyor.com/bebek-...vel-sistem-bebek-arabasi-46246tewt2-290287832

3. LORELLİ S-500 :

http://urun.n11.com/travel-sistem-b...stem-bebek-arabasi-ana-kucagi-puset-P15829252

Canım öncelikle inşallah hayirlisiyla gonlunuzdekini alırsınız

Eger kafanızı karıştırmaz ise

Avrupanın en hafif travel sistem ödülünü almış 1000 liranın altında çift yönlü bir ürün daha tavsiye etsem..hala araştırma aşamasındayim ben de. Senin ürünler güzel ama 10 kilo üzerini direk eliyorum ben ne kadar güzel ya da ucuz olursa olsun.

Wèi b 1011

http://urun.gittigidiyor.com/bebek-...earch*PLA*634605106*44070311169*189629098980*{type}*293309205*pla-304970700567&gclid=Cj0KCQjw--DLBRCNARIsAFIwR24HP96o3-2xrh576VBe7aDwHyNMp1slFRVJ--TImIXE_lbKb6Yh2DoaAr4XEALw_wcB&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…