bendede var sağlı sollu batmalar oluyor buyudugundendır ıns
dimee
ay bakalım ama kızlarla erkekler ayrı olar gibi
bende ömer ali istedim sonra herkes cocuga cok agır gelır dedı
sen uzak kal canım cok hassasım bu aralar zengın öpüşü yapıyorum da uzaktan uzaktanyap yeter
hayirlisi canim.kiz da olsa erkek de olsa ikisine de alistilar artik. ama en başından beri ben kiz hissettim. erkek deyince bir tuhaf olmuatum dr.
Yaa bana da Alya onerip duruyolar yakında ayse fatma gibi Alya olacak hic sevmem oyle her yerde aynı isim
Bizim doktor kesin dedi de kendi doktoruma henuz gidemedim biz heyecandan arabamıza "arabada prenses var " yazısı bile aldıkkız değilse bile sen piremmsessin dedi beyim
Az önce e bebek mağazasına gittim çok güzel bebek arabaları vardi ya ama asırı pahalı
Bebek doğduktan sonra ihtiyaca göre alacağım
Ben de ilk hamileligimde Ankara'daydim. Bebis ile ilgili gereksinimlerin cogunu Ozel Can bebeden almistik. Hem bircok cesidi bir arada gormek mumkundu hem de indirim de yapiyorlardi. Tabii suan ne durumdadir bilmiyorum aradan 5 yil gectiKızlar siteyi yazmayi untmusum
Ankaralı arkadaşlar bilir. civil mağazası var bayaa bayaa buyuk ne ararsan var
Onun internet sitesinden bu ürün :)
Ben kullanmıştım o ilacı. Hamilelikte kullanıla biliyor. Inşallah hemen etki eder de kurtulursun enfeksiyonundan. gerçekten çok zorKızlar kültür sonucum çıkmış yoğun enfeksiyon var sadece su içerek geçiremeyiz dedi piyoleseptyl verdi bu ilacı kullanan var mı daha önce? Cinsiyeti sormadım daha doğrusu size orijinal rapor gelmiş mi diye sordum o da baktı evet gelmiş hiçbir sorun yok dedi e zaten geçen sormuştum söylemek istese söylerdi diye düşündüm bide eşim"neler atlattık şu aşamada bunu sormaya ne gerek var" deyince tekrar sormak istemedim amaaan iki üç hafta daha beklerim ne yapayım :)) hani içten içe merak var da annem bi yandan eşim bi yandan sorma sorma deyince uydum onlara
Çok teşekkür ederim canım inşallah bir an önce geçer. Kullanmasam dedim doktora, o da kullanmamanın zararı daha çok olur iye su kesesinin bile açılmasına sebep olabiliyor tedavi edilmezse dedi inşallah ilaç bitiminde geçmiş olur.Ben kullanmıştım o ilacı. Hamilelikte kullanıla biliyor. Inşallah hemen etki eder de kurtulursun enfeksiyonundan. gerçekten çok zor
Günlük pede doktorların çoğu karşı çıkıyor kağıt havlu, peçete en temizi canım :)kızlar sıcaktan bayılmakta uzere olan ama yıkılmadan ıs yerınde ıs yetıstıren hilal den merhaba :) sımdı ben bıraz ozel bı soru soracagım bu akıntılar ıcın gunluk ped kulanıyor musunuz normal de ben kullanırdım hatta kokulu alırdım ama sımdı zararı olurmu bılemedıgım ıcın pecete kullanıyorum :)
bende oyle dusundum valla :)Günlük pede doktorların çoğu karşı çıkıyor kağıt havlu, peçete en temizi canım :)
bende oyle dusundum valla :)
Tsh ı aç ya da tok vermek farkediyor mu? Ben tok karnına verdim bugün daha önce de hiç dikkat etmedim aç ya da tok olmasına dr da bir sey demediRica ederim canim yaklasik on yildir levotiron kullanicisi olunca konu ilgimi cekti:) ben de gecen tok karna yaptirmistim 3.5 cikti tsh nasil icime dert oldu. Bi kac gun sonra ac karna yaptirdim 1.83 çıktı da rahatladım
Benim takipli doktorum ankarada amnio sentezi bekliyorum canim ikili yapilmadi bana sadece burun kemigi ve ense pilisi olculdu ayin 15inde ankaraya geciyorum amnio icinkaç senedir buranın serin havasina alıştık sanırım sıcağa dayanamiyoruz asıl serinlik yaylalarda şimdi..
ikili testini yaptirdin mi burada mi düşünüyorsun
Ben cocuklara cok agir isimler verilmemesi gerektigini dusunuyorum daha sade isimli cocuklar daha mutlular bana gore bazen agir geliyor isimlerDogru soyluyorsun canim benim ama olacak olan her turlu oluyor.
Allah korusun dogumundan bi hafta oncesinde de kayip yasayan var.
Allah kimseye yasatmasin da saglikla kucaklarimiza aldirsin bebislerimizi.
Ben hep kotu dusunmekten yoruldum biraz da keyfini cikarmaya calisicam
Benim takipli doktorum ankarada amnio sentezi bekliyorum canim ikili yapilmadi bana sadece burun kemigi ve ense pilisi olculdu ayin 15inde ankaraya geciyorum amnio icin
Ben 10 gün kullandım canım piyeloseptyl i merak etme bir şey olmadı . Hatta sonra yine enfeksiyon çıktı cec kullandım . Bu konuları artık doktora bırakmaya karar verdim . İlk başlarda çok araştırdım , dert ettim ya bir şey olursa diye ama artık ihtiyaç var ki verdiler diyorum .Kızlar kültür sonucum çıkmış yoğun enfeksiyon var sadece su içerek geçiremeyiz dedi piyoleseptyl verdi bu ilacı kullanan var mı daha önce? Cinsiyeti sormadım daha doğrusu size orijinal rapor gelmiş mi diye sordum o da baktı evet gelmiş hiçbir sorun yok dedi e zaten geçen sormuştum söylemek istese söylerdi diye düşündüm bide eşim"neler atlattık şu aşamada bunu sormaya ne gerek var" deyince tekrar sormak istemedim amaaan iki üç hafta daha beklerim ne yapayım :)) hani içten içe merak var da annem bi yandan eşim bi yandan sorma sorma deyince uydum onlara
Haklısın canım ben de artık zararı olacağını bile bile vermezdi diyorum. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin.Ben 10 gün kullandım canım piyeloseptyl i merak etme bir şey olmadı . Hatta sonra yine enfeksiyon çıktı cec kullandım . Bu konuları artık doktora bırakmaya karar verdim . İlk başlarda çok araştırdım , dert ettim ya bir şey olursa diye ama artık ihtiyaç var ki verdiler diyorum .
Slm kızlar bende biraz ayakta kalnca veya yürüyünce felaket bel ağrısı oluyor sizdede bu haftalarda olmuşmuydu
Yada ilk doğumu sezeryan olan bayanlar bel ağrısı yaşadınızmı
Sağol cnm benim bugün daha iyiyim dün adet günümdü belki oyüzden okadar ağrı çektimOlur gurbetçim yoruldukça ozellikle bel sirt kasık agısı
İyi akşamlar kızlar bir haftalık bebek arabası araştırmamın sonuna doğru gelmiş bulunuyorum, öncelikle hangi tip bebek arabası almam gerektiğini belirledim,
evet travel set denen tip araba almaya karar verdik, piyasada çok araba var forumlarda ve satış sitelerinde yorumlara göre ve bütçem e göre (bütçem max 1.000-TL) 3 adet arabaya kadar indirdim, sizinle şimdi düşündüğüm arabaları paylaşacağım birbirimizle fikir alışverişi yaparsak (bu tarz arabayı almak isteyenler buraya) en doğru kararı verebiliriz, ben buraya paylaşayım ki birlikte araştıralım istedim, kıstaslarımız neler sağlamlığı, kıvraklığı, içerdiği maddeler, çıkrılabilir yıkanabilir olması, hafif olması, işlevli olması, güvenilir olaması vb...
1. WELLGRO 2017 GOLDEN HORN :
http://urun.n11.com/travel-sistem-b...ravel-seyahat-sistem-bebek-arabasi-P159796637
https://www.e-minico.com/wellgroq3travelsistembebekarabasi2017sezon-gold-u-44363.html
2. NORFOLK BABY VOYAGE :
https://www.e-minico.com/wellgroq3travelsistembebekarabasi2017sezon-gold-u-44363.html
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-...vel-sistem-bebek-arabasi-46246tewt2-290287832
3. LORELLİ S-500 :
http://urun.n11.com/travel-sistem-b...stem-bebek-arabasi-ana-kucagi-puset-P15829252
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?