Kizlar eşimin beni git gide gıcık eden psikolojisi üzerine son zamanlarda sorup sorusturup arastirma yapıyordum. Sonunda eşimin haline cuk oturan couvade sendromu diye bişey buldum.
Ozetle eşim ben hamile kaldigimdan beri benimle tüm hamilelik şikayetlerini yaşıyor. Sabah bulantısı yaşıyordum benim de midem bulanıyor diyordu. Lokantaların balıkçıların önünden geçerken benden once burnunu kapatıyordu. Başım agriyor diyorum benim de ağrıyor diyor. Ya aynı beslendiği ve yazın daha hareketli olduğu halde kilo aldı. adam normal dogumdan korkuyor sezeryan ol diyor. Doğuracak benim ama dayanamazsin sezeryan ol diyor.
En son kızdım aa ne bu hamilelik nazi bile yapamıyorum sanki sen benden daha hamilesin diye.. sonra araştırırken couvade sendromu diye bişey buldum. Bana çok düşkün ve bebek için de çok heyecanlı buna bağlıyorum ben. doktora girerken tir tir titriyor.
Var mi aranızda böyle bişey yaşayan?
Canım ya ne değişikmis. Eşime okudum sabah sabah o da çok şaşırdı. Her ne kadar dalga geçme adamcagiz ile dese de enisteye buradan ceviz yemesini ve kilosuna dikkat etmesini söylüyorum :)
Ayy şaka bi yana inşallah geçer ya biraz daha ilerledikçe haftalar duruma alışır inşallah
Kızlar günaydın,
Dün akşam farkettim ki sağ göğüsümden su geliyor. Biraz araştırdım 16.hafta itibari ile normal olduğu yazıyor. Fakat sol göğüsümde 2-3 haftadır göğüsümün tam ucunda göğüsümün dokusunda bir et beni gibi yuvarlak birşey oluştu. Acımıyor ağrımıyor. Fakat göğsümden bağımsız birşey olduğu için yapışık ama sallanıyor. Aynı et beni gibi. Kontrole gittiğimde doktoruma soracağım. Aranızda böyle bir durumu yaşayan gören bilen duyan varsa yardımcı olabilir mi?
Evet canım ilk hamileliğim. Herkeste oluyor mu bilmiyorum ama normal bir durum olduğu yazıyor.Canım ilk hamileliğin mi benimki ilk bende de olacak mı acaba su gelmesi?
Bende ben değil de hani şu göğüs ucunun etrafında sivilce gıbı şeyler var ya. Tüberküller.. Bende onlar belirgınleşti. İki tanesi göğüs ucuna yakın bayağı büyükler benim de onlar dikkatimi çekiyordu..
Kızlarrrrr günaydın ❤ Göbişler ne durumda? Benimki bu hafta büyüdü sanki azcık..
Kızlarrrrr günaydın ❤ Göbişler ne durumda? Benimki bu hafta büyüdü sanki azcık..
onu da dusundum de bılemedım canım yaSıcaktan ve nemden peçeteler ve kağıt havlular on dk sonra yapışıp kalıyor,
Ben o yüzden sık sık değiştirmek kaydıyla günlük ped kullanıyorum. Pamuklu olan ve kokusuzlarından tabiki
Günaydın bu sendrom baya bi komikmiş sabah sabah sesli güldüm :))) genelde erkeklerin çoğu benim eşimde dahil eşleriyle birlikte kilo alıyorlar sonrada eşleriyle birlikte veriyorlarKizlar eşimin beni git gide gıcık eden psikolojisi üzerine son zamanlarda sorup sorusturup arastirma yapıyordum. Sonunda eşimin haline cuk oturan couvade sendromu diye bişey buldum.
Ozetle eşim ben hamile kaldigimdan beri benimle tüm hamilelik şikayetlerini yaşıyor. Sabah bulantısı yaşıyordum benim de midem bulanıyor diyordu. Lokantaların balıkçıların önünden geçerken benden once burnunu kapatıyordu. Başım agriyor diyorum benim de ağrıyor diyor. Ya aynı beslendiği ve yazın daha hareketli olduğu halde kilo aldı. adam normal dogumdan korkuyor sezeryan ol diyor. Doğuracak benim ama dayanamazsin sezeryan ol diyor.
En son kızdım aa ne bu hamilelik nazi bile yapamıyorum sanki sen benden daha hamilesin diye.. sonra araştırırken couvade sendromu diye bişey buldum. Bana çok düşkün ve bebek için de çok heyecanlı buna bağlıyorum ben. doktora girerken tir tir titriyor.
Var mi aranızda böyle bişey yaşayan?
Canım nasıl oldun merak ettim bir sıkıntı yoktur İnşAllah: (Kızlar iyi geceler, adet ağrısına benzer hem kasık, hem bel ağrısı hisseden var mı, hafif hafif sızı gibi ama hiç geçmiyor da , şu an sırf o ağrıdan uyandım. Endişelendim çok, acaba uyurken sağa sola hızlı mı döndüm ki diyorum ,ki döndüğümü hatırlıyorum. Bişey olmaz dimirahmimiz büyüdüğü için mi böyle acaba ? Bir de ben dün tarhana yaptım, dinlene dinlene yaptık kv.mle gerçi ama şimdi kendimi çok suçlu hissediyorum inşallah ondan değildir ...
Gece hiç uyuyamadım canım, sonradan içim geçmiş, ağrı devam etseydi doktora gidecektik o derece, şimdi daha iyiyim, teşekkür ederim. :)Canım nasıl oldun merak ettim bir sıkıntı yoktur İnşAllah: (
Günaydın canım , benimki de artık ben burdayım diyor , kiloma baktım 1 kilo almışım henüz, ama bu göbeğe ne oluyor anlamadım doğrusu.Kızlarrrrr günaydın ❤ Göbişler ne durumda? Benimki bu hafta büyüdü sanki azcık..
Kızlar iyi geceler, adet ağrısına benzer hem kasık, hem bel ağrısı hisseden var mı, hafif hafif sızı gibi ama hiç geçmiyor da , şu an sırf o ağrıdan uyandım. Endişelendim çok, acaba uyurken sağa sola hızlı mı döndüm ki diyorum ,ki döndüğümü hatırlıyorum. Bişey olmaz dimirahmimiz büyüdüğü için mi böyle acaba ? Bir de ben dün tarhana yaptım, dinlene dinlene yaptık kv.mle gerçi ama şimdi kendimi çok suçlu hissediyorum inşallah ondan değildir ...
Geçmiş olsun canım sana da, işte aniden böyle ağrılar girince insan tedirgin oluyor, kontrolde sorucam doktora hiç olmazsa beklendik şeylerse panik olmayız , veya neye dikkat etmek gerekirse ederiz. Ama bu gece sağa sola dönmekten helak oldum, bi ayarını tutturamadım ben de, sonra yorgunluktan uyumuşum herhalde..Dun aynisi bana oldu canim az bisey ayakta kaldim öldüm agridan hem belim hem kasigim karnim agriyordu. Dinlendim guzelce gecti sonra kendiliginden.
Bide bu sabah uyurken boynumdan belime kadar her yerime birden ağrı girdi. Nefesim kesildi. Az bekledim baktim olacak gibi değil soluma dönüp yattim agri 5-10 saniyede kesildi.
Hem yorgunluk hem yatis pozisyonumuz bence bunlara sebep olabiliyor
Geçmiş olsun canım sana da, işte aniden böyle ağrılar girince insan tedirgin oluyor, kontrolde sorucam doktora hiç olmazsa beklendik şeylerse panik olmayız , veya neye dikkat etmek gerekirse ederiz. Ama bu gece sağa sola dönmekten helak oldum, bi ayarını tutturamadım ben de, sonra yorgunluktan uyumuşum herhalde..
Çok geçmiş olsun canım :)Gece hiç uyuyamadım canım, sonradan içim geçmiş, ağrı devam etseydi doktora gidecektik o derece, şimdi daha iyiyim, teşekkür ederim. :)
Dimi daha şimdiden böyleysek 7.ayı düşünemiyorum ben deBende dönmekten uyuyamiyorum sanki hic rahat olamiyorum. 7.aydan sonra artik hic uyuyamam herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?