2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

Canım ya ne değişikmis. Eşime okudum sabah sabah o da çok şaşırdı. Her ne kadar dalga geçme adamcagiz ile dese de enisteye buradan ceviz yemesini ve kilosuna dikkat etmesini söylüyorum :)

Ayy şaka bi yana inşallah geçer ya biraz daha ilerledikçe haftalar duruma alışır inşallah

Anam kilo da aldı zaten. Dün aksam karar verdik bebek bakımıyla ilgili kitap okuyup video izleyecek. Iyi geliyormuş. Önümüzdeki aya da psikologa randevu aldık..

Gerçekten trajikomik bu durum. Önce kabul etmedi simdide okuyup aa benim belim de agriyordu halsizdim demek bundanmis diyor. sinirden gülüyorum artık.. hayır yani öyle feminen biri de değil. Sadece yaşca büyük olduğu için üzerime biraz fazla düşüyor..

Kızlar günaydın,
Dün akşam farkettim ki sağ göğüsümden su geliyor. Biraz araştırdım 16.hafta itibari ile normal olduğu yazıyor. Fakat sol göğüsümde 2-3 haftadır göğüsümün tam ucunda göğüsümün dokusunda bir et beni gibi yuvarlak birşey oluştu. Acımıyor ağrımıyor. Fakat göğsümden bağımsız birşey olduğu için yapışık ama sallanıyor. Aynı et beni gibi. Kontrole gittiğimde doktoruma soracağım. Aranızda böyle bir durumu yaşayan gören bilen duyan varsa yardımcı olabilir mi?

Canım ilk hamileliğin mi benimki ilk bende de olacak mı acaba su gelmesi?
Bende ben değil de hani şu göğüs ucunun etrafında sivilce gıbı şeyler var ya. Tüberküller.. Bende onlar belirgınleşti. İki tanesi göğüs ucuna yakın bayağı büyükler benim de onlar dikkatimi çekiyordu..

Evet canım ilk hamileliğim. Herkeste oluyor mu bilmiyorum ama normal bir durum olduğu yazıyor.

Günaydın bu sendrom baya bi komikmiş sabah sabah sesli güldüm :))) genelde erkeklerin çoğu benim eşimde dahil eşleriyle birlikte kilo alıyorlar sonrada eşleriyle birlikte veriyorlar

Canım nasıl oldun merak ettim bir sıkıntı yoktur İnşAllah: (

Dun aynisi bana oldu canim az bisey ayakta kaldim öldüm agridan hem belim hem kasigim karnim agriyordu. Dinlendim guzelce gecti sonra kendiliginden.

Bide bu sabah uyurken boynumdan belime kadar her yerime birden ağrı girdi. Nefesim kesildi. Az bekledim baktim olacak gibi değil soluma dönüp yattim agri 5-10 saniyede kesildi.

Hem yorgunluk hem yatis pozisyonumuz bence bunlara sebep olabiliyor

Geçmiş olsun canım sana da, işte aniden böyle ağrılar girince insan tedirgin oluyor, kontrolde sorucam doktora hiç olmazsa beklendik şeylerse panik olmayız , veya neye dikkat etmek gerekirse ederiz. Ama bu gece sağa sola dönmekten helak oldum, bi ayarını tutturamadım ben de, sonra yorgunluktan uyumuşum herhalde..

Bende dönmekten uyuyamiyorum sanki hic rahat olamiyorum. 7.aydan sonra artik hic uyuyamam herhalde

Kızlar buarada geçen seferki bebek arabası için yazılanları okudum ama cevap yazamamıştım ,araştırmalarınız çok güzel bize de fikir veriyor teşekkürler , biz de eşimle civil mağazasına geçerken uğrayalım dedik, girdik çıkamadık resmen. Ordaki görevliden bi çok şey öğrendik. Travel sistem dendiğini mesela :) neyse ben çift yönlü kullanılanlara bakalım dedim , onların söyle bi dezavantajı oluyormuş yön veren tekerlekler arkada kaldığı için sağa sola dönüşler zor oluyormuş ,biraz daha geniş açıyla dönmek gerekiyor orda deneyip gördük ,bizimki gibi dar sokaklarda çok zorlanırız diye düşündük. Sonra casual ın modellerine baktık, onlar da 1000 lira ve üstü sadece quantum modeli kampanyadaydı 800 küsurdu. Tek farkı eşya sepeti küçük. Casual modellerde yön farkı için bebeğin sepetini çıkarıp yer değiştiyorsunuz böylece yön veren tekerlekler yine önde oluyor ve rahatça kullanıyorsunuz bir de puset yüksekliği en iyilerden biri casualmış. Casual Cadillac kullanan bb ile arkadaşım sakın alma çok ağır diyor ama ben beğendim yine de ,kendisi mamaspapas istiyor şimdi . Bence onlar da aşırı pahalı bunun sonu yok yani, 1000 en fazla bence de. Buarada ben de yazmam yazmam şimdi baya yazdım uzun oldu kusura bakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…