2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

iyi akşamlar, hiç kafam karışmaz aksine daha mutlu oluyorum, benim görmediklerimi başkaları görüyor birleşmemiz lazım,

hemen incelemeye başlıyorum, ilk gördüğüm kadarıyla yanında bunun ana kucağı yok gibi duruyor,

Olmaz olur mu canım başlıkta yazıyor anakucakli diye hatta :)

Olmaz olur mu canım başlıkta yazıyor anakucakli diye hatta :)

gördüm okudum, videosunu da izledim, bir tek aklıma takılan şey kaldı, tekerleri çıkabiliyor mu acaba, onu yazmamışlar, bide kumaşı falan sökülüp yıkanabiliyormu bunlarda çok önemli :)

gördüm okudum, videosunu da izledim, bir tek aklıma takılan şey kaldı, tekerleri çıkabiliyor mu acaba, onu yazmamışlar, bide kumaşı falan sökülüp yıkanabiliyormu bunlarda çok önemli :)

Kumaş eminim çıkıp yıkanabilıyor biri yorumlarda yazmış hatta özelikle çıkan yiikanabilen aramış bu oyleymis

Ama.tekerler hiç fikrim yok e bebek gidince sorarim.ya da başka bir bebek arabası satan yere:)

Haklısın canım neler var.. ben de yoruldum ama bakalım haftaya kontrolde yine düşük tehlikesinden bahsedecek mi? Ikili ve torch sonuçları da çıkacak..
Insallah guzel haberlerle geleceksin canim.
Ben mumkun oldugunca tevekkul etmeye calisiyorum.
Hicbirsey yokken Allah muhafaza hi ummadigin bisey de olur, o cocugun bu dunyada yiyecek ekmegi varsa ne trhlikelerden gecse de sapasaglam dogar.
Bu dusunce kendimi daha iyi hissettiriyo bana.
Sen de oyle dusunmeye calis

ebebekde varsa bu ben maslakda çalışıyorm öğle arası bakaym bari :)

Canim benim dr da 3 e ekadar normal diyor tsh a ama mutlaka endokrine git ilacinin dozunu azaltabilir gibi geldi. En azindan kafanda soru isareti kalmamis olur

Enfeksiyonun hemen gecer umarim.
Ben yerinde olsam sormasam catlardim heralde :)
Ama bunun heyecani da bi ayri oluyor :)

Teşekkür ederim cok iyi hissettim canım senin sözlerin üzerine hatırladım; iki hafta once çok kanamam olmuştu hemşireler beni sabah kürtaj yapılacak diye hazırladılar.. ve ben o zaman bu durumdan sonra bu bebek yaşarsa daha korkmayacagim diye söz vermistim kendime... bu halime şukurler olsun insanız ışte hemen boşluğa düşüyoruz..

İnşallah canım. Ben de şaşırıyorum nasıl sormadan durabildim diye :)

Kizlar eşimin beni git gide gıcık eden psikolojisi üzerine son zamanlarda sorup sorusturup arastirma yapıyordum. Sonunda eşimin haline cuk oturan couvade sendromu diye bişey buldum.

Ozetle eşim ben hamile kaldigimdan beri benimle tüm hamilelik şikayetlerini yaşıyor. Sabah bulantısı yaşıyordum benim de midem bulanıyor diyordu. Lokantaların balıkçıların önünden geçerken benden once burnunu kapatıyordu. Başım agriyor diyorum benim de ağrıyor diyor. Ya aynı beslendiği ve yazın daha hareketli olduğu halde kilo aldı. adam normal dogumdan korkuyor sezeryan ol diyor. Doğuracak benim ama dayanamazsin sezeryan ol diyor.

En son kızdım aa ne bu hamilelik nazi bile yapamıyorum sanki sen benden daha hamilesin diye.. sonra araştırırken couvade sendromu diye bişey buldum. Bana çok düşkün ve bebek için de çok heyecanlı buna bağlıyorum ben. doktora girerken tir tir titriyor.

Var mi aranızda böyle bişey yaşayan?

Hahah istemsizce guldum cunku bi yandan cok tatli :)
Biz boyle bisey yasamiyoruz ama bunu duymustum daha oncesinde hatta karinlari bile sisiyo :)

Hahah istemsizce guldum cunku bi yandan cok tatli :)
Biz boyle bisey yasamiyoruz ama bunu duymustum daha oncesinde hatta karinlari bile sisiyo :)

Ona da okudum kabul etmiyor baskasinda duysam bana da tatlı gelirdi ama basima gelince sinir bozucu oluyo bir süre sonra. Tamam benimle de ilgileniyor. Pekmezler pestiller alıyor ev isi yaptirmiyor allah razı olsun ama.. düşünsene progestan kullandığım için uyku yapıyor öğlen bir saat uyuyorum o da benimle uyuyor..

Ay hiç seni anlamayan aksine kendisi ters bir insana dönüşen insan olsa daha mı iyi? Sürekli kavga ediyorum çünkü ben artık onun anlayıssızlıgına tahammül edemiyorum tamam bn belki değiştim ama biraz anla dimi.. alttan alma falan hiç yok bu kadar anlayıssız olunur yani

Nette arastirdim bayaa ovmusler canım alanlar çok memnun fiyatlar uygun olunca millet de emin olamamis ama sonra begenmisler :)
canım benim arkadasim a dan z ye kadar herseyini ordan aldi toplu alışveriş de uygun oluyor bende gitmek isterim magazasina ama suan çok erken 7 ayi doldursak ozamsn alirim inşallah
gerci dayanamadim kizima bir takim aldim emzik biberon aldim birde corap ve taç aldim kiz olacagini ogrendigim gun almistim dahada almiycam toplu yapacagim civil den maazasina gidecegim inşallah sağlıkla kucagimiza almak nasip olur

Canim çok şükür öyle problemlerimiz yok. Hamilelikte basta hormonlardan sanirim ben çok sinirliydim ilk baslarda bi anda patliyordum nedensiz tatsızlık cikariyordum o da garibim alttan alıyordu şimdi sinirlerim düzeldi. Erkekler bazı şeyleri çok yoğun yaşıyorlar içine atıyorlar maddiyat gelecek konusunda cok endiseliler. baksana kocam hamilelik yaşıyor resmen demek ki seninki de bu şekilde dışa vuruyor..

Kızlar iyi geceler, adet ağrısına benzer hem kasık, hem bel ağrısı hisseden var mı, hafif hafif sızı gibi ama hiç geçmiyor da , şu an sırf o ağrıdan uyandım. Endişelendim çok, acaba uyurken sağa sola hızlı mı döndüm ki diyorum ,ki döndüğümü hatırlıyorum. Bişey olmaz dimi rahmimiz büyüdüğü için mi böyle acaba ? Bir de ben dün tarhana yaptım, dinlene dinlene yaptık kv.mle gerçi ama şimdi kendimi çok suçlu hissediyorum inşallah ondan değildir ...

Süper canım. Bunu duyduğumuz çok iyi oldu bize yakın gider bakarım ben dee :)

Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı Günler hayırlı mutlu huzurlu canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu bol bol güzel haberli bol bol musmutlu mükemmelötesi bir Gün geçirmemiz dileğiyle Günaydın Günaydın size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…