2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Evet canım o testlerde cinsiyeti söylemek yasak malesef, doğru söylemiş doktorun, biz de de test sonucunda yasak ama gene de söliyim zaten biliyorduk dedi, kız bebek dedi. Yani doktorun insiyatifine kalmıs

Canım çok teşekkürler çok güzel yazmışsın

Benim de bir sonraki durağım civil mağazası olacak

Ama bir şey diyeceğim yanlış anlamazsan arkadaşına güven hantal araba çok çok zor

1000 limit benim de var onun üstünü düşünmüyorum

Ama ayın şekilde 10 kilo üstünü de düşünmüyorum

Neyse bulacağız inşallah biz de araştırmalara devam :)

Güle güle kullanın canım, bende aldım bebek arabamızı, ecru rengi aldım, ınglesina markanın. Lacivert erkek rengi değil bence unisex. Zaten kız bebekte arabanın icinde üstünde etrafında kız bebeğe uyumlu renklerde kıyafet, örtü vs olacağı için hoş bile gözükür.Benim bebeğim kız, lacivert unisex bence ve ben kızımda kullanacağım, lacivert içlik pudra pembesi saç bandı :) örnek veriyorum tabiki.

herkese merhaba, ilk hamileliği olmayan arkadaşlar ; bebeğinizin hareketlerini hissediyor musunuz ben 1 haftadan fazladır net olarak hisssediyordum ama 2-3 gündür hissetmiyorum biraz tedirgin oldum dr kontrolüne 2 hafta önce gitmiştim zırt pırtta gitmek istemiyorum ( malum her gidiş ücrete tabii :) )

Yok canım alınmam tabii ki aşk olsun, evet ağırlık konusu önemli ama hafifledikçe bu kez fiyat ağırlaşıyor, napıcaz bakalım :)
Aynen araştırmaya devam

hayırlı olsun , bende inglesina ile mamas papas arasında kaldım ama mamas papasa ana kucağı al adaptör al derken vazgeçtim.

güzel günlerde kullanın inşallah

bende altıncı haftadan bu yana var Dr gittim iki defa normal rahim büyüyor dedi kontrol etti bir şey Yok hamdolsun sıkıntı yapma bende artık rutin bit şey herkesin gebeliği farklı geçiyor bizimki böyle geçeçecek sanırım Allah yavrularımızı korusun . Dr çok agrı olursa parol al dedi ama ben almamaya gayret ediyorum

Bence gri :) cok tatlı ve unisex

Yesammm bunlardan en çok yağmur ve duru yu beğendim ben

cnm isni ferah tut bnmkide cok harekt edyodu son 4 gun fazla etmedi harekt hatta hc etmdi ama dun sukur etti tekrr harekt tekmde atti ufaf ufak zaten bebekler bi hareket edp bi etmyoms bu zmnlrda norml
Benimde 3gün önce randevum vardı, bir süredir hareketlerini hissediyorum hatta son 1 haftadır bazen aşağı iniyor, o kısım biranda şişiyor, doktora gittiğimde de aşağıdaydı, doktorum da aşağıda dedi :) günde 1 kere hareketini hisetmeni istiyorum aksi olursa ara beni dedi. Buarada 5gün önden gidiyorum. Yani 17. Hafta dolmuş gibi düşünebilirsiniz.

Quantum civilde 800 tl mi suan gercekten. Internetten takip ediorum 1100 e gordm en son. Hemen civile gitsem hala devam ediomudur

Ay çok tatlısınız yaaa, özendim vallahi, benim de kocam tam tersi bir insan bu kadar rahat olamaz, çıldırıcam vallahi :)

Ayy benim ki de çok anlayissizdi hatta bir süre çok üzdü beni. Şimdilerde biraz düzeldi gibi, umarım böyle devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…