- 7 Eylül 2016
- 704
- 781
- 103
Evet canım o testlerde cinsiyeti söylemek yasak malesef, doğru söylemiş doktorun, biz de de test sonucunda yasak ama gene de söliyim zaten biliyorduk dedi, kız bebek dedi. Yani doktorun insiyatifine kalmısYa canım hastaneyi aradım bugün test çıkmış raporu mail atmalarını istedim ve ne yapmış uyanıklar biliyo musun cinsiyet kısmını bana göndermemişler sinirrrrr oldumm. Doktorum bugün hastanede yok aradım cinsiyeti yazmazlar sana normalde yasak olduğu için belki bana yolladıklarında yazıyordur dedi yarın bakacak bi. Ama buradaki arkadaşlar testten öğrenmişti cinsiyeti. Bu da beni buldu anlaşılan :) bu arada detaylıya gittiğim dr farklı bi doktordu sürekli takipli hastası olmadığım için söylemeye yanaşmadı cinsiyeti bir iki haftaya vs.dedi. Devlet sırrı mübarek :)))
Kızlar buarada geçen seferki bebek arabası için yazılanları okudum ama cevap yazamamıştım ,araştırmalarınız çok güzel bize de fikir veriyor teşekkürler , biz de eşimle civil mağazasına geçerken uğrayalım dedik, girdik çıkamadık resmen. Ordaki görevliden bi çok şey öğrendik. Travel sistem dendiğini mesela :) neyse ben çift yönlü kullanılanlara bakalım dedim , onların söyle bi dezavantajı oluyormuş yön veren tekerlekler arkada kaldığı için sağa sola dönüşler zor oluyormuş ,biraz daha geniş açıyla dönmek gerekiyor orda deneyip gördük ,bizimki gibi dar sokaklarda çok zorlanırız diye düşündük. Sonra casual ın modellerine baktık, onlar da 1000 lira ve üstü sadece quantum modeli kampanyadaydı 800 küsurdu. Tek farkı eşya sepeti küçük. Casual modellerde yön farkı için bebeğin sepetini çıkarıp yer değiştiyorsunuz böylece yön veren tekerlekler yine önde oluyor ve rahatça kullanıyorsunuz bir de puset yüksekliği en iyilerden biri casualmış. Casual Cadillac kullanan bb ile arkadaşım sakın alma çok ağır diyor ama ben beğendim yine de ,kendisi mamaspapas istiyor şimdi . Bence onlar da aşırı pahalı bunun sonu yok yani, 1000 en fazla bence de. Buarada ben de yazmam yazmam şimdi baya yazdım uzun oldu kusura bakmayın
Oku oku anca bitirdim
Parol icsem zaten gecirmeyecek biliyorum o yuzdrn bosu bosuna ilac ta almayayim dedim.
En son bi yontem okudum o mu iyi gekdi tesaduf mu oldu denk geldi gecti bilmem ama yontem su; 2-3 havlu kagiti ikiye katlayip icine bool limon kolonyasi onun ustune de boool karabiber dokun ve sakaginiza koyup bir bezle siki siki sarin.
Baya bir yanma yapiyor ama bas agrisindan daha kotu degil. Insallah size de iyi gelir aklinizda bulunsun
Ben tee 15 temmuzda bebek hareketi oldugundan niyyse cok emin oldugum bir hareket hissettim. Elim karnimin ustundeydi de oyle hissettim. Ama sonra hicbi hareket hissetmedim. Bu normal mi ne bilim hareket bikez hissedilince ondan sonrasinda duzenli olarak hareketlerini hissedebilmek mi gerekiyor?
Aman zaten yazmiycam artik valla ne cok sorunlu insan var yahu.
Ben banlandim ama o da banlandi bikerem :) bizim de elimiz armut toplamiyo heralde hahah
Canim henuz gelmemis miydi harmony testin?
Bu arada haftasinu bebek arabasi isini hallettim. Guzel gunlerde kullanayim insallah. Senin dedigin si switche de baktim ozellikler cok guzel ve rahat ama daha hafif bisey istiyodum ben de yine peg peregonun aria shopper ini aldim.
Oto koltugunu pusete koydugun da aslinda cift yonlu de oluyor ve 6.5 kg.
Surusu acayip rahat yorumlar hep olumlu.
Insallah pratikte de memnun kalirim
Ebebekte 1875 ten 1399 a dusmustu. Bir problem olursa ebebek destegi daha garanti diye eminonune fln sormadim cunku onlar satana kadar ancak esnaflik yapiyolar.
Icin de oto koltugu var ve arastirdim gercekten guvenlikli bicok testi basariyla gecmis bir oto koltugu. Peg perego tum travel system lerini bu koltukla satiyo ki tek satis fiyati nette 800-850 arasi. Allah korusun bir kaza oldugunda oto koltugunun guvenlik testleri vs onem verdigim bi konuydu.
Yalniz ben o anda kirmizisini begenip aldim(biraz da arabalarin dikkatini daha cok ceksin diye dusundum o anda) simdi gri ya da lacivert rengiyle degistirmek istiyorum.
Lacivert renk ileride bir kiz cocugum olursa kiz cocukta pek kullanilamayacak bir renk mi sizce?? Eger oyleyse direkt gri ile degistiricem. Renk konusunu hem bilemedim hem kararsiz kaldim.
yesa sen ne dersin
Yok canım alınmam tabii ki aşk olsun, evet ağırlık konusu önemli ama hafifledikçe bu kez fiyat ağırlaşıyor, napıcaz bakalım :)Canım çok teşekkürler çok güzel yazmışsın
Benim de bir sonraki durağım civil mağazası olacak
Ama bir şey diyeceğim yanlış anlamazsan arkadaşına güven hantal araba çok çok zor
1000 limit benim de var onun üstünü düşünmüyorum
Ama ayın şekilde 10 kilo üstünü de düşünmüyorum
Neyse bulacağız inşallah biz de araştırmalara devam :)
Yok canım alınmam tabii ki aşk olsun, evet ağırlık konusu önemli ama hafifledikçe bu kez fiyat ağırlaşıyor, napıcaz bakalım :)
Aynen araştırmaya devam
Güle güle kullanın canım, bende aldım bebek arabamızı, ecru rengi aldım, ınglesina markanın. Lacivert erkek rengi değil bence unisex. Zaten kız bebekte arabanın icinde üstünde etrafında kız bebeğe uyumlu renklerde kıyafet, örtü vs olacağı için hoş bile gözükür.Benim bebeğim kız, lacivert unisex bence ve ben kızımda kullanacağım, lacivert içlik pudra pembesi saç bandı :) örnek veriyorum tabiki.
gideceğim
bende altıncı haftadan bu yana var Dr gittim iki defa normal rahim büyüyor dedi kontrol etti bir şey Yok hamdolsun sıkıntı yapma bende artık rutin bit şey herkesin gebeliği farklı geçiyor bizimki böyle geçeçecek sanırım Allah yavrularımızı korusun . Dr çok agrı olursa parol al dedi ama ben almamaya gayret ediyorumsıkıntı
Bence gri :) cok tatlı ve unisexEvet canim belim problemli biraz.
Zaten peg perego almaya kesin karar vermistim tanidiklarim da cok memnun ve hem kaliteli hem de fiyatlari daha makul.
Bak kirmizi lacivert ve gri rengin linklerini attim canim bi bakip ta fikrini soylesene sana zahmet. Ama galiba lacivert pek kiza uygun bi renk olmayacak gibi .
Ben ve esim de hep koyu renkci oldugumuz icin kirmiziyi birden yadirgadim sonrasinda :)
Cocugu da es kaza renkli giydirsem cingene pazari olur diye dusundum
Yesammm bunlardan en çok yağmur ve duru yu beğendim benBenim eşim de oz Türkce olsun deyince elif kaldı malesef
Öz türkçe isimlere baktım. Ama ne biliyim tam olarak içime sinen yok
Yağmur
Derin
Nehir
Duru
Defne
İpek
Zumra ismini hiç duymadım değişikmis inşallah buluruz içimize sinen bir isim Zamanla :)
Benimde 3gün önce randevum vardı, bir süredir hareketlerini hissediyorum hatta son 1 haftadır bazen aşağı iniyor, o kısım biranda şişiyor, doktora gittiğimde de aşağıdaydı, doktorum da aşağıda dedi :) günde 1 kere hareketini hisetmeni istiyorum aksi olursa ara beni dedi. Buarada 5gün önden gidiyorum. Yani 17. Hafta dolmuş gibi düşünebilirsiniz.cnm isni ferah tut bnmkide cok harekt edyodu son 4 gun fazla etmedi harekt hatta hc etmdi ama dun sukur etti tekrr harekt tekmde atti ufaf ufak zaten bebekler bi hareket edp bi etmyoms bu zmnlrda norml
Sibelcim, Rabbim kızını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, desene bir cimcime geliyorrrr :)Kizlar biz dr.den geldik. %80 erkek denilen kuzuma kiz dedi doktorumuz. Su an ailecek sok yaşıyoruz. erkege alistirmisiz kendimizi kiz istememize rağmen.
Yesammm bunlardan en çok yağmur ve duru yu beğendim ben
Quantum civilde 800 tl mi suan gercekten. Internetten takip ediorum 1100 e gordm en son. Hemen civile gitsem hala devam ediomudurKızlar buarada geçen seferki bebek arabası için yazılanları okudum ama cevap yazamamıştım ,araştırmalarınız çok güzel bize de fikir veriyor teşekkürler , biz de eşimle civil mağazasına geçerken uğrayalım dedik, girdik çıkamadık resmen. Ordaki görevliden bi çok şey öğrendik. Travel sistem dendiğini mesela :) neyse ben çift yönlü kullanılanlara bakalım dedim , onların söyle bi dezavantajı oluyormuş yön veren tekerlekler arkada kaldığı için sağa sola dönüşler zor oluyormuş ,biraz daha geniş açıyla dönmek gerekiyor orda deneyip gördük ,bizimki gibi dar sokaklarda çok zorlanırız diye düşündük. Sonra casual ın modellerine baktık, onlar da 1000 lira ve üstü sadece quantum modeli kampanyadaydı 800 küsurdu. Tek farkı eşya sepeti küçük. Casual modellerde yön farkı için bebeğin sepetini çıkarıp yer değiştiyorsunuz böylece yön veren tekerlekler yine önde oluyor ve rahatça kullanıyorsunuz bir de puset yüksekliği en iyilerden biri casualmış. Casual Cadillac kullanan bb ile arkadaşım sakın alma çok ağır diyor ama ben beğendim yine de ,kendisi mamaspapas istiyor şimdi . Bence onlar da aşırı pahalı bunun sonu yok yani, 1000 en fazla bence de. Buarada ben de yazmam yazmam şimdi baya yazdım uzun oldu kusura bakmayın
Ay çok tatlısınız yaaa, özendim vallahi, benim de kocam tam tersi bir insan bu kadar rahat olamaz, çıldırıcam vallahi :)Kizlar eşimin beni git gide gıcık eden psikolojisi üzerine son zamanlarda sorup sorusturup arastirma yapıyordum. Sonunda eşimin haline cuk oturan couvade sendromu diye bişey buldum.
Ozetle eşim ben hamile kaldigimdan beri benimle tüm hamilelik şikayetlerini yaşıyor. Sabah bulantısı yaşıyordum benim de midem bulanıyor diyordu. Lokantaların balıkçıların önünden geçerken benden once burnunu kapatıyordu. Başım agriyor diyorum benim de ağrıyor diyor. Ya aynı beslendiği ve yazın daha hareketli olduğu halde kilo aldı. adam normal dogumdan korkuyor sezeryan ol diyor. Doğuracak benim ama dayanamazsin sezeryan ol diyor.
En son kızdım aa ne bu hamilelik nazi bile yapamıyorum sanki sen benden daha hamilesin diye.. sonra araştırırken couvade sendromu diye bişey buldum. Bana çok düşkün ve bebek için de çok heyecanlı buna bağlıyorum ben. doktora girerken tir tir titriyor.
Var mi aranızda böyle bişey yaşayan?
Ayy benim ki de çok anlayissizdi hatta bir süre çok üzdü beni. Şimdilerde biraz düzeldi gibi, umarım böyle devam ederAy hiç seni anlamayan aksine kendisi ters bir insana dönüşen insan olsa daha mı iyi? Sürekli kavga ediyorum çünkü ben artık onun anlayıssızlıgına tahammül edemiyorum tamam bn belki değiştim ama biraz anla dimi.. alttan alma falan hiç yok bu kadar anlayıssız olunur yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?