- 7 Eylül 2016
- 704
- 781
- 103
Ayy canım giremedim düğün dernek koşturmaca geçti, bir dolu yazışma birikmiş sabahtan beri okuyorum :) her şey yolunda gibi gözüküyor: )S Serpilzorlu birkaç gündür göremedim seni, sen bugün yazmasaydın ben yazacaktım iyi misin diye :)
Evet canım indirimdeydi tam fiyatı hatırlamıyorum ama 1000 liranın altındaydı, 899 gibi bişeydi. Yeşil beyaz renkteydi. Mağazaya özel bir indirim değilse orda da vardır diye düşünüyorum.Quantum civilde 800 tl mi suan gercekten. Internetten takip ediorum 1100 e gordm en son. Hemen civile gitsem hala devam ediomudur
Sadece o renk mi indirimdeymis. Bide puset dahil mi bu fiyataEvet canım indirimdeydi tam fiyatı hatırlamıyorum ama 1000 liranın altındaydı, 899 gibi bişeydi. Yeşil beyaz renkteydi. Mağazaya özel bir indirim değilse orda da vardır diye düşünüyorum.
Tabi canım pusetle beraber, o an almayı düşünmediğimiz için sormadım canım sadece o renk mi indirimli diye ama farklı renkleri de yoktu, air ve Cadillac tan da birer model vardı, belki alıcak olunca getirtiyorlardır, tekrar uğrarsam sorarım.Sadece o renk mi indirimdeymis. Bide puset dahil mi bu fiyata
Hiii masallah ona ay bu kadar sekillendiler mi ya butun sima belli.Kizlar pazartesi gunu randevum vardi, bizim fistik 1 ay önce 5,3cm di. Simdi 16cm olmuşgenç kız olmuş: ) görüntüler harikaydı, ama güzel kareleri yakalayamadık, mesela parmağını emiyordu, onu öyle gördüm ya içim bir garip oldu :) daha bir hissettim içinde yavrumun oldugunu :) Allah ım korusun onları,
Kizlar pazartesi gunu randevum vardi, bizim fistik 1 ay önce 5,3cm di. Simdi 16cm olmuşgenç kız olmuş: ) görüntüler harikaydı, ama güzel kareleri yakalayamadık, mesela parmağını emiyordu, onu öyle gördüm ya içim bir garip oldu :) daha bir hissettim içinde yavrumun oldugunu :) Allah ım korusun onları,
Suan yoldayim civile gidiorumTabi canım pusetle beraber, o an almayı düşünmediğimiz için sormadım canım sadece o renk mi indirimli diye ama farklı renkleri de yoktu, air ve Cadillac tan da birer model vardı, belki alıcak olunca getirtiyorlardır, tekrar uğrarsam sorarım.
Hiç sorma canim ya, 1 ay nasıl geçti bilmiyorum , Allah tan doktorum 2 hafta sonra bir daha görecegım dedi :) gerçi gerek yok dedi ama bakalım tekrar dedi. Çok detaylı baktı buarada. Kalp odaciklari aralarında ki mesafeye, kalbin içinden geçen damarların doğru yerde olup olmadığına, beyine, beyincigine, bıngılgağına, parmaklarının sayısına, kol ve bacaklarinda ki kemik sayisina,gözlerinde lensleri olup olmadığına, omurlarına, mide ve kalp arasında ki mesafeye, kukusuna:) ihigihi :) ayak tabanlarina, diyagramına, böbreklerine, midesine, vs.. tüm organlarına bakti. Perinatologa gitmene gerek yok dedi, zaten detaylı ultrason yapacağını bildiğim için görümcem ve eşimle gittim. Görümcem de iyi bir doktordur. Doktoru, ultrason cihazını, kliniği falan çok beğendi. O da doktorun çok detaya giriyor, söylediklerinin hepsini bende takip ettim ve gördüm, perinatologa gerek yok dedi.S Serpilzorlu ikimiz de gule gule guzel saglikli gunlerde kullanalim canim benim.
Ben de gri rengini aldim megerse gri degilmis o renk beige olarak geciyor gri bej arasi degisik ama guzel bir rengi var :)
Evet evet gri gibi değil, gri olmaması daha güzel. Fotoğrafta anlaşılıyor gri olmadığı, çok tatlı bir renk. Hatta benimkinin rengine çok benziyor
Hiii masallah ona ay bu kadar sekillendiler mi ya butun sima belli.
Ne mucizevi bisey bu hamilelik cidden
Ben de nasil heyecanliyim bi sonra ki randevumu sabirsizlikla cekiyorum. Bi yandan da dua ediyorum hersey yolunda olsun diye
Bak şu fırlamaya, büyüdüğünde anlatırsın artık :)Kızlar devlete gelmistim bugün
Bu sefer de erkek gibi dedi çok hareketli göremiyorum kesin değil ama dedi çikolata yemistim de soylemesi ayip
Gecen sefer kenetlemisti bacaklarini açmadı. Bu sefer de hareketten göremedik
Yüzde 50 Kiz yüzde 50 erkek bir bebeğim var hahahaahahhh
Yorgunluk halsizlik bende de var malesef, hatta mide bulantım da geçmediKızlar merhaba nasılsınız biz 17 haftalık olduk 17. Haftasında olupta kendini çok yorgun halsiz hissedenler varmı benim hiç birşey yapasım yok
Aynen öyle canım, gitmeden evvel.internetten bakmıştım bebeğimizi 15-18 cm arası göreceğimizi yazıyordu ama gene de insan hayret ediyor ne kadar hızlı büyüyorlar diye :)maşallah ne kadarda hızlı büyüyorlarultrasonda çoşuyorlar zaten :)
Benimde geçmedi canım mide bulantım ara ara kusmalarım bile oluyo inşallah geçer şikayetlerimizYorgunluk halsizlik bende de var malesef, hatta mide bulantım da geçmedi
Aynen öyle canım, gitmeden evvel.internetten bakmıştım bebeğimizi 15-18 cm arası göreceğimizi yazıyordu ama gene de insan hayret ediyor ne kadar hızlı büyüyorlar diye :)
Ayy çikolata yemek de çözüm değil desene canım, bizim de belli değil daha cinsiyet çikolata yemeyi düşünüyordum ama vaz mı geçsemKızlar devlete gelmistim bugün
Bu sefer de erkek gibi dedi çok hareketli göremiyorum kesin değil ama dedi çikolata yemistim de soylemesi ayip
Gecen sefer kenetlemisti bacaklarini açmadı. Bu sefer de hareketten göremedik
Yüzde 50 Kiz yüzde 50 erkek bir bebeğim var hahahaahahhh
Aa ben seni normal muayeneye gitti zannettim sen aslinda detayli ultrasona girmissin gibi birsey olmus supperHiç sorma canim ya, 1 ay nasıl geçti bilmiyorum , Allah tan doktorum 2 hafta sonra bir daha görecegım dedi :) gerçi gerek yok dedi ama bakalım tekrar dedi. Çok detaylı baktı buarada. Kalp odaciklari aralarında ki mesafeye, kalbin içinden geçen damarların doğru yerde olup olmadığına, beyine, beyincigine, bıngılgağına, parmaklarının sayısına, kol ve bacaklarinda ki kemik sayisina,gözlerinde lensleri olup olmadığına, omurlarına, mide ve kalp arasında ki mesafeye, kukusuna:) ihigihi :) ayak tabanlarina, diyagramına, böbreklerine, midesine, vs.. tüm organlarına bakti. Perinatologa gitmene gerek yok dedi, zaten detaylı ultrason yapacağını bildiğim için görümcem ve eşimle gittim. Görümcem de iyi bir doktordur. Doktoru, ultrason cihazını, kliniği falan çok beğendi. O da doktorun çok detaya giriyor, söylediklerinin hepsini bende takip ettim ve gördüm, perinatologa gerek yok dedi.
Buarada 3 gün geçti 2 hafta nasıl geçecek diye düşünüyorum: ) yani bizim bu randevulari iple çekişimiz hiç bitmeyecek sanırım: )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?