2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

sezeryan düşünsen de doğumda yakınının olması seni rahatlatabilir belki de :)

Kaldık 16.haftaya galiba o zamanda gostermezlerse bekle 20yi

Canım zaman geçtikçe belki artık gelsin kucağımıza diyeceksin ama tecrübeli bir anne olarak doğumdan sonra çok aramıştım bu günleri doktorun ne güzel anlatmış maşallah şimdi oğlum 14 aylık hem onun büyüyüşü heyecanı hemde kızçemin karnımda büyüyüşü zaman bazen çabuk geçsin istiyoruz ama bazen de hiç geçmesin nı günleri ararız çok

Devlet hastanesinde perinatologa gidip muayene olan var mi. Randevu falan nasil. Bana once normal kadin doguma muayene oluosun gerekli gorurlerse yonlendiriolar falan d3diler kafam karisti

Hangi sehirdesnz bilmiyorm ama her devlet hasatnesinde perinotolog bulmak mumkn degil.genelde ozelde oluyorlar.ayrintili ultrasn cektrmek icin gitmistm ben.onun disinda gebelikte riskli durum olursa yonlendiriyorlar.ayrintili ultrasonu ya radyologlar cekiyor ya da perinatolog

Eheheh :) benim de düşüyor çenem hep :) evet detaylı bakmaları çok rahatlatıyor, bir de çok merhametli de bir doktor, okadar hassas yaklaşıyor ki,
Ben normal doğum düşünüyorum her şey yolunda giderse,
Bence ablanın doğuma girmesi iyi olur, doktor acısından değil de hemşireleri takip etmek için bence mantıklı, ne kadar doğum sezeryan izlediysem o bebekleri okadar çok hırpalıyorlar ki bazi hareketler normal ama bazıları cok anlamsız sert geldi bana, bir de yurtdışı videolarını izledim, hemşireler yumuşak yumuşak siliyorlar bebeğin üstünü başını. Görümcem de girecek benim doğumuma, doktoruma sormadık henüz ok derse girmesini çok istiyorum.

Haklisin canim, ama zor da geciyor, bulantım da gecmedi, disari cikamiyorum, öğüre öğüre eve koşuyorum. Uykum var hep. Sıcak basıyor, menapoz muyum hamile miyim belli değil :)

S Serpilzorlu

kızlar ben de peg prego aria shopper sarı renk aldım. sarıya bayıldım.

en erken ben mi aldım diyordum ben de

iyi günlerde kullanalım

@yesa1 Çıktım canım ilaca devam aylik kontrole gelicem sorun yokmuş hamd olsun

teşekkkür ederim hoşbuldum gelirim tabiki . size tecrübelerimden bahsederim sık sık:) hamileliğinizin tadını çıkarın özledim bile o günleri:)
Sey canım senınkı doğdumu

Benımde dişlerim fena canım bunun ıcın bısey yapıyormusun esıme yalvarıyorum nolur dişçiye gidelim diye
Merhaba canım
Aynı durumu ben yaşıyorum bel be sırt ağrısı cok oluyor biraz ayakts fazla kalınca
Özellikle misafir kabul edemiyorum artık ciddi bir şekilde yatağa düsürüyor bel ve sort ağrısı
Tatlım dikkat edin benım bı akrabam karnı burnunda mısafır cagırmıs ohh bı guzel agırlamıs dogum baslıcakmıs nerdeyse doktoru bır kızmıs buna 8 aylık falanmıs bırde de yınede demek cok yorgunluk onlarıda etkılıyor

Hayırlısı olsun canım sende ağıstos ayı içinde öğrenirsin
Evet sezeryanda on gün öncesinden alıyorlar genelde
Benimde sezeryan aralık sonu gibi doğar ocak olacağını sanmıyorum
Belkı bızlerde basıyız ya kıl payı aralık yakalarız gıbı de hangısı ıyı olur bılemedım 1 aylık olmadan yıl olarak 1 yasında gıbımı olcaklar

Kızlar siteyi yazmayi untmusum

Ankaralı arkadaşlar bilir. civil mağazası var bayaa bayaa buyuk ne ararsan var

Onun internet sitesinden bu ürün :)
ben tek aşağıeğlencedekini biliyorum canım etlikte varmıdır baska yerlerde mağazası

2 ve 3 ü cok sevdım tatlım bende hele 3 temıydı su yesılı grı gıbı bısı vardı cok guzel

Evet canım indirimdeydi tam fiyatı hatırlamıyorum ama 1000 liranın altındaydı, 899 gibi bişeydi. Yeşil beyaz renkteydi. Mağazaya özel bir indirim değilse orda da vardır diye düşünüyorum.
ayy bende onun acık yesılıne goz koymustum pekı canım sen canlı canlı gormussun bu oturma kısımları nasıl azcık buyuduklerınde darmı gelır sankı ayakları cok sallanacak gıbı gelıyor bana

Canım pusetin iç kısmı gerçekten çok konforlu kaliteli malzemeden, ilk bebeklik döneminde rahat kullanırsın. Arkadaşımda aynısını Cadillac modeli var, bebeği 6.5 aylık ve şuan ayaklar pusetten çıkmaya başlamış. Pusetin içindeki destekleri çıkartıp bebeği yatirmasini söyledim o zaman da bebek çok içerde kalıyormuş. Yani 1 yaşa kadar puseti kullanmayı düşünmek biraz sıkıntılı olabilir.

Kayserideyim
Burda perinatolog var devlette. Ama kadin dogumcu uygun gorurse ayrintili ultrasonu oyle yonlendirir dediler

sezeryan düşünsen de doğumda yakınının olması seni rahatlatabilir belki de :)
Benim yapim bi tuhaf canim ya. Yakinim olursa daha cok stres olurum gibime geliyo.
Bakalim ancak tecrubeyle gorucez

Ya ben de normal dogum istiyodum ama cok beklenen ve tedavilerle fln ugrasip ta surpriz yapan bir bebek olunca herkes sezeryan onerdi bana ki drum normal yanlisi olmasiyla taniniyor.
Vardir bi bildigi israrci olmuycam.
Ablam doguma girmek icin su hikayeyi anlatarak ikna etti beni; ha belki ikna etmek icin salladi mi bilmiyorum hahah
Kari koca dr olan arkadaslarinin sezeryanina girmis. Bebek ciktiktan sonra herkes bi anda bebekle ilgilenirken anne asiri kan kaybetmeye baslamis ve uyariyla hemen gerekli mudahale yapilmis, farketmesek kotu olabilirdi dedj.
Girsinler napalim :)
Bi de belki sacma gelicek ama esimin de benim de isterse en afilli hastane olsun bebeklerin karismasi ile ilgili korkumuz var :))
Cikar cikmaz flassiz bi fotolari cekilsin de kucagimiza geldiklerinde karsilastiralim ayni bebek mi diye :))

S Serpilzorlu

kızlar ben de peg prego aria shopper sarı renk aldım. sarıya bayıldım.

en erken ben mi aldım diyordum ben de

iyi günlerde kullanalım
Gule gule kullanalim canim. Ayni arabayi almisiz insallah memnun kaliriz. Bana da biraz erken geldi ama :) erkense erken napalim yani
Simdi sirada ki konu park yatak.
Bebek odasina soyle karar verdim. Bi gardrop ve sifonyer alip park yatak kullanacagim. Yandan fermuarli olanlar montessori mantigina da uygun kendi kendine yataga girip cikabilmesi icin.
Baktim gerek duyarsam gardrop ve sifonyerin besigini de alip tam takim yaparim.
Onun disinda tabi lamba sus avize perde fln derken iyice bi bebis odasi yapariz ki bizim hevesimiz olsun

yeşili yok ki

videodakinin aynı benimki :)
Yeşil casual quantumda beğendim bırde bu sarıyı canım gule gule kullansın mınnaklar

hee canlı canlı gormek en ıyısı demı

ya benim eşimdede aynı karışma korkusu var .
doğumhane kapısından itibaren peşine takılıcam diyor :)

ya benim eşimdede aynı karışma korkusu var .
doğumhane kapısından itibaren peşine takılıcam diyor :)
Valla ben destekliyorum ben de pek guvenemiyorum cunku. Ne olur ne olmaz biz kontrol edelim de :)
Zaten bu karisma skandallari cok var da bi tane duydugum cok iyi hastanelerden birindeydi.
Adam esinin dogumuna girip o an bebisin fotolarini cekmis sacli macli bisey.
Neyse anne kendine geldikten sonra kucagina verilen bebis kel kafali :)
Allahtan foto sayesinde hemen bu ne diyolar da bebislerin karismis oldugu ortaya cikiyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…