Aa ben seni normal muayeneye gitti zannettim sen aslinda detayli ultrasona girmissin gibi birsey olmus supper
Dr lar bu sekilde detayli aciklama yapinca icimiz daha rahat oluyor detayli aciklama yapmasi cok guzel bisey.
Kimi dr lar yine cok detayli bakabilir ama sana bisey demeyip sorun yok deyip gonderiyorlar
Benim dr um da senin icin daha rahat edecekse perinatologa yonlendiririm ama gerek yok dedi her gittigimizde oldukca detayli bakiyor. Ben de onu dinliycem galiba kadin dogum uzmanligini yaparken perinatoloji yan dal bolumunde gecirmis uzmanliginin cogunu zaten bebislerimiz masallah genetik testten de gectiler
Gorumceni goturmekle de iyi yapmissin canim onlar uzmanlik alanlari farkli olsa da daha farkli bi gozle bakiyorlar. Benim de ablam dr ve her muayeneden sonra detayli bilgi veriyorum ona. Dr umun bakis acisini garanticiligini ve ayni zamanda paragoz olmamasini begeniyor.
Sen dogumu normal mi sezeryan mi dusunuyorsun bilmiyorum su an cok erken tabi ama benim ki yuksek ihtimal sezeryan olacak. Tutturdu normal de olsa sezeryan de olsa dogumuna girecegim diye her ne kadar pek istemesem de kabul ettirdi valla, ozellikle hemsireler acisindan ben gozden biseyin kacmamasini saglarim diyerek
Cenem dusmus resmen
Sıra bekliyorum canım geldim çıkınca yazarım sonucu sagol sordugun için
Kaldık 16.haftaya galiba o zamanda gostermezlerse bekle 20yiKızlar devlete gelmistim bugün
Bu sefer de erkek gibi dedi çok hareketli göremiyorum kesin değil ama dedi çikolata yemistim de soylemesi ayip
Gecen sefer kenetlemisti bacaklarini açmadı. Bu sefer de hareketten göremedik
Yüzde 50 Kiz yüzde 50 erkek bir bebeğim var hahahaahahhh
Canım zaman geçtikçe belki artık gelsin kucağımıza diyeceksin ama tecrübeli bir anne olarak doğumdan sonra çok aramıştım bu günleri doktorun ne güzel anlatmış maşallah şimdi oğlum 14 aylık hem onun büyüyüşü heyecanı hemde kızçemin karnımda büyüyüşü zaman bazen çabuk geçsin istiyoruz ama bazen de hiç geçmesin nı günleri ararız çokHiç sorma canim ya, 1 ay nasıl geçti bilmiyorum , Allah tan doktorum 2 hafta sonra bir daha görecegım dedi :) gerçi gerek yok dedi ama bakalım tekrar dedi. Çok detaylı baktı buarada. Kalp odaciklari aralarında ki mesafeye, kalbin içinden geçen damarların doğru yerde olup olmadığına, beyine, beyincigine, bıngılgağına, parmaklarının sayısına, kol ve bacaklarinda ki kemik sayisina,gözlerinde lensleri olup olmadığına, omurlarına, mide ve kalp arasında ki mesafeye, kukusuna:) ihigihi :) ayak tabanlarina, diyagramına, böbreklerine, midesine, vs.. tüm organlarına bakti. Perinatologa gitmene gerek yok dedi, zaten detaylı ultrason yapacağını bildiğim için görümcem ve eşimle gittim. Görümcem de iyi bir doktordur. Doktoru, ultrason cihazını, kliniği falan çok beğendi. O da doktorun çok detaya giriyor, söylediklerinin hepsini bende takip ettim ve gördüm, perinatologa gerek yok dedi.
Buarada 3 gün geçti 2 hafta nasıl geçecek diye düşünüyorum: ) yani bizim bu randevulari iple çekişimiz hiç bitmeyecek sanırım: )
Devlet hastanesinde perinatologa gidip muayene olan var mi. Randevu falan nasil. Bana once normal kadin doguma muayene oluosun gerekli gorurlerse yonlendiriolar falan d3diler kafam karisti
Eheheh :) benim de düşüyor çenem hep :) evet detaylı bakmaları çok rahatlatıyor, bir de çok merhametli de bir doktor, okadar hassas yaklaşıyor ki,Aa ben seni normal muayeneye gitti zannettim sen aslinda detayli ultrasona girmissin gibi birsey olmus supper
Dr lar bu sekilde detayli aciklama yapinca icimiz daha rahat oluyor detayli aciklama yapmasi cok guzel bisey.
Kimi dr lar yine cok detayli bakabilir ama sana bisey demeyip sorun yok deyip gonderiyorlar
Benim dr um da senin icin daha rahat edecekse perinatologa yonlendiririm ama gerek yok dedi her gittigimizde oldukca detayli bakiyor. Ben de onu dinliycem galiba kadin dogum uzmanligini yaparken perinatoloji yan dal bolumunde gecirmis uzmanliginin cogunu zaten bebislerimiz masallah genetik testten de gectiler
Gorumceni goturmekle de iyi yapmissin canim onlar uzmanlik alanlari farkli olsa da daha farkli bi gozle bakiyorlar. Benim de ablam dr ve her muayeneden sonra detayli bilgi veriyorum ona. Dr umun bakis acisini garanticiligini ve ayni zamanda paragoz olmamasini begeniyor.
Sen dogumu normal mi sezeryan mi dusunuyorsun bilmiyorum su an cok erken tabi ama benim ki yuksek ihtimal sezeryan olacak. Tutturdu normal de olsa sezeryan de olsa dogumuna girecegim diye her ne kadar pek istemesem de kabul ettirdi valla, ozellikle hemsireler acisindan ben gozden biseyin kacmamasini saglarim diyerek
Cenem dusmus resmen
Haklisin canim, ama zor da geciyor, bulantım da gecmedi, disari cikamiyorum, öğüre öğüre eve koşuyorum. Uykum var hep. Sıcak basıyor, menapoz muyum hamile miyim belli değil :)Canım zaman geçtikçe belki artık gelsin kucağımıza diyeceksin ama tecrübeli bir anne olarak doğumdan sonra çok aramıştım bu günleri doktorun ne güzel anlatmış maşallah şimdi oğlum 14 aylık hem onun büyüyüşü heyecanı hemde kızçemin karnımda büyüyüşü zaman bazen çabuk geçsin istiyoruz ama bazen de hiç geçmesin nı günleri ararız çok
İyi akşamlar kızlar bir haftalık bebek arabası araştırmamın sonuna doğru gelmiş bulunuyorum, öncelikle hangi tip bebek arabası almam gerektiğini belirledim,
evet travel set denen tip araba almaya karar verdik, piyasada çok araba var forumlarda ve satış sitelerinde yorumlara göre ve bütçem e göre (bütçem max 1.000-TL) 3 adet arabaya kadar indirdim, sizinle şimdi düşündüğüm arabaları paylaşacağım birbirimizle fikir alışverişi yaparsak (bu tarz arabayı almak isteyenler buraya) en doğru kararı verebiliriz, ben buraya paylaşayım ki birlikte araştıralım istedim, kıstaslarımız neler sağlamlığı, kıvraklığı, içerdiği maddeler, çıkrılabilir yıkanabilir olması, hafif olması, işlevli olması, güvenilir olaması vb...
1. WELLGRO 2017 GOLDEN HORN :
http://urun.n11.com/travel-sistem-b...ravel-seyahat-sistem-bebek-arabasi-P159796637
https://www.e-minico.com/wellgroq3travelsistembebekarabasi2017sezon-gold-u-44363.html
2. NORFOLK BABY VOYAGE :
https://www.e-minico.com/wellgroq3travelsistembebekarabasi2017sezon-gold-u-44363.html
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-...vel-sistem-bebek-arabasi-46246tewt2-290287832
3. LORELLİ S-500 :
http://urun.n11.com/travel-sistem-b...stem-bebek-arabasi-ana-kucagi-puset-P15829252
Canım öncelikle inşallah hayirlisiyla gonlunuzdekini alırsınız
Eger kafanızı karıştırmaz ise
Avrupanın en hafif travel sistem ödülünü almış 1000 liranın altında çift yönlü bir ürün daha tavsiye etsem..hala araştırma aşamasındayim ben de. Senin ürünler güzel ama 10 kilo üzerini direk eliyorum ben ne kadar güzel ya da ucuz olursa olsun.
Wèi b 1011
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-...earch*PLA*634605106*44070311169*189629098980*{type}*293309205*pla-304970700567&gclid=Cj0KCQjw--DLBRCNARIsAFIwR24HP96o3-2xrh576VBe7aDwHyNMp1slFRVJ--TImIXE_lbKb6Yh2DoaAr4XEALw_wcB&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0
Kızlar buarada geçen seferki bebek arabası için yazılanları okudum ama cevap yazamamıştım ,araştırmalarınız çok güzel bize de fikir veriyor teşekkürler , biz de eşimle civil mağazasına geçerken uğrayalım dedik, girdik çıkamadık resmen. Ordaki görevliden bi çok şey öğrendik. Travel sistem dendiğini mesela :) neyse ben çift yönlü kullanılanlara bakalım dedim , onların söyle bi dezavantajı oluyormuş yön veren tekerlekler arkada kaldığı için sağa sola dönüşler zor oluyormuş ,biraz daha geniş açıyla dönmek gerekiyor orda deneyip gördük ,bizimki gibi dar sokaklarda çok zorlanırız diye düşündük. Sonra casual ın modellerine baktık, onlar da 1000 lira ve üstü sadece quantum modeli kampanyadaydı 800 küsurdu. Tek farkı eşya sepeti küçük. Casual modellerde yön farkı için bebeğin sepetini çıkarıp yer değiştiyorsunuz böylece yön veren tekerlekler yine önde oluyor ve rahatça kullanıyorsunuz bir de puset yüksekliği en iyilerden biri casualmış. Casual Cadillac kullanan bb ile arkadaşım sakın alma çok ağır diyor ama ben beğendim yine de ,kendisi mamaspapas istiyor şimdi . Bence onlar da aşırı pahalı bunun sonu yok yani, 1000 en fazla bence de. Buarada ben de yazmam yazmam şimdi baya yazdım uzun oldu kusura bakmayın
S Serpilzorlu ikimiz de gule gule guzel saglikli gunlerde kullanalim canim benim.
Ben de gri rengini aldim megerse gri degilmis o renk beige olarak geciyor gri bej arasi degisik ama guzel bir rengi var :)
Hiii masallah ona ay bu kadar sekillendiler mi ya butun sima belli.
Ne mucizevi bisey bu hamilelik cidden
Ben de nasil heyecanliyim bi sonra ki randevumu sabirsizlikla cekiyorum. Bi yandan da dua ediyorum hersey yolunda olsun diye
Sey canım senınkı doğdumuteşekkkür ederim hoşbuldum gelirim tabiki . size tecrübelerimden bahsederim sık sık:) hamileliğinizin tadını çıkarın özledim bile o günleri:)
Benımde dişlerim fena canım bunun ıcın bısey yapıyormusun esıme yalvarıyorum nolur dişçiye gidelim diyeMerhaba arkadaşlar, bende ocak annesi olacağım nasipse çok sık yazamıyorum ama takip ediyorum , bu ara çok sık baş ağrısı yaşıyorum, diş etlerim de çok şişti diş doktoruna da gideceğim bi . Demir hapı kabızlık yapan var mı? Kullanmasam diyorum bana da doktorum 12+4 de erkeğe benziyor dedi yarın tekrar gideceğim bakalım ne olacak bu sene genel olarak erkek senesi sanki ?
Tatlım dikkat edin benım bı akrabam karnı burnunda mısafır cagırmıs ohh bı guzel agırlamıs dogum baslıcakmıs nerdeyse doktoru bır kızmıs buna 8 aylık falanmıs bırde de yınede demek cok yorgunluk onlarıda etkılıyorMerhaba canım
Aynı durumu ben yaşıyorum bel be sırt ağrısı cok oluyor biraz ayakts fazla kalınca
Özellikle misafir kabul edemiyorum artık ciddi bir şekilde yatağa düsürüyor bel ve sort ağrısı
Belkı bızlerde basıyız ya kıl payı aralık yakalarız gıbı de hangısı ıyı olur bılemedım 1 aylık olmadan yıl olarak 1 yasında gıbımı olcaklarHayırlısı olsun canım sende ağıstos ayı içinde öğrenirsin
Evet sezeryanda on gün öncesinden alıyorlar genelde
Benimde sezeryan aralık sonu gibi doğar ocak olacağını sanmıyorum
ben tek aşağıeğlencedekini biliyorum canım etlikte varmıdır baska yerlerde mağazasıKızlar siteyi yazmayi untmusum
Ankaralı arkadaşlar bilir. civil mağazası var bayaa bayaa buyuk ne ararsan var
Onun internet sitesinden bu ürün :)
2 ve 3 ü cok sevdım tatlım bende hele 3 temıydı su yesılı grı gıbı bısı vardı cok guzelhttps://www.e-minico.com/wellgroq3travelsistembebekarabasi2017sezon-gold-u-44363.html
2. NORFOLK BABY VOYAGE :
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-...vel-sistem-bebek-arabasi-46246tewt2-290287832
3. LORELLİ S-500 :
http://urun.n11.com/travel-sistem-b...stem-bebek-arabasi-ana-kucagi-puset-P15829252
ayy bende onun acık yesılıne goz koymustum pekı canım sen canlı canlı gormussun bu oturma kısımları nasıl azcık buyuduklerınde darmı gelır sankı ayakları cok sallanacak gıbı gelıyor banaEvet canım indirimdeydi tam fiyatı hatırlamıyorum ama 1000 liranın altındaydı, 899 gibi bişeydi. Yeşil beyaz renkteydi. Mağazaya özel bir indirim değilse orda da vardır diye düşünüyorum.
ay canım keske resmını atsan sendekını canlı canlı gorurduk ben ya yesıl yada bu sarıyı gordum farklı olsun dıyeS Serpilzorlu
kızlar ben de peg prego aria shopper sarı renk aldım. sarıya bayıldım.
en erken ben mi aldım diyordum ben de
iyi günlerde kullanalım
ay canım keske resmını atsan sendekını canlı canlı gorurduk ben ya yesıl yada bu sarıyı gordum farklı olsun dıye
Her şey yolunda ve iyiysen mesele yok canım koşuşturmacalar da güzel :))Ayy canım giremedim düğün dernek koşturmaca geçti, bir dolu yazışma birikmiş sabahtan beri okuyorum :) her şey yolunda gibi gözüküyor: )
Sey canım senınkı doğdumu
Benımde dişlerim fena canım bunun ıcın bısey yapıyormusun esıme yalvarıyorum nolur dişçiye gidelim diye
Tatlım dikkat edin benım bı akrabam karnı burnunda mısafır cagırmıs ohh bı guzel agırlamıs dogum baslıcakmıs nerdeyse doktoru bır kızmıs buna 8 aylık falanmıs bırde de yınede demek cok yorgunluk onlarıda etkılıyor
Belkı bızlerde basıyız ya kıl payı aralık yakalarız gıbı de hangısı ıyı olur bılemedım 1 aylık olmadan yıl olarak 1 yasında gıbımı olcaklar
ben tek aşağıeğlencedekini biliyorum canım etlikte varmıdır baska yerlerde mağazası
2 ve 3 ü cok sevdım tatlım bende hele 3 temıydı su yesılı grı gıbı bısı vardı cok guzel
ayy bende onun acık yesılıne goz koymustum pekı canım sen canlı canlı gormussun bu oturma kısımları nasıl azcık buyuduklerınde darmı gelır sankı ayakları cok sallanacak gıbı gelıyor bana
KayserideyimHangi sehirdesnz bilmiyorm ama her devlet hasatnesinde perinotolog bulmak mumkn degil.genelde ozelde oluyorlar.ayrintili ultrasn cektrmek icin gitmistm ben.onun disinda gebelikte riskli durum olursa yonlendiriyorlar.ayrintili ultrasonu ya radyologlar cekiyor ya da perinatolog
Benim yapim bi tuhaf canim ya. Yakinim olursa daha cok stres olurum gibime geliyo.sezeryan düşünsen de doğumda yakınının olması seni rahatlatabilir belki de :)
Ya ben de normal dogum istiyodum ama cok beklenen ve tedavilerle fln ugrasip ta surpriz yapan bir bebek olunca herkes sezeryan onerdi bana ki drum normal yanlisi olmasiyla taniniyor.Eheheh :) benim de düşüyor çenem hep :) evet detaylı bakmaları çok rahatlatıyor, bir de çok merhametli de bir doktor, okadar hassas yaklaşıyor ki,
Ben normal doğum düşünüyorum her şey yolunda giderse,
Bence ablanın doğuma girmesi iyi olur, doktor acısından değil de hemşireleri takip etmek için bence mantıklı, ne kadar doğum sezeryan izlediysem o bebekleri okadar çok hırpalıyorlar ki bazi hareketler normal ama bazıları cok anlamsız sert geldi bana, bir de yurtdışı videolarını izledim, hemşireler yumuşak yumuşak siliyorlar bebeğin üstünü başını. Görümcem de girecek benim doğumuma, doktoruma sormadık henüz ok derse girmesini çok istiyorum.
Gule gule kullanalim canim. Ayni arabayi almisiz insallah memnun kaliriz. Bana da biraz erken geldi ama :) erkense erken napalim yaniS Serpilzorlu
kızlar ben de peg prego aria shopper sarı renk aldım. sarıya bayıldım.
en erken ben mi aldım diyordum ben de
iyi günlerde kullanalım
yeşili yok ki
videodakinin aynı benimki :)
Yeşil casual quantumda beğendim bırde bu sarıyı canım gule gule kullansın mınnaklar
hee canlı canlı gormek en ıyısı demıCanım pusetin iç kısmı gerçekten çok konforlu kaliteli malzemeden, ilk bebeklik döneminde rahat kullanırsın. Arkadaşımda aynısını Cadillac modeli var, bebeği 6.5 aylık ve şuan ayaklar pusetten çıkmaya başlamış. Pusetin içindeki destekleri çıkartıp bebeği yatirmasini söyledim o zaman da bebek çok içerde kalıyormuş. Yani 1 yaşa kadar puseti kullanmayı düşünmek biraz sıkıntılı olabilir.
Benim yapim bi tuhaf canim ya. Yakinim olursa daha cok stres olurum gibime geliyo.
Bakalim ancak tecrubeyle gorucez
Ya ben de normal dogum istiyodum ama cok beklenen ve tedavilerle fln ugrasip ta surpriz yapan bir bebek olunca herkes sezeryan onerdi bana ki drum normal yanlisi olmasiyla taniniyor.
Vardir bi bildigi israrci olmuycam.
Ablam doguma girmek icin su hikayeyi anlatarak ikna etti beni; ha belki ikna etmek icin salladi mi bilmiyorum hahah
Kari koca dr olan arkadaslarinin sezeryanina girmis. Bebek ciktiktan sonra herkes bi anda bebekle ilgilenirken anne asiri kan kaybetmeye baslamis ve uyariyla hemen gerekli mudahale yapilmis, farketmesek kotu olabilirdi dedj.
Girsinler napalim :)
Bi de belki sacma gelicek ama esimin de benim de isterse en afilli hastane olsun bebeklerin karismasi ile ilgili korkumuz var :))
Cikar cikmaz flassiz bi fotolari cekilsin de kucagimiza geldiklerinde karsilastiralim ayni bebek mi diye :))
Gule gule kullanalim canim. Ayni arabayi almisiz insallah memnun kaliriz. Bana da biraz erken geldi ama :) erkense erken napalim yani
Simdi sirada ki konu park yatak.
Bebek odasina soyle karar verdim. Bi gardrop ve sifonyer alip park yatak kullanacagim. Yandan fermuarli olanlar montessori mantigina da uygun kendi kendine yataga girip cikabilmesi icin.
Baktim gerek duyarsam gardrop ve sifonyerin besigini de alip tam takim yaparim.
Onun disinda tabi lamba sus avize perde fln derken iyice bi bebis odasi yapariz ki bizim hevesimiz olsun
Soranlara ay hesabina gore 1 aylik yil hesabina gore 1 yasinda deriz artik. Beyinleri yansin birazBelkı bızlerde basıyız ya kıl payı aralık yakalarız gıbı de hangısı ıyı olur bılemedım 1 aylık olmadan yıl olarak 1 yasında gıbımı olcaklar
Valla ben destekliyorum ben de pek guvenemiyorum cunku. Ne olur ne olmaz biz kontrol edelim de :)ya benim eşimdede aynı karışma korkusu var .
doğumhane kapısından itibaren peşine takılıcam diyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?