2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
ya benim eşimdede aynı karışma korkusu var .
doğumhane kapısından itibaren peşine takılıcam diyor :)
Aynı korku bizde de var :) o kadar çok haber oldu ki bu ara bebek karışma durumuyla ilgili insan ister istemez tedirgin oluyo

ay evet şimdi sırada park yatak
benim evim küçük bebek odası olmayacak sadece park yatak bebek büyüyünce de başka eve geçeceğiz canım :) ama odam olsa tabi her şeye heves ederdim

sen gri renkle mi değiştirdin kırmızıyı? benim cinsiyet %80 erkek ama daha net değil. sarı kıza da erkeğe de olur diye düşündüm rengi de çok beğenince alıverdim bence hafif olması en büyük avantajımız olacak ilerde

hee canlı canlı gormek en ıyısı demı

sağ ol canım. ben markaya güvendim. canlı görmeden video ve yorumlara bakarak aldım valla :) ama canlı görmen daha sağlıklı olur tabiki

Kızlar, aramızda park yatak almayı düşünen çok arkadaşımız var bu konuda bir öneride bulunmak istiyorum. Alacağınız markanın Avrupa standartlarına uygunluk belgesi var mı/yok mu mutlaka kontrol edin. Özellikle bazı markaların(Türk üretici) bu belgeleri olmayabiliyor ve alan kişiler çok rahatsız edici plastik kokusu olduğunu, tüm havalandırma işlemlerine rağmen bu kokuyu geçiremediklerini söylüyorlar. İnternette de bu konuyla ilgili yazılar, şikayetler var. Ben park yatak olayına pek sıcak bakamıyorum tercihim bu yönde olmayacak ama bildiğimi paylaşmak istedim. Eminim birçoğumuz bu konuda zaten hassastır ama yine de belki dikkatinden kaçanlar olur diye yazmak istedim :)

Insallah yeni evinize gectiginizde gonlune gore yaparsin canim hatta kimbilir sipalar az dillensin onlarin gonlune gore yapariz insallah

Sari renk gercekten cok hos bir renk. Dedim ya biz ailecek renk kullanmaya pek aliskin diiliz ya da pastel tonlara merakliyiz :)
Insallah bebekle yavas yavas degisicez diye umuyorum yoksa cocugu da kendimize benzeticez :)
Kirmiziyi bej renkle degistirdim canim hafif griye calan bir bej hem yazin gunesi de cok cekmez diye dusundum.
Bu arada ben yerinde de baktim eve getirince de denedim tekrar, oldukca hafif ve surusu cok kolay memnun kalacagimizi dusunuyorum. Ana kucagi ile bir muddet cift yonlu de kullaniliyor daha ne olsun iste

Sagol canim iyi yaptin yazmakla.
Ben de bazi park uataklarin kokusundan sikayet edildigine cok denk geldim.
Sen direk buyuyen besik mi alacaksin canim?
Ben ilk 6 ay odamizda park yatakla yatiririz sonrasina ya park yatakla kendi odasina geciririz ya da montessori yataga doneriz diye dusundum ama bu park yataklar yandan fermuarli ise bir nevi montessori mantigi oluyor dedim

Canım oda yapma konusunda çok kararsızım ben. Büyük bir çalışma odamız var onu paravanla ikiye bölüp bir kısmı çocuk odası olsun diyorum ama sonra çok doğru bir fikir olup olmadığını sorguluyorum. Aslında 3+1 ev ama diğer odada kanepe var misafirimiz geldiğinde kalabilsinler diye orayı mı boşaltsam diyorum bi karar veremedim anne yanı beşik fikri şu an çok mantıklı geliyor hani bir tarafı yatağa açık olan onları araştırıyorum şu ara. Belki yesa nın dolabı gibi bir dolap çalışma odasına alınabilir diye düşünüyorum. Zaten 1yaşında montessoriye göre düzenlerim o odayı diye düşünüyorum. Kafam karışık canım çok yazdım büyüyen anne yanı beşikler de var mı acaba canım

Haklisin canim, ama zor da geciyor, bulantım da gecmedi, disari cikamiyorum, öğüre öğüre eve koşuyorum. Uykum var hep. Sıcak basıyor, menapoz muyum hamile miyim belli değil :)
Canım geçecek bu günleri arıcaz biz iyi zamanlardayız birde son zamanları bu aylara gelenlerin Allah yardımcısı olsun bende de bulantı devam ama geçecek bu günleri arıcaz

Buyuyen anne yani besik hic duymadim .
Aslinda benim de seninle ayni mantik evim. 3 + 1 yatak odamiz calisma odasi ve hem bazi fazlaliklarin konulup hem de misafir geldiginde kalabilecegi bir oda(ki pek misafirimiz olmaz ancak annem yatili olarak gelir bazen bana yardim icin).
Biz misagir odasinda ki fazlaliklardan kurtulup calisma odasinda masayi ve bazi dolaplari misafir odasina gecirmeyi dusunduk. Misafirin pek sık gelmiyorsa tabi ev duzenini bilmiyorum ama sen de boyle dusunebilirsin belki.
Bu oda isi cidden biraz kafa karistirici oluyo bakalim en son ne kararlar vericez. Yaratici ve pratik fikir ve onerilere her zaman acigim valla

Soranlara ay hesabina gore 1 aylik yil hesabina gore 1 yasinda deriz artik. Beyinleri yansin biraz
onlarında yansın benım sımdıden yandı 16 haftalıkmı 17 mı anlamıyorum bır turlu kımı sıte 16 dıyo kımı sıte 17

ayy demee korktum sımdı bende ıstıyorum esım yanımda olsun kımı yok tıksınır falan dıyo bende onun usagı cıkıyo bı zahmet baska yerlere gıtmesın aklı dıyorum

sağ ol canım. ben markaya güvendim. canlı görmeden video ve yorumlara bakarak aldım valla :) ama canlı görmen daha sağlıklı olur tabiki
Güzel gozukuyor ay ne cok sey var alınacak

T Teacher10 sanirim sizin sehrinizdeki magazaya ozel bi kampanya. Burda kampanya yokmus totoma baka baka dönüyorum
Seslii güldümm resmen canım ya ne tatlı yazmıssın

Kızlar oğlumun park yatağı Kraft tan memnunum şimdi ablamdan yiğenimin park yatağı geldi kızımız Abisinin park yatağında yatacak oğlum da ablamdan gelen park yatakta oda Kraft hiç koku sorunu yaşamadım artı park yatağın içine alacağınız yatak yataş visco olursa omurga yapısı için uygun yatak

Senin gibi durumum canım annemler geldiği zaman kullandığımız bir oda orası bunu da düşünme listeme alayım ben :) aslında hem anne yanı ahşap hem büyüyebilen bir yatak olursa zaten direkt montessori mantığına göre kullanılabilen bir yatak olmuş olur ilerde

biz evlenirken bir odayı giyim odası yaptık , diğer odada da köşe koltuk vs var.
şimdi dolapları yatak odasına almak istemıyorum.çok sıkıştırır diye , köşe koltuğuda atmak istemıyorum.
annem doğumdan sonra gelse kalsa nerede yatırıcam diye.
3+1 evde çocuğa oda yapmak dert oldu :) ama doğdugunda anne yanı beşik alıp odasını yapmak istiyorum
bakalım nasıl çözücem bu denklemi :)

Valla hayatim bizimkiler 2+1 evde 3 cocuk buyutmus te biz bi cocuk sigdiramadik evlere ha :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…