- 4 Mayıs 2017
- 1.148
- 1.773
- 63
- 29
ne gzel bbgmzi hssetmk cnm rabbm kucgmzada almyi nasp etsnBenimde 3gün önce randevum vardı, bir süredir hareketlerini hissediyorum hatta son 1 haftadır bazen aşağı iniyor, o kısım biranda şişiyor, doktora gittiğimde de aşağıdaydı, doktorum da aşağıda dedi :) günde 1 kere hareketini hisetmeni istiyorum aksi olursa ara beni dedi. Buarada 5gün önden gidiyorum. Yani 17. Hafta dolmuş gibi düşünebilirsiniz.
Insallah yeni evinize gectiginizde gonlune gore yaparsin canim hatta kimbilir sipalar az dillensin onlarin gonlune gore yapariz insallah
Sari renk gercekten cok hos bir renk. Dedim ya biz ailecek renk kullanmaya pek aliskin diiliz ya da pastel tonlara merakliyiz :)
Insallah bebekle yavas yavas degisicez diye umuyorum yoksa cocugu da kendimize benzeticez :)
Kirmiziyi bej renkle degistirdim canim hafif griye calan bir bej hem yazin gunesi de cok cekmez diye dusundum.
Bu arada ben yerinde de baktim eve getirince de denedim tekrar, oldukca hafif ve surusu cok kolay memnun kalacagimizi dusunuyorum. Ana kucagi ile bir muddet cift yonlu de kullaniliyor daha ne olsun iste
Eki Görüntüle 2026543
Kızlar oğlumun park yatağı Kraft tan memnunum şimdi ablamdan yiğenimin park yatağı geldi kızımız Abisinin park yatağında yatacak oğlum da ablamdan gelen park yatakta oda Kraft hiç koku sorunu yaşamadım artı park yatağın içine alacağınız yatak yataş visco olursa omurga yapısı için uygun yatak
Ayy çikolata yemek de çözüm değil desene canım, bizim de belli değil daha cinsiyet çikolata yemeyi düşünüyordum ama vaz mı geçsem
Canım bende çikolata yiyip gitmeyi düşünüyordum napiyim yemesem miAyyy valla çikolata ye dediler diye yedim de gittim full hareket full hareket
Aslında ben pipi gördüm bayaa da belli içimden diyorum ee bu pipi
Kadın iç sesimi duydu ve dedi ki şu gördüğün göbek bağı kordon hahaha
Canım yandan fermuarı var ilk 6 ay kendi başına ayağa kalkana kadar bebiş ara katta yatıyor canım ara kat olunca sallanıyor ama ara kattan alt kademeye geçince bebiş kendi başına ayağa kalkabilince alt kata iniyor o zman sallanmıyor canımcanım bu yatağın sallanma özelliği var mı? bir de cocuk yatağına kendi girebilsin diye fermuarı var mı alttan?
Aynı durum bende de var canım, 3+1 evde ill çocuğa oda yapamiyorum. Kilitlendik resmen. 1 oda yatak odası diğeri giyinme odası diğeri annem fln geldiğinde yatacağı oda. Bende doğduğunda yanında kalacak diye sadece park yatak alacagim. Ya da anne yani yatak. Daha sonra karar vereceğiz mecburenbiz evlenirken bir odayı giyim odası yaptık , diğer odada da köşe koltuk vs var.
şimdi dolapları yatak odasına almak istemıyorum.çok sıkıştırır diye , köşe koltuğuda atmak istemıyorum.
annem doğumdan sonra gelse kalsa nerede yatırıcam diye.
3+1 evde çocuğa oda yapmak dert oldu :) ama doğdugunda anne yanı beşik alıp odasını yapmak istiyorum
bakalım nasıl çözücem bu denklemi :)
Sıra bekliyorum canım geldim çıkınca yazarım sonucu sagol sordugun için
Kaldık 16.haftaya galiba o zamanda gostermezlerse bekle 20yi
Sey canım senınkı doğdumu
Benımde dişlerim fena canım bunun ıcın bısey yapıyormusun esıme yalvarıyorum nolur dişçiye gidelim diye
Tatlım dikkat edin benım bı akrabam karnı burnunda mısafır cagırmıs ohh bı guzel agırlamıs dogum baslıcakmıs nerdeyse doktoru bır kızmıs buna 8 aylık falanmıs bırde de yınede demek cok yorgunluk onlarıda etkılıyor
Belkı bızlerde basıyız ya kıl payı aralık yakalarız gıbı de hangısı ıyı olur bılemedım 1 aylık olmadan yıl olarak 1 yasında gıbımı olcaklar
ben tek aşağıeğlencedekini biliyorum canım etlikte varmıdır baska yerlerde mağazası
2 ve 3 ü cok sevdım tatlım bende hele 3 temıydı su yesılı grı gıbı bısı vardı cok guzel
ayy bende onun acık yesılıne goz koymustum pekı canım sen canlı canlı gormussun bu oturma kısımları nasıl azcık buyuduklerınde darmı gelır sankı ayakları cok sallanacak gıbı gelıyor bana
Canım oda yapma konusunda çok kararsızım ben. Büyük bir çalışma odamız var onu paravanla ikiye bölüp bir kısmı çocuk odası olsun diyorum ama sonra çok doğru bir fikir olup olmadığını sorguluyorum. Aslında 3+1 ev ama diğer odada kanepe var misafirimiz geldiğinde kalabilsinler diye orayı mı boşaltsam diyorum bi karar veremedimanne yanı beşik fikri şu an çok mantıklı geliyor hani bir tarafı yatağa açık olan onları araştırıyorum şu ara. Belki yesa nın dolabı gibi bir dolap çalışma odasına alınabilir diye düşünüyorum. Zaten 1yaşında montessoriye göre düzenlerim o odayı diye düşünüyorum. Kafam karışık canım çok yazdım büyüyen anne yanı beşikler de var mı acaba canım
Canım bende çikolata yiyip gitmeyi düşünüyordum napiyim yemesem mi
Kendi doktoruna ne zamana randevu almıştın soylediysen ve unuttuysam lütfen kusura bakma
Aminnnnn canim, Rabbim isteyen herkese nasip etsin, bizim minikleri de korusun inşallahne gzel bbgmzi hssetmk cnm rabbm kucgmzada almyi nasp etsn
Allaaaaammmm coook tatlılaaaarrrr masallahhh
Allaaaaammmm coook tatlılaaaarrrr masallahhh
Yagmureylul canım nasılsın? Lekelenmelerin devam ediyor mu hala?
Kızlar merhaba nasılsınız biz 17 haftalık olduk 17. Haftasında olupta kendini çok yorgun halsiz hissedenler varmı benim hiç birşey yapasım yok
bizim fıstığın daha net iki görüntüsünü de paylaşıyorum, baştan ayak ucuna kadar 16cm. Maşallah hepsine :)
Biz de seni ve nazlı bebeğini yeriz ki ama <3Canım çok sevindim sıkıntı yokmuş Allaha Şükür :)
Ben zaten en başından 16 demiştim bebeto sözümü dinliyor 16 dan önce göstermeyecek:)
İstanbul yolu üzerindeki yakın canım bize ben o civil mağazasına bakacağım
Yesa1 in dolabı seni ve bebegini yesin :)
Canım 2li sonucundan sonra kendi doktoruma gittim dedi ki her şey güzel istersen yapan devlet hastanesine de göster hem de 3lu için sıra al. 3 lu sonucu çıksın ondan sonra bana gelirsin. Bu arada gelmene gerek yok zaten her şey normal güzel..
O yüzden 15 ya da 16 agustos 3lu test için devlet onun sonucu çıkınca da kendi doktorum özelden :)
Evin içinde dolaşmak zor geliyo canım ya imkanım olsa yerimden kıpırdamıcamBende oyleyim canim. Acliktan midem bulanıyor zorla gidip mutfaktan yemek aliyorum dönmeye bile useniyorum yatakta
Çok tatlı güle güle giysin minik ayaklarına :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?