2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
ne gzel bbgmzi hssetmk cnm rabbm kucgmzada almyi nasp etsn

evet daha ne olsun gerçekten

gri rengi de güzel bence gayet. iyi günlerde kullanalım

canım bu yatağın sallanma özelliği var mı? bir de cocuk yatağına kendi girebilsin diye fermuarı var mı alttan?

Ayy çikolata yemek de çözüm değil desene canım, bizim de belli değil daha cinsiyet çikolata yemeyi düşünüyordum ama vaz mı geçsem

Ayyy valla çikolata ye dediler diye yedim de gittim full hareket full hareket

Aslında ben pipi gördüm bayaa da belli içimden diyorum ee bu pipi

Kadın iç sesimi duydu ve dedi ki şu gördüğün göbek bağı kordon hahaha

Canım bende çikolata yiyip gitmeyi düşünüyordum napiyim yemesem mi
Kendi doktoruna ne zamana randevu almıştın soylediysen ve unuttuysam lütfen kusura bakma

canım bu yatağın sallanma özelliği var mı? bir de cocuk yatağına kendi girebilsin diye fermuarı var mı alttan?
Canım yandan fermuarı var ilk 6 ay kendi başına ayağa kalkana kadar bebiş ara katta yatıyor canım ara kat olunca sallanıyor ama ara kattan alt kademeye geçince bebiş kendi başına ayağa kalkabilince alt kata iniyor o zman sallanmıyor canım

Aynı durum bende de var canım, 3+1 evde ill çocuğa oda yapamiyorum. Kilitlendik resmen. 1 oda yatak odası diğeri giyinme odası diğeri annem fln geldiğinde yatacağı oda. Bende doğduğunda yanında kalacak diye sadece park yatak alacagim. Ya da anne yani yatak. Daha sonra karar vereceğiz mecburen

Sıra bekliyorum canım geldim çıkınca yazarım sonucu sagol sordugun için

Canım çok sevindim sıkıntı yokmuş Allaha Şükür :)

Kaldık 16.haftaya galiba o zamanda gostermezlerse bekle 20yi

Ben zaten en başından 16 demiştim bebeto sözümü dinliyor 16 dan önce göstermeyecek:)

İstanbul yolu üzerindeki yakın canım bize ben o civil mağazasına bakacağım

Yesa1 in dolabı seni ve bebegini yesin :)

Canım bende çikolata yiyip gitmeyi düşünüyordum napiyim yemesem mi
Kendi doktoruna ne zamana randevu almıştın soylediysen ve unuttuysam lütfen kusura bakma

Canım 2li sonucundan sonra kendi doktoruma gittim dedi ki her şey güzel istersen yapan devlet hastanesine de göster hem de 3lu için sıra al. 3 lu sonucu çıksın ondan sonra bana gelirsin. Bu arada gelmene gerek yok zaten her şey normal güzel..

O yüzden 15 ya da 16 agustos 3lu test için devlet onun sonucu çıkınca da kendi doktorum özelden :)

triphop canım sallanma durumunda altına park yatakların aparat takılıyor onu yazmayı unutmuşum ama öylede çok fazla sallanıyor o yüzden ben hiç kullanmadım o aparatları öyle durdular

Kızlar merhaba nasılsınız biz 17 haftalık olduk 17. Haftasında olupta kendini çok yorgun halsiz hissedenler varmı benim hiç birşey yapasım yok

Bende oyleyim canim. Acliktan midem bulanıyor zorla gidip mutfaktan yemek aliyorum dönmeye bile useniyorum yatakta

Biz de seni ve nazlı bebeğini yeriz ki ama <3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…