2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
L Lilyumm_ canim sendendemi kahve akinti geliyo kanana alanim duruyo derken benimde hala varda kac mm canim bide kizlar pzrt dr erkege benziyo dedi ben sorunca bide lekelenmen oldugu icin başka dr du sizce öyle midir yoksa soylemek icinmi söylemiştir yada kizsa net belli olurmuydu yarin kontrole gidicem kendi doktorum bakalim ne der

Aynen canım hamd olsun sorun yok doguma kadar ilaca devam Allah beterinden korusun
Evet bebislerimiz söz dinliyorlar kapatiyorlar
Senin net olarak ogrenmene baya var o zaman canım ben cok sabirsizlaniyorum hem görmek icin hem ogrenmek için

Ben de zor dayaniyorum geçen cuma gittim bu perşembe gittim haftaya da gidesim var cinsiyet için :)

Canım şiddetli bi kanama geçirmiştim o zaman 45*52 mm'di çok büyük bi alandı yani. En son 2mm civarına gerilemişti aktif kanama alanı yok ama geçmişteki içerde hala duruyo yatış halindeyim sürekli. Kahve lekelenmelerim arada bir geliyor dr normal hatta pıhtı düşürürsen korkma dedi. Seninki kaç mm canım? Umarım atlatırız bir an önce.

Allah acil şifalar versin size de.Benim hafifledi ama hala tam kesilmedi.Yatıyorum 10 gün oldu.Sebep de bulamadılar.Hayırlısıyla geçer inşallah bu günler

Çok teşekkür ederim,sağlıkla doğhm yapan örnekleri duymak içimi rahatlatıyor.Hala yatıyorjm tam olarak keislmedi.İnşallah bende sağlıkla kavuşurum bebeğime.

Evet güzel renkler var önemli olan işlev ama araştırmaya devam

benim 8.haftada 45 mm vivari acildi 13.haftamda 1.7mm dustu ama malesef pazartesi 45mm e yakin olusmus ama ogun bildigin sakir sakir kanadı dusun durduramafim dr zor gittik tekrar iste sali gittim 30mm dedi progestani biraktirdi 3 gunde bir pruloton vuruluyorum bakalim yarin muayane gunum ve lekelenme ve kisa sureli kanamalarim oluyor ama dr cogalmadigi surece sorun yok dedi

benim 8.haftada 45 mm vivari acildi 13.haftamda 1.7mm dustu ama malesef pazartesi 45mm e yakin olusmus ama ogun bildigin sakir sakir kanadı dusun durduramafim dr zor gittik tekrar iste sali gittim 30mm dedi progestani biraktirdi 3 gunde bir pruloton vuruluyorum bakalim yarin muayane gunum ve lekelenme ve kisa sureli kanamalarim oluyor ama dr cogalmadigi surece sorun yok dedi

Allah yardımcımız olsun canım neden olduğu da bilinmiyor benimkinin. Rahim ağzı kapalı. Sabır.. normalde ben de prolutonu 3günde 1 vuruluyordum artık haftada 1e düştü progestana günde 2 defa devam.. günlerimiz de aynı sayılır dr bana bir iki hafta daha sabret dedi. İnşallah geçecek canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…