İnternet çekmiyor paylaşamadım diye aynı şeyi 3 kere paylaşmıştım ya nasıl siliniyor yorumlarımız onu da öğrenmiş olayım bari, denedim ama bulamadım ..
@yesa1 canım bol bol oku yazdıklarımı
ya aslinda biz kiz istiyorduk erkek deyince uzulmedik ama burukluk olmuştu. rabbim saglikli bir sekilde kucagimiza aldigimiz gunleri de gosterir insallah.
iki uc gundur benimde kalcamdaa agrim var. kalsiyumu cekiyo bizim bebeler herhalde.
gecmis olsun canim. suyu bol iç. ve bugunde guzel haberlerle gel.
bazen inatci oluyolar canim bebeler. 20. haftaya kadar gostermeyeni bilirim ben.
hosgeldin canim.
hayirli olsun canim. yine de guvenme. bana da %80erkek denildi. dunki kontrolde kiz dedi dr.
Aynen canim, ayni zamanda ayni sureci yasadigimiz icim aklima gelmektesin sık sık. Ben de bir gelisme var midir diye merak ediyordum. Iyi oldu yazdigin. Biz 12.haftadan sonra gitmedik doktora. 8 agustosta insallah gidecegiz. Umarim her sey yolundadir. Hareketlerini hissetmeye basladim bu hafta ama cok duzensiz. Bir gun hissetsem, iki uc gun hissedemiyorum. Boyle olunca da insan endiseleniyor. Doktora gittigimizde hem cinsiyetini ogrenmis olacagiz hem de uclu testi yaptiracagiz insallah. Sen de durumla nasil? Gittiniz mi yakin zamanda doktora?
Allah yardımcımız olsun canım neden olduğu da bilinmiyor benimkinin. Rahim ağzı kapalı. Sabır.. normalde ben de prolutonu 3günde 1 vuruluyordum artık haftada 1e düştü progestana günde 2 defa devam.. günlerimiz de aynı sayılır dr bana bir iki hafta daha sabret dedi. İnşallah geçecek canım
Canım benimde her kanamamda sürekli pıhtılaşma varım diye sürekli testleri tekrarlıyor ama temiz çıkıyor bende haftada birdi 3 e düşürdü sebepsiz oluyomuş aynen peki çalışıyomusun ben 1 Aydır rapor alıyorum Bide iş filan yapabiliyomusun ben baya dikkat etsemde illaki bişiler yapmadan olmuyor
Ben artık yana meyilli yatamicam sanırım çünkü ağrı oluyor göbeğimin altında bir saga bir sola dönüyorm hafif meyilli sekilde oda olmicak galiba sirt üstü zaten yatmiyorum öncedende yatmazdim o degil sadece saga sola yatmak sıkıciymis kolum ağrıyor uyusuyor hemen alisicam mecbur annelik iste
Birde sizde de oluyor mu alakasız sekilde kokular duyma mesela şuan kusmuk kokusu alıyorum halbuki öyle birşey yok gecen köz patlican kokusu aldım birkac kere daha oldu bu koku hassasiyetinden kasıt bu mu yani degisikmis
aynen canım benim 3 yilda bulduk bebegimizi inşallah kucagimiza almak nasip olur hidroselpenk vardi laparoskopik amaliyat oldum sol tüpü rahimden ayirdilar bağladılar hamdolsun şükürler olsun hamileyim kizimiz saglikla gelsin inşallah esim büyük kizimdan ogrendi kizimiz olacagini bana mj atti kizimin resmini at diye kizlarim babaya düşkündu bana dedi sen düşün bana düşkün olcak dedi mutluydu esim
Canım benimde her kanamamda sürekli pıhtılaşma varım diye sürekli testleri tekrarlıyor ama temiz çıkıyor bende haftada birdi 3 e düşürdü sebepsiz oluyomuş aynen peki çalışıyomusun ben 1 Aydır rapor alıyorum Bide iş filan yapabiliyomusun ben baya dikkat etsemde illaki bişiler yapmadan olmuyor
Canım öğretmenim, çok şükür yaz tatiline denk geldi zor dönemlerim. Ama Eylül'e de devam ederse durumum mecburen rapor alıcam bende üç dört haftadır hiçbir şey yapmıyorum annem burada önümüzdeki haftaya kadar sonrasına toparlanırız inşallah. Yapmama imkanın varsa yapma canım bırak ev işi kalsın senden bebeğinden önemli değil
Kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var. Aramızda clexane ya da benzeri kan sulandırıcı iğne kullanan var mı? Az önce göbeğimden yaptım ve nohut tanesi kadar kanadı ilk defa böyle oldu şu an çok korkuyorum
Canım öğretmenim, çok şükür yaz tatiline denk geldi zor dönemlerim. Ama Eylül'e de devam ederse durumum mecburen rapor alıcam bende üç dört haftadır hiçbir şey yapmıyorum annem burada önümüzdeki haftaya kadar sonrasına toparlanırız inşallah. Yapmama imkanın varsa yapma canım bırak ev işi kalsın senden bebeğinden önemli değil
aynen canım yapmıyorumda içimede oturuyo hiç bişey yapmamak istirahat ediyorum ama arada eşim saolsun dışarı çıkartıyo valla yat yat bunaldım bide ben başka bi dr daha muayane oldum dediki 16.haftada kaybolur dedi bebek büyüdükçe atarmış İnşallah kurtuluruz bide biz senle aynı sayılırız günlerimiz benim dr henüz bana ilaç filan vermedi sadece demir ilacına devam ediyorum sen kullanıyomusun onu ve ya başka bişey
Ben 10haftadır yapıyorum nerdeyse bazen kanıyor bazen şişiyor morarıyor ve eşim hemşire olduğu halde bunlar oluyor yanı normal sana mor yerlerimi göstersem bayılırsın Ben bir kere göbeğimdeki morluğu ve şişliği görünce bayıldım şimdi alıştım artık yeter ki bebeğime şifa oldun şişer morarır kanar hiç önemi Yok iğnenin doğal sonucu
Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı Cumalar hayırlı mutlu huzurlu canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu bol bol güzel haberli bol bebiş hareketli bir Cuma günü geçirmemiz dileğiyle Günaydın Günaydın size
Birde sizde de oluyor mu alakasız sekilde kokular duyma mesela şuan kusmuk kokusu alıyorum halbuki öyle birşey yok gecen köz patlican kokusu aldım birkac kere daha oldu bu koku hassasiyetinden kasıt bu mu yani degisikmis
Koku hassasiyetim mide bulantısıyla birlikte geçti çok şükür. Ben bazı kokuları alınca direkt öğürüyordum. Balık parfüm bulaşık makinesi pişen yemek gibi. Son zamanlarda senin yaşadığın gibi yasıyorum. Olmayacak zamanlarda olmayacak koku duyuyorum. Ben de hep haslanmış mısır kokusu alıyorum sonra canım çekiyor. Bi de eşim işten gelince üzüm sirkesi gibi kokuyor. Ki sirke kokusundan nefret ederim.. Hoşbeş yapmadan direkt banyoya..