2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Günaydın kızlar canşekeri diye bir arkadaşımız vardı onunda kanaması vardı son zamanlarda hiç görmüyorum forumda İnşAllah herşey yolundadır haberi olan var mı :)

ben ilk ay için anne yanı istiyorum ama 6.aydan sonrada odası hazır olursa odasında yatsın diyorum.
çünkü 6.ayında yada o civarda ayırmazsan aklı erince hep anne baba ile yatmak istiyormuş, arkadaşlarım tecrubelerini paylaştı :) bakalım bu işten nasıl çıkıcaz:)

Kızlar günaydın,
Yardımcı olabilecek kimse yok mu ? sol göğüsümden su gelmiyor olması süt gelmeyeceği anlamı taşımaz değil mi?

Ben kulaniyorm canm sikma canini hafif bazen kaniyor ama cok hafif. Hatta gecen benim iki tarafimda morardi ve beze olustu. Acile gittim cok normal kesinlikle bisey olmaz dediler. Sonra kadin dogumcuya gttim oda dediki artik gobegin buyuyor biraz daha zaman snra koldan yapmaya basla cok normal artik tepki vermesi vucudun dedi.

Bende geçen gün eşime dedim ki varsın hep yanımızda kalsın ne olacak ki :) ama tabi herkes 6. Aydan sonra ayırmanız gerekiyor diyor, ayıracağız mecburen

Canım geçer tez zamanda, benim de kanama alanım kesenin büyüklügündeydi, yavaş yavaş küçüldü, hatta sonunda da kesildi, ben açıkçası çok fazla istirahat etmedim, sadece progestan aldigim zamanlarda 2 saat kadar uyutuyordu, bi o zamanlar da yattım sadece. Geçecek Allah ım izniyle, geçmese de hamileliği süresince kanaması olan çok kişi var, saglikla aldilar kucaklarina bebeklerini. bebek kordonla bize baglandiktan sonra Allah ın izniyle düşmesi çok ama çok zor dedi doktor.

Valla ben o kadar bile kalmasını istemiyorum bebek telsizi kamerası alırım diyorum ama etrafımdakiler bana kızıyor çocuk en az bi seneden önce ayrılmaz manyak mısın diyorlar

Arkadaşlar günaydın progestan ı niçin kullanıyorsunuz

Düşük tehlikesi lekelenme ve kanama olunca veriliyor. Bebeğin tutunmasına yardım ediyormus. Zaten vücudumuzun hamilelikte ürettiği bir hormonmuş. Rahmi kalınlaştırıyormuş.. Bende kullanıyorum ama sarhoş ediyor insanı

Ben de umutla 16.haftayı bekliyorum kaybolması için. Aramızda 1 gün var :) efa mom vitamin, demir ilacı, progestan kullanıyorum bir de idrar yolu enfeksiyonu yüzünden antibiyotiğe başladım. E tabii kan sulandırıcı iğnem var bir de. Yaz yaz bitmedi canım :)

bende kullanıyorum arada oluyor özellikle ben ilk yaptığım zamanlarda dik tutamıyorum galiba iğneyi ozmanlarda ya kanıyor yada orda beze gibi sertlik ve morarmalar oluşuyordu..elim alışdıkça geçti ama yinede bazen oluyor

triphop canım sallanma durumunda altına park yatakların aparat takılıyor onu yazmayı unutmuşum ama öylede çok fazla sallanıyor o yüzden ben hiç kullanmadım o aparatları öyle durdular

sağ ol canım bilgiler için. baktım o markaya ama 700-800 tl falan sanırım. park yatak için bana fazla geldi fiyatı.

Canım çok erken almışsın 6 ay garantiden kayıp

evet benden de önce alan arkadaşlar olmuş burda. heves işte :) bir de indirim yakalamıştım gözüm görmedi açıkcası.

Bende geçen gün eşime dedim ki varsın hep yanımızda kalsın ne olacak ki :) ama tabi herkes 6. Aydan sonra ayırmanız gerekiyor diyor, ayıracağız mecburen

Valla ben o kadar bile kalmasını istemiyorum bebek telsizi kamerası alırım diyorum ama etrafımdakiler bana kızıyor çocuk en az bi seneden önce ayrılmaz manyak mısın diyorlar

kızlar siz bebişi göndermenin derdindesiniz doğal olarak. bende evde yer olmadığı için ne kadar bizim odada yatsa iyidir düşüncesindeyim. evimden çıkınca eşyalarım rezil olacak onu düşünüyorum. bir de ev ara kiralar malum off off sanırım ben 3 yaşına kadar falan idare edicem başarabilirsem.

bebiş uyurken eşimle ilişki zamanı park yatağın tekerlekleri sayesinde hole sürmeyi düşünüyorum :)
bir şekilde çözüm bulunuyor zorda kalınca.

hem annem diyor biz köyde bir odada büyüdük oda tekti anne baba 5 kardeş. hiçbirimize bir şey olmadı diyor
bakalım yaşayıp görücem mecbur

Ben de 7 haftadır vuruyorum morarma bile yaşamıyordum hiç dünkü gibi olmamıştı korktum ama yazdığın içimi rahatlattı çok sağol canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…