- 7 Mart 2012
- 2.487
- 1.440
- 398
- 35
ben gecen hafta gittim dr. yüzde 90 erkek dedi ama net göremedim bide daha erken dedi ...Sen öğrenebildin mi canım cinsiyeti
Aynı durum bende de var canım, 3+1 evde ill çocuğa oda yapamiyorum. Kilitlendik resmen. 1 oda yatak odası diğeri giyinme odası diğeri annem fln geldiğinde yatacağı oda. Bende doğduğunda yanında kalacak diye sadece park yatak alacagim. Ya da anne yani yatak. Daha sonra karar vereceğiz mecburen
Kızlar günaydın,Kızlar günaydın,
Dün akşam farkettim ki sağ göğüsümden su geliyor. Biraz araştırdım 16.hafta itibari ile normal olduğu yazıyor. Fakat sol göğüsümde 2-3 haftadır göğüsümün tam ucunda göğüsümün dokusunda bir et beni gibi yuvarlak birşey oluştu. Acımıyor ağrımıyor. Fakat göğsümden bağımsız birşey olduğu için yapışık ama sallanıyor. Aynı et beni gibi. Kontrole gittiğimde doktoruma soracağım. Aranızda böyle bir durumu yaşayan gören bilen duyan varsa yardımcı olabilir mi?
Evet canım, renkli doppler miydi öyle bir seyÇok sağol canım benim :) senin kız daha da tatlı maşallah :) görüntüler pek güzel 3 boyutlu mu oluyor bu.
Ben kulaniyorm canm sikma canini hafif bazen kaniyor ama cok hafif. Hatta gecen benim iki tarafimda morardi ve beze olustu. Acile gittim cok normal kesinlikle bisey olmaz dediler. Sonra kadin dogumcuya gttim oda dediki artik gobegin buyuyor biraz daha zaman snra koldan yapmaya basla cok normal artik tepki vermesi vucudun dedi.Kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var. Aramızda clexane ya da benzeri kan sulandırıcı iğne kullanan var mı? Az önce göbeğimden yaptım ve nohut tanesi kadar kanadı ilk defa böyle olduşu an çok korkuyorum
Ben hissediyorum canım denizkızı gibi kayıyor kızım karnımdaGünaydın güzel anneler
Bebişlerimizin hareketlerini bugun hissedelim inşallah
Hey maşallah :)Ben hissediyorum canım denizkızı gibi kayıyor kızım karnımda
Bende geçen gün eşime dedim ki varsın hep yanımızda kalsın ne olacak ki :) ama tabi herkes 6. Aydan sonra ayırmanız gerekiyor diyor, ayıracağız mecburenben ilk ay için anne yanı istiyorum ama 6.aydan sonrada odası hazır olursa odasında yatsın diyorum.
çünkü 6.ayında yada o civarda ayırmazsan aklı erince hep anne baba ile yatmak istiyormuş, arkadaşlarım tecrubelerini paylaştı :) bakalım bu işten nasıl çıkıcaz:)
Canım geçer tez zamanda, benim de kanama alanım kesenin büyüklügündeydi, yavaş yavaş küçüldü, hatta sonunda da kesildi, ben açıkçası çok fazla istirahat etmedim, sadece progestan aldigim zamanlarda 2 saat kadar uyutuyordu, bi o zamanlar da yattım sadece. Geçecek Allah ım izniyle, geçmese de hamileliği süresince kanaması olan çok kişi var, saglikla aldilar kucaklarina bebeklerini. bebek kordonla bize baglandiktan sonra Allah ın izniyle düşmesi çok ama çok zor dedi doktor.Canım şiddetli bi kanama geçirmiştim o zaman 45*52 mm'di çok büyük bi alandı yani. En son 2mm civarına gerilemişti aktif kanama alanı yok ama geçmişteki içerde hala duruyo yatış halindeyim sürekli. Kahve lekelenmelerim arada bir geliyor dr normal hatta pıhtı düşürürsen korkma dedi. Seninki kaç mm canım? Umarım atlatırız bir an önce.
ben ilk ay için anne yanı istiyorum ama 6.aydan sonrada odası hazır olursa odasında yatsın diyorum.
çünkü 6.ayında yada o civarda ayırmazsan aklı erince hep anne baba ile yatmak istiyormuş, arkadaşlarım tecrubelerini paylaştı :) bakalım bu işten nasıl çıkıcaz:)
Arkadaşlar günaydın progestan ı niçin kullanıyorsunuz
Ben de umutla 16.haftayı bekliyorum kaybolması için. Aramızda 1 gün var :) efa mom vitamin, demir ilacı, progestan kullanıyorum bir de idrar yolu enfeksiyonu yüzünden antibiyotiğe başladım. E tabii kan sulandırıcı iğnem var bir de. Yaz yaz bitmedi canım :)aynen canım yapmıyorumda içimede oturuyo hiç bişey yapmamak istirahat ediyorum ama arada eşim saolsun dışarı çıkartıyo valla yat yat bunaldım bide ben başka bi dr daha muayane oldum dediki 16.haftada kaybolur dedi bebek büyüdükçe atarmış İnşallah kurtuluruz bide biz senle aynı sayılırız günlerimiz benim dr henüz bana ilaç filan vermedi sadece demir ilacına devam ediyorum sen kullanıyomusun onu ve ya başka bişey
Benim kasılma için kullanıyorum baya rahatlattı ilk hamileliğim kasıgım sürekli agrıyordu bi de magnezyum verdi iyi geldi canımArkadaşlar günaydın progestan ı niçin kullanıyorsunuz
bende kullanıyorum arada oluyor özellikle ben ilk yaptığım zamanlarda dik tutamıyorum galiba iğneyi ozmanlarda ya kanıyor yada orda beze gibi sertlik ve morarmalar oluşuyordu..elim alışdıkça geçti ama yinede bazen oluyorKızlar acil yardımınıza ihtiyacım var. Aramızda clexane ya da benzeri kan sulandırıcı iğne kullanan var mı? Az önce göbeğimden yaptım ve nohut tanesi kadar kanadı ilk defa böyle olduşu an çok korkuyorum
Canım yandan fermuarı var ilk 6 ay kendi başına ayağa kalkana kadar bebiş ara katta yatıyor canım ara kat olunca sallanıyor ama ara kattan alt kademeye geçince bebiş kendi başına ayağa kalkabilince alt kata iniyor o zman sallanmıyor canım
triphop canım sallanma durumunda altına park yatakların aparat takılıyor onu yazmayı unutmuşum ama öylede çok fazla sallanıyor o yüzden ben hiç kullanmadım o aparatları öyle durdular
Canım çok erken almışsın 6 ay garantiden kayıp
ben ilk ay için anne yanı istiyorum ama 6.aydan sonrada odası hazır olursa odasında yatsın diyorum.
Bende geçen gün eşime dedim ki varsın hep yanımızda kalsın ne olacak ki :) ama tabi herkes 6. Aydan sonra ayırmanız gerekiyor diyor, ayıracağız mecburen
Valla ben o kadar bile kalmasını istemiyorum bebek telsizi kamerası alırım diyorum ama etrafımdakiler bana kızıyor çocuk en az bi seneden önce ayrılmaz manyak mısın diyorlar
Ben de 7 haftadır vuruyorum morarma bile yaşamıyordum hiç dünkü gibi olmamıştı korktum ama yazdığın içimi rahatlattı çok sağol canım.Ben 10haftadır yapıyorum nerdeyse bazen kanıyor bazen şişiyor morarıyor ve eşim hemşire olduğu halde bunlar oluyor yanı normal sana mor yerlerimi göstersem bayılırsın Ben bir kere göbeğimdeki morluğu ve şişliği görünce bayıldım şimdi alıştım artık yeter ki bebeğime şifa oldun şişer morarır kanar hiç önemi Yok iğnenin doğal sonucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?